Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kesinlikle haklısın bir arkadaşım vardı 3 ayda 16 kilo verdi nasıl becerdin bunu diye sorduğumuzda
KUŞ KADAR YEDİM İT GİBİ KOŞTUM derdi:)))))

aşk acısı nefes almaya bile gücüm yokken sporu nasıl yapacağım?

canım ama toparlaman lazım kendini. hem bak ciddiyim sporla stres atıp, kafanı da dağıtırsın, hem de kendini çok daha iyi hissedersin. düzenli yapılan sporun, beynin mutluluk hormonu da denilen endorfin hormonunu salgılamasını sağladığı söyleniyor inan bunları kilo vermen için sölemiyorum, sadece bu halde olmanı istemediğimden sölüyorum sakın yanlış anlama

burdayim canim burdayim bu gidisle bi yere gidecegimde yok benim hihi hala siskoyum :)

kizlar pembepartner benim lise arkadasim olur dah öncede 4.takimdaydi geri dönmek üzere ayrilmisti,

zevcancim takimda yer varmiydi?

canım benim biz senle aynıyız galiba aynı anda kilo alıp veriyoruz:) yasemincim referansın için çoook teşekkür ederim. seni seviyorum:)

hoşgeldin tatlımm.. takımda yer var yarın tartılıp kaldığın yerden hep birlikte devam ederiz

peki çok teşekkür ederim aranıza kabul ettiğiniz için. elimden geleni yapacağım.
yarın 12 ye kadar bildirimimi yaparım.
çalıştığım için haftanın bazı günleri genellikle akşamlar buralarda olurum kızlar. sevgilerr

kızlar penbepanteri yarın takıma alalım diyorum ben siz ne dersiniz..
160. etapta geri dönmek üzere 60.5 kilo ile ayrılmıs..
deneme süresi verip bekletmemize gerek yok die düşünüyorum

bence uygun canım.eski üyeymiş zaten hemen uyum sağlar

ara öğünler olmayınca mı nedir çok az geldi yediklerin sanki :44:

kepek ekmeğini bir türlü sevemedim beyaz ekmekte yemek istemediğim menülerde pek ekmek olmuyor bazande suyu yazmayı unutuyorum ama ben çok su içerim hiç su içmedim dediğimde en az 2 lt su içmişimdir

kepek ekmeğine bayılırım suyu süper içiyormussun

menün çok güzel canım

hadi biraz gülelim ...

bu diyette dikkatimi çeken bişi var.su.her ögüne 0,5 ml su koymus.günde 2,5 lt yapar

aşk acısı nefes almaya bile gücüm yokken sporu nasıl yapacağım?

bozma şu hayırsız için moralini yakışmıyor karamsarlık sana

canım hoşgeldin aramıza keyifli kilo kayıpları dilerim

ay sendemi kilo aldin ya,cok üzüldüm simdi sen iyiydin ben izndeyken ne olduki,bende seni seviyorum canim benim :)

sorma ya kışın alıyorum nedense hep. tempolu da alışıyorum aslında bir doktora görüneceğim, hipotroidi sanırım ama veririm ben bu kiloları sorun olmaz:) pozitif olalım:)

bugun sümeyye ve elifi gördüm selamları var.

aleyküm selam sende selam söyle ,verirsin tabi canim yapmadigin sey degilki

selam bayanlar:))

galiba size son kez yazıyorum, yarından itibaren aranızda olmıcam. herşey için çok teşekkür ederim,sayenizde 3 ayda 16 kilo verdim ,motivasyon konusunda bana çok şey kattınız. hakkınızı helal edin, eğer olduysa kalbinizi kırdıysam çok özür dilerim. dualarınızı bekliyorum
sizi seviyorum:)))

zevcan gider ayak bunu yapmak istemezdim ama 85 kiloyuuuuuuuuum, bu ilaçlar ne kadar diyet yaparsan yap şişiriyo beniii. muhtemelen sabah giremem şimdiden bildiriiiim dedim,
senide seviyorum hemşoom bana boool boool dua et lütfen ihtiyacım olucak:) öptüm tatlılar hepinizi

dualarımız seninle canım. allah herşeyi gönlüne göre versin 1 kişi gidip 2 kişi döner, bize müjdeli haberler verirsin işallah :26:

3 ayda 16 kilo mükemmel bi sonuç, kilo alsan da boşver. bi kere başardın nasılsa yine başarsın

biz de seni seviyoruz tatlım bol şans

canım yolun açık olsun güle güle git, sağlıkla mutlulukla da dön inş. önemli olan tedavinin sonuç vermesi, sen sağlıklı beslenmeye devam ettikçe ilaçlar bittiğinde istediğin kgye rahatlıkla ulaşacaksın. ayda 16 kg veren bunu da pek ala yapabilir:)
rabbim yardımcın olsun canım, güle güle git güle güle gel inş:)

Allah yolunu acik etsin canim,ins hayirli haberlerle gelirsin,Rabbim gönlüne göre versin

4. TAKIM 190. Etap

İrem&Özge (68.2/)
meyvenull ( 61.4/60.9/0.5/%0.81)
cemrehayal( 84.3/85/-0.7/%-0.83) GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI
pamukcuk ( 74.5/)
Kuyabiye( 57.4/)
PrensesPeri( 78.5/)
cyd86( 70.3/)
hasretim34( 69.4/)
hypatia( 70.4/)
Anna_maria( 70.6/70.0/0.6/%0.85)
karcicegi71(69.8/ )YENİ ÜYE
pembepanter1 (60.5/ )160. ETAPTA AYRILMISTI TEKRAR ARAMIZDA

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

Son düzenleme:
BU GÜNKÜ MENÜM..

Sabah yumurta domates salatalık zeytin peynir süt badem

öğlen pırasa 2 kasık buğdayla yapılmıs patlıcan dolması(yağ yok gibi bişi) yoğurt salata

aksam kurufasulye pırasa salata elmalı kup(YOĞURT ELMA TARCIN VE BADEM OLUCAK İÇİNDE)

Son düzenleme:

canım hemsom bende seni cok seviyorum allahım gönlüne göre versin.. Tüm dualarım seninlee

herkese günaydınn

nasılsınız güzeller

dün akşamüzeri bilgisayarım da bir sorun çıktı o yüzden kilo bildirimi yapamadım sorunumu halledince sabah dersaneye gitmeden yapayım dedim:44:

tartı benimle oyunoyunyo resmen bana bu sabah söylediğine bakın 70.0

nolurdu sanki 69 filan deseydi he nolurdu

neyse haftaya olcak inşallah artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…