Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sagol hasretım benımde sabretme ısı zoruma gıttı ıste bu aralar ama toparlanıcam tatlım sızlerın sayesınde ıyıkı varsınızz kızlar yaa

hypatiacım afiyet olsun canım menün gayet güzel ama akşam balığın yanına salata yeme şansın yok mu? yaptığın diyeti tam bilmediğim için soruyorum. bi de sporu iyice boşladın canım yaa niye böle yapıyosun? moralin bozuk olabilir ama gerçekten spor inanılmaz stres attırıyo

canım spor yapınca kaslarımız şişiyo, o yüzden ertesi gün + çıkman çok doğal. sen hiç merak etme yarına gitmiş olur o + lar. bugün bol su içmeyi sakın ihmal etme, bi de spor yaptığın günler birazcık protein ağırlıklı beslenmeye çalışırsan süper olur

günaydın yasom...
saol tatlımm gecti allahtan gece dinlenince iimm şimdi aksam kaldığım yerden devam inş spor yaparken acımaz..

dişci benimde kabusumdur ama bende haftaya falan gidicem
git canim ihmale gelmiyor,sonra daha kötü oluyor

canim orasi öylede ama diyelimki bu aksamda gittim spora ertesi gün yinemi artinin artisini cikicam :) ne acayip bi cümle oldu,gerci bu aksam spora gidemem esim hasta oldu yatiyo püff

Son düzenleme:
yemeğe gidiyorum kızlar görüşürüz öğleden sonraa
bu arada galiba bonnyfood ürünlerinden sipariş vericem hediye olarak :26:

yemeğe gidiyorum kızlar görüşürüz öğleden sonraa
bu arada galiba bonnyfood ürünlerinden sipariş vericem hediye olarak :26:

tatlım ne hediyesi bu? özel bi amacı var mı yoksa sadece içinden geldiği için mi? ona göre bakalım bişeyler.

mesela ben en son kocamaaan kavas tablo yaptırdım bi fotoğrafımızdan :98:

tatlım ne hediyesi bu? özel bi amacı var mı yoksa sadece içinden geldiği için mi? ona göre bakalım bişeyler.

mesela ben en son kocamaaan kavas tablo yaptırdım bi fotoğrafımızdan :98:

gizemcim aslında sevgililer günü yaklasıyor die içimden geldi..
çünkü biz sevgililer gününü kutlamıyoruz şimdi herkes hediyeleşirken benimde canım çekti
ondan bişi almak istiyorum kıyafet herzamn alıyorum fotoğraflı bardak saat takvim posyer de var..
böyle daha ilginç bişi istiyorum ama bulamadım..
senin yaptırdığın taploda cok yaratıcı olmus tatlımm ama bizim fotodan cok seyimiz artık öyle bişi yaptırtmak istemiyorum..

arkadaşlar bende bugünkü yediklerimi ve yiyeceklerimi yazıyım yorum sizin artık:)))))
sabah
bir haşlanmış yumurta, 2 tane zeytin, bir bardak şekersiz çay, kepek ekmeği kalmadığı için hiç ekmek yemedim
ara
bir fincan türk kahvesi, bir su bardağı yeşil çay
öğlen
bir adet derisi çıkarılmış tavuk budu, yarım kase çorba
ara
bir portakal
akşam
bir kase çorba, yeşil salata
3 lt su

bence süperr afiyet olsunn

kepek ekmeğini bir türlü sevemedim beyaz ekmekte yemek istemediğim menülerde pek ekmek olmuyor bazande suyu yazmayı unutuyorum ama ben çok su içerim hiç su içmedim dediğimde en az 2 lt su içmişimdir

tam buğday ekmeğini dene derim yada bimde satılan köy ekmekği die ekmecik ekmeğini onların gl si düşük datıda fena değil..

gayet güzel afiyet olsun...

yok canım merak etme, kaslar dinlenince soğuyo, bi de zamanla alışıyo zaten o yüzden sen mümkün olduğunca düzenli sporunu yapmaya bak zaten spor yaparken tartıdaki kilo kaybından ziyade vücudundaki değişimler önemli bence. çünkü şöyle bi gerçek var ki kas her zaman yağdan ağırdır o yüzden çok duyarsın spor yapıp "inceliyorum ama kilo veremiyorum" diyenleri

afiyet olsun karcicegi, sonunda tam bi diyet menüsüne benzemiş

afiyet olsun karcicegi, sonunda tam bi diyet menüsüne benzemiş [/QUOTE]

eee ne yaparsın arkadaşım yavaş yavaş alışıyoruz sizler gibi yemeye ve menü yazmaya

yarın sebzeli buğday pilavı yapcam kızlarr
tartı günü olduğundan inş tadı güzel olurr

zevcan bugday montiude serbestmi yoksa arada bir mi izin var?

disciden geldim agzim burnum bi tarafa gecmis durumda,birazdan yemek yiycem acim ama hic tat alacagimi sanmiyorum ,kiymali karnibahar yaptim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…