• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yapabileceğim tarzda bir şeyse ben yardım etmeye çalışacağım ama ne tarzda bir soy ağacı istiyor acaba?

Kaçtı yine bizim kız :)) Keşke yardım edebilsen canım..

canim kuzu kiymasi yani koftesi 100 gr 280 kalori

Çok fazla değilmiş aslında, benim yediklerim küçük oluyor, 2 tane yiyorum genelde, 100 gram olmaz bence..
Ekmeksiz salatayla iyi olur :kk77: Acıktım sanırımmm :kk77:

Kaçtı yine bizim kız :)) Keşke yardım edebilsen canım..

Çok fazla değilmiş aslında, benim yediklerim küçük oluyor, 2 tane yiyorum genelde, 100 gram olmaz bence..
Ekmeksiz salatayla iyi olur :kk77: Acıktım sanırımmm :kk77:
Aynen valla gelseydi keşke :)

Yapabileceğim tarzda bir şeyse ben yardım etmeye çalışacağım ama ne tarzda bir soy ağacı istiyor acaba?
canım soyağacını yaptım , şema istiyor oklarla felan yapılcakmış yanlış doğru yaptım aman ne verirse artık , daha bi kaç bişey daha istiyor yaptım yalan yanlış ...çok sağ ol bitanem :)

Hayırlı akşamlar Melisim :KK15:
Oturuyorum valla birşey yapacak enerjim yok:KK45:
Sen ne yapıyorsun ?
ayy benimde hiç enerjim yok iki dakika yatıyım dedim ingilizce ödevine boğuldum . bi şeyde anlamıyorum kursa felan git diyor annem de artık okul tatil olunca gidicem çünkü kalıcam bu gidişle :(

canım soyağacını yaptım , şema istiyor oklarla felan yapılcakmış yanlış doğru yaptım aman ne verirse artık , daha bi kaç bişey daha istiyor yaptım yalan yanlış ...çok sağ ol bitanem :)
Cümle kurman fln gerekiyorsa yazdıklarını fln kontrol edebilirim istersen canım ne demek ;)

Back
X