günaydin kizlar,
zevcan gecmis olsun canim
minnos üzülme sende canim,bak ben aksam spor yapip kacamak yapmadigim halde +dayim,siz spor yapinca kilo veriyosunuz ben tam tersi aliyorum,ama yilmak yok elbet gidecek,bu sefer acele etmiycem,kilo veremedigimi görüp sok diyetlere takmiycam kafayi,elbet gidecekler bir gün,acele yok,
bugün disciye gidicem dolgu yapilcak iyy ya nefret ediyom disciye gitmekten
20.01.2011 PERŞEMBE bugünkü menüm:
Kahvaltı: Avuç içi kadar yağsız peynir, 5 zeytin ve çeri domates, ıhlamur
Öğle: Bol yeşil salata, bir kase çorba ve yoğurt
Akşam: Balık
Su: 2 litre.
Spor: Yok.
günaydin kizlar,
zevcan gecmis olsun canim
minnos üzülme sende canim,bak ben aksam spor yapip kacamak yapmadigim halde +dayim,siz spor yapinca kilo veriyosunuz ben tam tersi aliyorum,ama yilmak yok elbet gidecek,bu sefer acele etmiycem,kilo veremedigimi görüp sok diyetlere takmiycam kafayi,elbet gidecekler bir gün,acele yok,
bugün disciye gidicem dolgu yapilcak iyy ya nefret ediyom disciye gitmekten
hypatiacım afiyet olsun canım menün gayet güzel ama akşam balığın yanına salata yeme şansın yok mu? yaptığın diyeti tam bilmediğim için soruyorum. bi de sporu iyice boşladın canım yaa niye böle yapıyosun? moralin bozuk olabilir ama gerçekten spor inanılmaz stres attırıyo
salata yiyeceğim canım yazmamışım. bunun dışında evet gitmem lazım ama moralim çok bozuk. ortadan kaybolmak istiyorum artık( pazartesi başlarım belki.
git canim ihmale gelmiyor,sonra daha kötü oluyorgünaydın yasom...
saol tatlımm gecti allahtan gece dinlenince iimm şimdi aksam kaldığım yerden devam inş spor yaparken acımaz..
dişci benimde kabusumdur ama bende haftaya falan gidicem
hypatiacım afiyet olsun canım menün gayet güzel ama akşam balığın yanına salata yeme şansın yok mu? yaptığın diyeti tam bilmediğim için soruyorum. bi de sporu iyice boşladın canım yaa niye böle yapıyosun? moralin bozuk olabilir ama gerçekten spor inanılmaz stres attırıyo
canım spor yapınca kaslarımız şişiyo, o yüzden ertesi gün + çıkman çok doğal. sen hiç merak etme yarına gitmiş olur o + lar. bugün bol su içmeyi sakın ihmal etme, bi de spor yaptığın günler birazcık protein ağırlıklı beslenmeye çalışırsan süper olur
yemeğe gidiyorum kızlar görüşürüz öğleden sonraa
bu arada galiba bonnyfood ürünlerinden sipariş vericem hediye olarak :26:
tatlım ne hediyesi bu? özel bi amacı var mı yoksa sadece içinden geldiği için mi? ona göre bakalım bişeyler.
mesela ben en son kocamaaan kavas tablo yaptırdım bi fotoğrafımızdan :98:
arkadaşlar bende bugünkü yediklerimi ve yiyeceklerimi yazıyım yorum sizin artık:)))))
sabah
bir haşlanmış yumurta, 2 tane zeytin, bir bardak şekersiz çay, kepek ekmeği kalmadığı için hiç ekmek yemedim
ara
bir fincan türk kahvesi, bir su bardağı yeşil çay
öğlen
bir adet derisi çıkarılmış tavuk budu, yarım kase çorba
ara
bir portakal
akşam
bir kase çorba, yeşil salata
3 lt su
bence süperrafiyet olsunn
kepek ekmeğini bir türlü sevemedim beyaz ekmekte yemek istemediğim menülerde pek ekmek olmuyor bazande suyu yazmayı unutuyorum ama ben çok su içerim hiç su içmedim dediğimde en az 2 lt su içmişimdir
tam buğday ekmeğini dene derim yada bimde satılan köy ekmekği die ekmecik ekmeğini onların gl si düşük datıda fena değil..
arkadaşlar bende bugünkü yediklerimi ve yiyeceklerimi yazıyım yorum sizin artık:)))))
sabah
bir haşlanmış yumurta, 2 tane zeytin, bir bardak şekersiz çay, kepek ekmeği kalmadığı için hiç ekmek yemedim
ara
öğlen
ara
bir portakal
akşam
3 lt su
öğle menüm değişti
öğle: piyaz çorba iki kabak dolması salata ve yoğurt oldu malesef
akşam da balık.
git canim ihmale gelmiyor,sonra daha kötü oluyor
canim orasi öylede ama diyelimki bu aksamda gittim spora ertesi gün yinemi artinin artisini cikicam :) ne acayip bi cümle oldu,gerci bu aksam spora gidemem esim hasta oldu yatiyo püff
sabah
ara
öğlen
ara
bir portakal
akşam
3 lt su
yarın sebzeli buğday pilavı yapcam kızlarr
tartı günü olduğundaninş tadı güzel olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?