hadi biraz gülelim ...
Devlet bir gün geniş ve boş bir araziye geceleri göz kulak olacak,500 TL maaşla,... bir bekçi işe almay...a karar verir.
Bir süre sonra düşünülür ;
''Peki talimatlar olmadan bekçi işini nasıl yapacak''
Bir planlama birimi kurulur ve planlamayı yapmak üzere,
750'şer TL maaşla, iki kişi işe alınır.Bir süre sonra
''İşleri yapıp yapmadıklarını nasıl kontrol edeceğiz''
diye düşünülerek, 1.000'er TL maaşla, iki denetmen işe alınır,biri denetim yapar diğeri raporları yazar .
Bir süre sonra'' Bunların maaşları hesaplanıp nasıl ödenecek '' diye tartışılırve 1.500'er TL maaşla, bir malimüsavir, bir katip, bir de istatikçi işe alınır.
Bir süre sonra ;''Peki bunlardan kim sorumlu olacak.'' Diye düşünülür ve 5.000 TLmaaşlı bir müdür ve 3.000'er TL maaşla iki de müdür yardımcısı işe alınır.
Bir süre sonra, ülkede ekonomik kriz çıkar ve bütçedeki masrafları kısmak için bekçi işten çıkartılır...!
canim o takima ilk katildigi zamanda öyleydi,aksamlari gelebiliyo genelde,ögretmenlik yapiyo cünkü,ama cuma günleri 12 ye kadar bildiriyodu kilosunu,bu aksam gelir okurmu bilemiyorum eger gelirse bence yarin sabah bildirsin kilosunu,tabi sizin icin aksamlari girmesinsin bi sakincasi yoksa
zevcan şimdi dikkatimi çekti. bun design diye bir mağaza var ya oraya sevgililer günü hediyeleri gelmiş bir sürü. internet sitesinden bakabilirsin canım, belki hoşuna giden bişeyler bulursun
tabiki sorun değil aksamları girmesi menüsünü bildirip diğer menülere yorum yaptığı sürece istediği zamn girebilir tatlım..
bencede yarın alalım onu listeye zaten cemreninde yarın son bildirimi sonra ayrılıyor..
yarınkarciceğide giriyor takıma gelirse umarım oku bu mesajları.. sabah 12 ye kadar bildirirse kilosunu hiç bi sorun yok ..
bence de akşamları takıma uğrayan birinin olması iyi olur.. ben bazen geliyorum kimsecikler olmuyo
günaydın kızlarr
şimdi birazcık işim var üstüme angarya kaldı millet bişi bilmeyince onu halledeyim döncem..
bu sabah kilo veremedim sanırım wc ye cıkmadığımdan gitmedi görünüyor yoksa vücudumda incelme hissediyorum..
bide düm aksam platesimi yaptım esnedim ayağı kalkarken dizimi incilttim ters kaldı bacağım o yüzden leslie 2 mil yapabildim sadece..
angarya işimi 10 dan sonra yapıcakmısım neyse..
bu günkü menümü yazayım
sabah
yumurta peynir zeytin domates salatalık süt
öğlen
tazefasulye salata tavuk yoğurt
aksam
tazefasulye balık salata yoğurt
3 litre su (fazlada olabilir) plates kalca+ leslie(nekadar olur bilmiyorum dizimi incilttim)
günaydın kızlarnasılsınız?ne olacak benim bu halim keşke bir fişim olsada kendimi kapatsam bir müddet
dün yediklerim
sabah k flakes ile kahvaltı
ara yok
öğlen fırnda sebzeli tavuk
ara 1 portakal 2 dilim elma
akşam peynirli yumurta 1 dilim ekmek(eşim sag olsun son dakikada gezme çıkarttı pratik bişiler yedik)
misafirlikte 1 bardak şekerli çay
kızlar penbepanteri yarın takıma alalım diyorum ben siz ne dersiniz..
160. etapta geri dönmek üzere 60.5 kilo ile ayrılmıs..
deneme süresi verip bekletmemize gerek yok die düşünüyorum
20.01.2011 PERŞEMBE bugünkü menüm:
Kahvaltı: Avuç içi kadar yağsız peynir, 5 zeytin ve çeri domates, ıhlamur
Öğle: Bol yeşil salata, bir kase çorba ve yoğurt
Akşam: Balık
Su: 2 litre.
