Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gülsekmi,aglasakmi acaba? :)

zevcan şimdi dikkatimi çekti. bun design diye bir mağaza var ya oraya sevgililer günü hediyeleri gelmiş bir sürü. internet sitesinden bakabilirsin canım, belki hoşuna giden bişeyler bulursun

tabiki sorun değil aksamları girmesi menüsünü bildirip diğer menülere yorum yaptığı sürece istediği zamn girebilir tatlım..
bencede yarın alalım onu listeye zaten cemreninde yarın son bildirimi sonra ayrılıyor..
yarınkarciceğide giriyor takıma gelirse umarım oku bu mesajları.. sabah 12 ye kadar bildirirse kilosunu hiç bi sorun yok ..

tamam canim ben ona faceden msj atarim.

bence de akşamları takıma uğrayan birinin olması iyi olur.. ben bazen geliyorum kimsecikler olmuyo

Son düzenleme:

ah zevcancım geçmiş olsun canım bir süre hareket ettirmeden otursaydın üzerine de fazla basmamaya çalış ayağının

fazla zorlama tatlım dizini dikkat et

afiyet olsun güzel görünüyor

canım üzme kendini bu kadar ya :44:

afiyet olsun tatlım

kızlar penbepanteri yarın takıma alalım diyorum ben siz ne dersiniz..
160. etapta geri dönmek üzere 60.5 kilo ile ayrılmıs..
deneme süresi verip bekletmemize gerek yok die düşünüyorum

benim için farketmez canım önceden bu takımdaymış galiba:44:

en doğrusunu sen bilirsin diyorum sadece

afiyet olsun hypatiacım nasılsın bu arada keyifler nasıl

oww çok güzel afiyet olsun canım

afiyet olsun gayet iyi bence

herkese selam nasılsınız yarın büyük gün ve biraz geriliyorum düşündükçe :97:

bugünkü menüm:
Sabah:
60 gr. dil peyniri, 1 dilim kepekli ekmek, domates, pekmez 1 kaşık kadar.
Ara:1 elma
Öğle:bol yeşillikli salata ve 5 cherry domates
ara:1 tane ceviz, 1 elma
Akşam:ızgara tavuk ve 1 kase yoğurt

4. lt su 70 dakika yürüyüş, yeşilçay filan

afiyet olsun fatmacım güzel görünüyor yanlız su cok geldi bana nasıl az su içmek zararlıysa cok su içmekde zararlı unutma..

4. TAKIM 190. Etap

İrem&Özge (68.2/)
meyvenull ( 61.4/)
cemrehayal( 84.3/) GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI
pamukcuk ( 74.5/)
Kuyabiye( 57.4/)
PrensesPeri( 78.5/)
cyd86( 70.3/)
hasretim34( 69.4/)
hypatia( 70.4/)
Anna_maria( 70.6/)
karcicegi71( )YENİ ÜYE

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

afiyet olsun fatmacım güzel görünüyor yanlız su cok geldi bana nasıl az su içmek zararlıysa cok su içmekde zararlı unutma..

sağol canım benim

hm zaten o kadar içemem heralde maksimum olarak söyledim 3.5 lt de olabilir canım haklısın doğru böbreklere zarar veriyormuş çok içmek :44:

herşeyin normali işte

cuma öncesi diye bugünü iyice hafif geçirmeye çalıştım kızlar. işte menüm

sabah: 2 dilim t.t ekmek, 1 dilim light beyaz peynir, maydonoz, şekersiz çay
öğle: light ton balıklı salata, 1 dilim t.t. ekmek
ara: 1 armut
akşam: yoğurtlu kabak, 1 dilim t.t. ekmek
ara: 3 kuru kayısı

2.5 litre su ve 1 tane de yeşil çay içtim veee şimdi 1 tane daha içicem

canım onlar deli gibi de spor yapıyorlar uzman eşliğinde... nil karibrahimgil ve mazhar alanson'un karısı istediğimiz her şeyi yiyoruz bünye meselesi kg almıyoruz diyorlar sonra haftada 40 saattan fazla spor yaptıklarını söylüyorlar... benim mesaimden çok neredeysee

ayrıca bütün bakımlar emirlerine amade.. sen onlara takılma fazla...

afiyet olsun canım...

ben cıkıyorum kızlarr.. yarın görüşürüz...

biricik suden:
istediğimi yerim kg almam. canım tatlı çekinde tarçınlı süt bile içerim. diyor. sanki koca pastayı yerim der gibi tarçınlı süt diyor ahahah. bir de çikolata yermiş. ve haftada 30 SAAT spor yapıyor.

yani eşek gibi çabalıyor hiçbir şey doğuştan ya da genetik vs. değil. öyle uzaktan gözüktüğü gibideğil yani. istediğini yermiş pehhhhhh...

sinem güven:

o incecik haline rağmen ayda birkaç defa su diyeti yapıyor ve haftada 20 saatten az spor yapmıyor. ama kilo takıntısı yokmuş istediğini yermiş, genetikmiş, kiloyla hiçbir zaman derdi olmamış, kendini sevmesi mutlu olması için yeterliymiş.. e bacım su diyeti yapıyorsun, 20 saat spor daha ne olsun.... :/

ece sükan:
günde en az 4 -5 saat vaktini spor salonunda geçiriyormuş.. artık siz hesap edin...

lale mansur:
canımın istediğini istediğim yerde yerim yasaklarım yok diyen mansur'un canı waffle börek istiyor mu acaba? istiyorsa yiyor mu? :)) ve yogayı haftada kaç saat yapıyor?

bu zayıf bayanların hepsi deli gibi çaba harcıyor... hiçbir şey göründüğü gibi değil yani:)

afiyet olsun canım...

ben cıkıyorum kızlarr.. yarın görüşürüz...

görüşürüz canım, yarın işallah 5lilerle gelirsin

hypatiacım sen bunları biliyosun da kaç gündür niye ihmal ediyosun sporunu canım hadi hadi toparlanma zamanıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…