Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok güzel olmuş canım :)

Aynen öyle yapıcam canım

Hoşnulduk canım :)
hoşgeldin :) umarım hedefine ulasirsin
Teşekkür ederim hoşbulduk :)

Günaydın kızlar dünkü menümü paylaşayım
Sabah; 1haslanmis yumurta 5zeytin 2dilim ekmek az reçel
Öğlen; yarım porsiyon etli nohut, 3kaşık pilav, yoğurt
Akşam; çorba salata ekmek
Su 2litre, spor 2mile leslie

bebis nasil canim?
neden uyumadi dun?

bebiş gün içinde iyi gibi de -tabi ben işteyim- gece çok ağlar oldu. bu gece de öyleydi. belki diş çıkartıcaktır. çok yorucu oluyor. gece zaten yemek yemeye meyilliyim. bu da vesile oluyor.

Kızlar dişim i cektiler mahfoldum ama diyeti bozmadim.siz Nasılsıniz
geçmiş olsun canım. keşke çekilmeden kurtarabilselerdi. diş gitti mi gidiyor. sağlık olsun.

kızlar dün menümü paylaşmadım. paylaşıyım;

sabah kepekli tost ekmeğine bpeynir domatesli tost çay
ara sade türk kahvesi
ara 1 avuç beyaz leblebi
öğle; az çorba, yarım adana, yanına bir el büyüklüğünde ince lavaş, 2yk pilav, salata, 1yk yoğurt, 1 fındık lahmacun (iş arkadaşımla çıkalım dedik biraz fazla kaçtı sanki)
akşam; pazı kavurma, 1kk peynir, 5 zeytin, 1 sigara böreği, 2 galete, çay

su 3lt
spor 15-20 dk dans

***YARIŞMA***

Canlar, yarın adım yarışması yapıyoruz...
Akşam saat 22-ye kadar kaç adım attığınızı beni etiketleyerek yazınız..
Kolay gelsin, bol ter atmalar :)

yeni başlayanlarda dahil mi? mesajları sabah okuyabiliyorum adım sayar yoktu telefonumda şimdi yükledim. inşaAllah akşam bakarsam etiketlerim seni

Dediginizi yaptim esim gelir gelmez disari attim kendimi 2 km kadar yürüdüm insallah 3. Haftanin sonunda benim yağ hücreleri de pes eder

süper oh ne güzel. mesela asansör yerine merdiven kullanmakta bir harekettir. ütü yaparken ben bacak hareketleri yapıyoruım :) herşeyi değerlendirmek lazım.

süper birr menü tam benlik çok beğendim. yeşil mercimek en sevdiğim baklagil müthiş bir nimet. uzun zamandır yemiyordum yiyeyim ben de. özellikle ben salatasını yapıyorum.

22 Şubat Çarşamba günü menüm;

aç karnına 1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su

kahvaltı: 5 adet çiğ badem, 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) 1 adet mandalina, 1 çay bardağı Kefir (Tam Yağlı) , 1 dilim beyaz peynir, 1 Adet Domates , 2 Adet Yeşil Biber , 5 Adet Yeşil Zeytin, yeşillik.

öğlen; 6 yk zeytinyağlı barbunya, 1 kase yoğurt

ara: türk kahvesi şekersiz, 3 hurma
ara: sütlü nescafe ( başım çok ağrıyordu ağrı kesici almama rağmen geçmedi. kahve içtim. berbat bir gündü dün

akşam; 2 ceviz, 1 su bardağı kefir, 10 adet çiğ badem , 10 adet çiğ fındık.... vakit azdı. cenaze evine gitmem lazımdı bu seferlik böyle oldu

su: 2,5 lt
spor: leslie 2 mil...sağolsun telefonlar susmadığından 3 mil i tamamlayamadım.

Kökü çok kotuymus gülüm yapılsa 6 aya yine şikayetin başlar dedi

Hoşnulduk canım :)

Teşekkür ederim hoşbulduk :)
Hoşgeldin canım :)
Menün de spor da güzel canım
Çok karbonhidrat olmuş canım
Beğendiğine sevindim canım ben de çok severim yeşil mercimeği afiyet olsun şimdiden :)

Canım sen de mi karatay diyet i yapıyorsun.benim sekerimi düzene koydu tokluk 120 çıktı çok sevindim.
yok canim bugun diyetisyene gittim nilgileri yazicam simdi paylasicam burda cok memnun kaldim elime liste skstirip yollamadi. benim sonucum kac cikti bilmiom bakarim sonuclarima solerim

Evet gülüm karatay diyeti bu araştır nette bi tek ku ruyemis eksik oda disten dolayı yiyemiyorum

Merhaba Asya, karatay yaptığını belirtmişsin. ben de daha önce uyguladım ve kitaplarını aldım. listende bazı eksiklikler farkettim. mesela karatay da mevsimi dışında meyve sebze yok, yani domates yenmemeli. havuç turp istediğin kadar tüketebilirsin. bu arada geçmiş olsun diş ağrısı hiçbirşeye benzemiyor. o sebepten kuruyemiş yiyememişsin zaten. kahvaltıda zeytin miktarını arttırmalısın 10 a yakın yiyebilirsin ve üstüne zeytinyağ gezdirerek yumurtana da tereyağ sürebilirsin.. ve taze meyve yok genelde kuru meyve tercih ediliyor. ara öğün de meyve yerine çok acıkıyorsan eğer bol sulu ayran içebilirsin. ben mesela 2,5 öğün yapıyordum aradaki saat uzun geliyordu bana genelde ayran yoğurt ya da minik bir kase salata yiyordum. akşamları da tam doyarak kalk yani kaşık hesabı yapma doyana kadar ye tabii ki karatay menülerinden.

kolay gelsin inşaAllah hedefine ulaşırsın

zeytini tansiyon yükseliyor diye yiyemiyorum canım pazar alışverişine çıkamıyorum hava çok soğuk ve bebeğim çok küçük daha o yüzden elimdeki imkanları değerlendiriyorum ancak.inşallah kurtuluruz şu kilolardan sağlıklı bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…