Spor: Yok.
arkadaşlar bende bugünkü yediklerimi ve yiyeceklerimi yazıyım yorum sizin artık:)))))
sabah
bir haşlanmış yumurta, 2 tane zeytin, bir bardak şekersiz çay, kepek ekmeği kalmadığı için hiç ekmek yemedim
ara
bir fincan türk kahvesi, bir su bardağı yeşil çay
öğlen
bir adet derisi çıkarılmış tavuk budu, yarım kase çorba
ara
bir portakal
akşam
bir kase çorba, yeşil salata
3 lt su
denerim bi ara canim,bulgur az oldugu icin önemli degil yazmissin ama bunu yersek ynaina et yiyemeyiz heralde
bugünkü menüm
08:00 bir elma
09:00 2 dilim ekmek,yagsiz krem peynir,5 zeyrin,salatalik
14:00 kiymali karnibahar,salata,yogurt,bir avuc beyaz leblebi
17:00bir elma,bir mandalina
19:00 kanat izgara (pisdikten sonra derisi alinmis,yogurt belki salata
herkese selam nasılsınız yarın büyük gün ve biraz geriliyorum düşündükçe :97:
bugünkü menüm:
Sabah:
60 gr. dil peyniri, 1 dilim kepekli ekmek, domates, pekmez 1 kaşık kadar.
Ara:1 elma
Öğle:bol yeşillikli salata ve 5 cherry domates
ara:1 tane ceviz, 1 elma
Akşam:ızgara tavuk ve 1 kase yoğurt
4. lt su 70 dakika yürüyüş, yeşilçay filan
afiyet olsun fatmacım güzel görünüyor yanlız su cok geldi bana nasıl az su içmek zararlıysa cok su içmekde zararlı unutma..
arkadaşlar hülya avşarın 2 ayda 9 kilo verdiren diyetine baktınızmı
HÜLYA AVŞAR'IN DİYET LİSTESİ / - Hürriyet
her şeyi yemiş sizin yazdığınız listelerden daha çok şey var bu nasıl iş ya
cuma öncesi diye bugünü iyice hafif geçirmeye çalıştım kızlar. işte menüm
sabah: 2 dilim t.t ekmek, 1 dilim light beyaz peynir, maydonoz, şekersiz çay
öğle: light ton balıklı salata, 1 dilim t.t. ekmek
ara: 1 armut
akşam: yoğurtlu kabak, 1 dilim t.t. ekmek
ara: 3 kuru kayısı
2.5 litre su ve 1 tane de yeşil çay içtim veee şimdi 1 tane daha içicem
afiyet olsun canım...
ben cıkıyorum kızlarr.. yarın görüşürüz...
biricik suden:
istediğimi yerim kg almam. canım tatlı çekinde tarçınlı süt bile içerim. diyor. sanki koca pastayı yerim der gibi tarçınlı süt diyor ahahah. bir de çikolata yermiş. ve haftada 30 SAAT spor yapıyor.
yani eşek gibi çabalıyor hiçbir şey doğuştan ya da genetik vs. değil. öyle uzaktan gözüktüğü gibideğil yani. istediğini yermiş pehhhhhh...
sinem güven:
o incecik haline rağmen ayda birkaç defa su diyeti yapıyor ve haftada 20 saatten az spor yapmıyor. ama kilo takıntısı yokmuş istediğini yermiş, genetikmiş, kiloyla hiçbir zaman derdi olmamış, kendini sevmesi mutlu olması için yeterliymiş.. e bacım su diyeti yapıyorsun, 20 saat spor daha ne olsun.... :/
ece sükan:
günde en az 4 -5 saat vaktini spor salonunda geçiriyormuş.. artık siz hesap edin...
lale mansur:
canımın istediğini istediğim yerde yerim yasaklarım yok diyen mansur'un canı waffle börek istiyor mu acaba? istiyorsa yiyor mu? :)) ve yogayı haftada kaç saat yapıyor?
bu zayıf bayanların hepsi deli gibi çaba harcıyor... hiçbir şey göründüğü gibi değil yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?