paylaşınca beni de etiketlermisin merak ediyorum nasıl bir iste vermişyok canim bugun diyetisyene gittim nilgileri yazicam simdi paylasicam burda cok memnun kaldim elime liste skstirip yollamadi. benim sonucum kac cikti bilmiom bakarim sonuclarima solerim
zeytini tansiyon yükseliyor diye yiyemiyorum canım pazar alışverişine çıkamıyorum hava çok soğuk ve bebeğim çok küçük daha o yüzden elimdeki imkanları değerlendiriyorum ancak.inşallah kurtuluruz şu kilolardan sağlıklı bir şekilde
Evet gülüm karatay diyeti bu araştır nette bi tek ku ruyemis eksik oda disten dolayı yiyemiyorum
Egzersiz olarak aksam 3 km yürüyüş planliyorum plates de 30 dk anca
yeni başlayanlarda dahil mi? mesajları sabah okuyabiliyorum adım sayar yoktu telefonumda şimdi yükledim. inşaAllah akşam bakarsam etiketlerim seni
süper oh ne güzel. mesela asansör yerine merdiven kullanmakta bir harekettir. ütü yaparken ben bacak hareketleri yapıyoruım :) herşeyi değerlendirmek lazım.
süper birr menü tam benlik çok beğendim. yeşil mercimek en sevdiğim baklagil müthiş bir nimet. uzun zamandır yemiyordum yiyeyim ben de. özellikle ben salatasını yapıyorum.
canim sen bu takimdaydin demi ben hatrliom senikızlar ben daha önce yani 2016 ocak ayında 4. takıma katıldım
o zaman 68,7 dün yanlış hatırlamıyorsam
ve 58,5 ile mezun oldum
ama daha sonra sporu bıraktım düzensiz beslendim
bide hastamız vardı onunla uğraştık falan derlen 70 kiloyum şimdi
ve bu durumdan acayip rahatsızım ama sürekli erteliyorum
ama bu gün itibari ile sıkı olmasa da dikkat etmaye başladım
şimdi yeni gelen arkadaşlar için bende kendimi tanıtayım
Kullanıcı Adı : hawar
İsim (İsteğe Bağlı ):-
Mesleginiz: kamuda çalışıyorum
Yaşınız : 37( 4 Gün sonra 37 olacğım )
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 kızım var 5,5 ve 2,5 yaşlarında
Yaşadığınız şehir: akdeniz bölgesi
Boyunuz : 1,62
Kilonuz: 70
Hedef kilonuz :ilk hedef 60
Kilo alma hikayeniz : hep balık etliydim ama bu kadar da değil
hamilelikler ve kilo verip daha fazlasını alma
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? kendimi çok rahatsız hissediyorum hareketlerim zorlaştı, ve aynadaki görütüm çok kötü
Günaydın kızlar dünkü menümü paylaşayım
Sabah; 1haslanmis yumurta 5zeytin 2dilim ekmek az reçel
Öğlen; yarım porsiyon etli nohut, 3kaşık pilav, yoğurt
Akşam; çorba salata ekmek
Su 2litre, spor 2mile leslie
kızlar dün menümü paylaşmadım. paylaşıyım;
sabah kepekli tost ekmeğine bpeynir domatesli tost çay
ara sade türk kahvesi
ara 1 avuç beyaz leblebi
öğle; az çorba, yarım adana, yanına bir el büyüklüğünde ince lavaş, 2yk pilav, salata, 1yk yoğurt, 1 fındık lahmacun (iş arkadaşımla çıkalım dedik biraz fazla kaçtı sanki)
akşam; pazı kavurma, 1kk peynir, 5 zeytin, 1 sigara böreği, 2 galete, çay
su 3lt
spor 15-20 dk dans
22 Şubat Çarşamba günü menüm;
aç karnına 1 tk çörek otu yağı, 1 tk elma sirkeli su
kahvaltı: 5 adet çiğ badem, 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) 1 adet mandalina, 1 çay bardağı Kefir (Tam Yağlı) , 1 dilim beyaz peynir, 1 Adet Domates , 2 Adet Yeşil Biber , 5 Adet Yeşil Zeytin, yeşillik.
öğlen; 6 yk zeytinyağlı barbunya, 1 kase yoğurt
ara: türk kahvesi şekersiz, 3 hurma
ara: sütlü nescafe ( başım çok ağrıyordu ağrı kesici almama rağmen geçmedi. kahve içtim. berbat bir gündü dün
akşam; 2 ceviz, 1 su bardağı kefir, 10 adet çiğ badem , 10 adet çiğ fındık.... vakit azdı. cenaze evine gitmem lazımdı bu seferlik böyle oldu
su: 2,5 lt
spor: leslie 2 mil...sağolsun telefonlar susmadığından 3 mil i tamamlayamadım.
Selam canlar..
Nasılsınız ?
Adım yarışması nasıl gidiyor ?
Kaç gündür menü tablosuna bakamadım, uzun bir süre fırsat bulup takımda kalamıyorum, kusura bakmayın lütfen..
Bugün hafif beslenelim, ağır spor yapmayalım, yarın tartı yüzümüzü güldürsün inşaAllah..
Anlatayim hemencik.. Vucut endeksime baktik bi makinaya ciktim siplak ayak yagimi ivir zivirimi olctu. 29.3 cikti obez grubu 30 vu ustu zatensinirdaymisim.
Dediki karbonhidrat ta proteinde herseyi gerektigi zamn gerektigi yerde kullanicaksin. Her zamn et balik tavuk yemiceksin tabi. Gerek sebze gerek bakliyat hepsinden tuketcen. Yagdan vericeksin yuzde 40 yag varmis vucudumda. Bana gore liste cikardi.
Sabah kibrit kutusu peynir ceviz sut yumurta. Ama ole artik 4 5 yumurta yok :)
Oglrnde herseyi porsiyon porsiyon ayarlamis.
Bide dediki proteinin yerini baska bir proteinle degstrceksin dedi. Proteinin yerini karbonhidratla degistirmiceksin dedi.
Yuruyus kesinlikle yapicaksin dedi ilk hafta yarim saat. Sonra 45 dkka. Ama bu tempolu olucak. Dur kalk dur kalk olan yuruyusten degilmis. Baskaaaa sabah 8 de kalktigim icin 1 ogun daha ekledi 1 mryve ve sut eger yuruyus yapacaksan kahvaltidan once 2 tane galete tuketebilirsin dedi.. Zaten yuruyusu kahvaltidan once yap dedi.
Baskaaaaa he 15 gunde 1 de kontrole gidicem ayda 50 tlmis bu arada doktor. Yari ozel diyetisyen. Cokta begendim cok ilgilendi
pek olmamış ya
Günaydın kizlar
Bugun ki menum
Sabah bisey yiyemedim
Öglen pilav ve bi kase corba
Ara öğün 1 muz ve 1 elma
Akşam yarim tabak pilav haşlanmış et yogurt
(Bugun oglum cok huysuz kahvalti yapamadim )
Selam canlar..
Nasılsınız ?
Adım yarışması nasıl gidiyor ?
Kaç gündür menü tablosuna bakamadım, uzun bir süre fırsat bulup takımda kalamıyorum, kusura bakmayın lütfen..
Bugün hafif beslenelim, ağır spor yapmayalım, yarın tartı yüzümüzü güldürsün inşaAllah..
listem bu şekilde.
bence de canım, olmamışşcanım öğle ,aksam pek olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?