- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
Bugünkü menüm
Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği
peynir
3 zeytin
yumurta
Öğle 1 kase tarhana çorbası
4 yk zeytinyağlı barbunya
yoğurt
Ara 1 muz
10 badem
Akşam
1 kase çorba
1 tabak kıymalı yeşil mercimek yemeği
salata
yoğurt
Su 3 lt
Spor 8000 adım
@AKovser
Aynen öyle yapıcam canımgeçmiş olsun canım
Tamamdır kaptan
Geçmiş olsun canım
Canım benim ne kadar ağırına gitmiştir anlayabiliyorum seni.. Çiğ süt emmiş derler ya yengen de o güruhtanmış demek ki bundan sonra sen de ona göre davranırsın.
Yok gulum karatay diyeti bucanım çok az yiyorsun dikkat et sağlığa zarar verecek diyetlerden kaçın
Yok gulum karatay diyeti bu
Allah razı olsın evet baya hemdeAllah zihin açıklığı versin kuzum ezber zor baya
Gider canım stres yapma hiçç..
İncelmişim diyorsun, şu sıralar rakamdan çok incelmene odaklan..
Tekrar geçmiş olsun canım..
Dikkatli ol artık, doktor ne dediyse yap..
Menü de az olmuş, doydun umarım..
Üzme kendini, sen de ona göre davran bundan sonra olsun bitsin..
Güzel ama az olmuş canım..
Suyun da az..
Tekrar hoşgeldin canım :)
Teşekkür ederim hoşbulduk :)hoşgeldin :) umarım hedefine ulasirsin
Hoşnulduk canım :)
Teşekkür ederim hoşbulduk :)
bebis nasil canim?
neden uyumadi dun?
geçmiş olsun canım. keşke çekilmeden kurtarabilselerdi. diş gitti mi gidiyor. sağlık olsun.Kızlar dişim i cektiler mahfoldum ama diyeti bozmadim.siz Nasılsıniz
***YARIŞMA***
Canlar, yarın adım yarışması yapıyoruz...
Akşam saat 22-ye kadar kaç adım attığınızı beni etiketleyerek yazınız..
Kolay gelsin, bol ter atmalar :)
Dediginizi yaptim esim gelir gelmez disari attim kendimi 2 km kadar yürüdüm insallah 3. Haftanin sonunda benim yağ hücreleri de pes eder
Bugünkü menüm
Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği
peynir
3 zeytin
yumurta
Öğle 1 kase tarhana çorbası
4 yk zeytinyağlı barbunya
yoğurt
Ara 1 muz
10 badem
Akşam
1 kase çorba
1 tabak kıymalı yeşil mercimek yemeği
salata
yoğurt
Su 3 lt
Spor 8000 adım
@AKovser
Evet gülüm karatay diyeti bu araştır nette bi tek ku ruyemis eksik oda disten dolayı yiyemiyorumne bilim canım çok az gibi ya
Kökü çok kotuymus gülüm yapılsa 6 aya yine şikayetin başlar dedibebiş gün içinde iyi gibi de -tabi ben işteyim- gece çok ağlar oldu. bu gece de öyleydi. belki diş çıkartıcaktır. çok yorucu oluyor. gece zaten yemek yemeye meyilliyim. bu da vesile oluyor.
geçmiş olsun canım. keşke çekilmeden kurtarabilselerdi. diş gitti mi gidiyor. sağlık olsun.
Hoşgeldin canım :)Hoşnulduk canım :)
Teşekkür ederim hoşbulduk :)
Menün de spor da güzel canımGünaydın kızlar dünkü menümü paylaşayım
Sabah; 1haslanmis yumurta 5zeytin 2dilim ekmek az reçel
Öğlen; yarım porsiyon etli nohut, 3kaşık pilav, yoğurt
Akşam; çorba salata ekmek
Su 2litre, spor 2mile leslie
Çok karbonhidrat olmuş canımkızlar dün menümü paylaşmadım. paylaşıyım;
sabah kepekli tost ekmeğine bpeynir domatesli tost çay
ara sade türk kahvesi
ara 1 avuç beyaz leblebi
öğle; az çorba, yarım adana, yanına bir el büyüklüğünde ince lavaş, 2yk pilav, salata, 1yk yoğurt, 1 fındık lahmacun (iş arkadaşımla çıkalım dedik biraz fazla kaçtı sanki)
akşam; pazı kavurma, 1kk peynir, 5 zeytin, 1 sigara böreği, 2 galete, çay
su 3lt
spor 15-20 dk dans
Beğendiğine sevindim canım ben de çok severim yeşil mercimeği afiyet olsun şimdiden :)yeni başlayanlarda dahil mi? mesajları sabah okuyabiliyorum adım sayar yoktu telefonumda şimdi yükledim. inşaAllah akşam bakarsam etiketlerim seni
süper oh ne güzel. mesela asansör yerine merdiven kullanmakta bir harekettir. ütü yaparken ben bacak hareketleri yapıyoruım :) herşeyi değerlendirmek lazım.
süper birr menü tam benlik çok beğendim. yeşil mercimek en sevdiğim baklagil müthiş bir nimet. uzun zamandır yemiyordum yiyeyim ben de. özellikle ben salatasını yapıyorum.
yok canim bugun diyetisyene gittim nilgileri yazicam simdi paylasicam burda cok memnun kaldim elime liste skstirip yollamadi. benim sonucum kac cikti bilmiom bakarim sonuclarima solerimCanım sen de mi karatay diyet i yapıyorsun.benim sekerimi düzene koydu tokluk 120 çıktı çok sevindim.
Evet gülüm karatay diyeti bu araştır nette bi tek ku ruyemis eksik oda disten dolayı yiyemiyorum
zeytini tansiyon yükseliyor diye yiyemiyorum canım pazar alışverişine çıkamıyorum hava çok soğuk ve bebeğim çok küçük daha o yüzden elimdeki imkanları değerlendiriyorum ancak.inşallah kurtuluruz şu kilolardan sağlıklı bir şekildeMerhaba Asya, karatay yaptığını belirtmişsin. ben de daha önce uyguladım ve kitaplarını aldım. listende bazı eksiklikler farkettim. mesela karatay da mevsimi dışında meyve sebze yok, yani domates yenmemeli. havuç turp istediğin kadar tüketebilirsin. bu arada geçmiş olsun diş ağrısı hiçbirşeye benzemiyor. o sebepten kuruyemiş yiyememişsin zaten. kahvaltıda zeytin miktarını arttırmalısın 10 a yakın yiyebilirsin ve üstüne zeytinyağ gezdirerek yumurtana da tereyağ sürebilirsin.. ve taze meyve yok genelde kuru meyve tercih ediliyor. ara öğün de meyve yerine çok acıkıyorsan eğer bol sulu ayran içebilirsin. ben mesela 2,5 öğün yapıyordum aradaki saat uzun geliyordu bana genelde ayran yoğurt ya da minik bir kase salata yiyordum. akşamları da tam doyarak kalk yani kaşık hesabı yapma doyana kadar ye tabii ki karatay menülerinden.
kolay gelsin inşaAllah hedefine ulaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?