görüşürüz canım, yarın işallah 5lilerle gelirsin
hypatiacım sen bunları biliyosun da kaç gündür niye ihmal ediyosun sporunu canımhadi hadi toparlanma zamanıııı
biricik suden:
istediğimi yerim kg almam. canım tatlı çekinde tarçınlı süt bile içerim. diyor. sanki koca pastayı yerim der gibi tarçınlı süt diyor ahahah. bir de çikolata yermiş. ve haftada 30 SAAT spor yapıyor.
yani eşek gibi çabalıyor hiçbir şey doğuştan ya da genetik vs. değil. öyle uzaktan gözüktüğü gibideğil yani. istediğini yermiş pehhhhhh...
sinem güven:
o incecik haline rağmen ayda birkaç defa su diyeti yapıyor ve haftada 20 saatten az spor yapmıyor. ama kilo takıntısı yokmuş istediğini yermiş, genetikmiş, kiloyla hiçbir zaman derdi olmamış, kendini sevmesi mutlu olması için yeterliymiş.. e bacım su diyeti yapıyorsun, 20 saat spor daha ne olsun.... :/
ece sükan:
günde en az 4 -5 saat vaktini spor salonunda geçiriyormuş.. artık siz hesap edin...
lale mansur:
canımın istediğini istediğim yerde yerim yasaklarım yok diyen mansur'un canı waffle börek istiyor mu acaba? istiyorsa yiyor mu? :)) ve yogayı haftada kaç saat yapıyor?
bu zayıf bayanların hepsi deli gibi çaba harcıyor... hiçbir şey göründüğü gibi değil yani:)
aşk acısınefes almaya bile gücüm yokken sporu nasıl yapacağım?
burdayim canim burdayim bu gidisle bi yere gidecegimde yok benim hihi hala siskoyum :)
kizlar pembepartner benim lise arkadasim olur dah öncede 4.takimdaydi geri dönmek üzere ayrilmisti,
zevcancim takimda yer varmiydi?
hoşgeldin tatlımm.. takımda yer var yarın tartılıp kaldığın yerden hep birlikte devam ederiz
canım benim biz senle aynıyız galiba aynı anda kilo alıp veriyoruz:) yasemincim referansın için çoook teşekkür ederim. seni seviyorum:)
kızlar penbepanteri yarın takıma alalım diyorum ben siz ne dersiniz..
160. etapta geri dönmek üzere 60.5 kilo ile ayrılmıs..
deneme süresi verip bekletmemize gerek yok die düşünüyorum
20.01.2011 PERŞEMBE bugünkü menüm:
Kahvaltı: Avuç içi kadar yağsız peynir, 5 zeytin ve çeri domates, ıhlamur
Öğle: Bol yeşil salata, bir kase çorba ve yoğurt
Akşam: Balık
Su: 2 litre.
Spor: Yok.
kepek ekmeğini bir türlü sevemedim beyaz ekmekte yemek istemediğim menülerde pek ekmek olmuyor bazande suyu yazmayı unutuyorum ama ben çok su içerim hiç su içmedim dediğimde en az 2 lt su içmişimdir
denerim bi ara canim,bulgur az oldugu icin önemli degil yazmissin ama bunu yersek ynaina et yiyemeyiz heralde
bugünkü menüm
08:00 bir elma
09:00 2 dilim ekmek,yagsiz krem peynir,5 zeyrin,salatalik
14:00 kiymali karnibahar,salata,yogurt,bir avuc beyaz leblebi
17:00bir elma,bir mandalina
19:00 kanat izgara (pisdikten sonra derisi alinmis,yogurt belki salata
hadi biraz gülelim ...
arkadaşlar hülya avşarın 2 ayda 9 kilo verdiren diyetine baktınızmı
HÜLYA AVŞAR'IN DİYET LİSTESİ / - Hürriyet
her şeyi yemiş sizin yazdığınız listelerden daha çok şey var bu nasıl iş ya
aşk acısınefes almaya bile gücüm yokken sporu nasıl yapacağım?
peki çok teşekkür ederim aranıza kabul ettiğiniz için. elimden geleni yapacağım.
yarın 12 ye kadar bildirimimi yaparım.
çalıştığım için haftanın bazı günleri genellikle akşamlar buralarda olurum kızlar. sevgilerr
ay sendemi kilo aldin ya,cok üzüldüm simdisen iyiydin ben izndeyken ne olduki,bende seni seviyorum canim benim :)
sorma ya kışın alıyorum nedense hep. tempolu da alışıyorum aslında bir doktora görüneceğim, hipotroidi sanırımama veririm ben bu kiloları sorun olmaz:) pozitif olalım:)
bugun sümeyye ve elifi gördüm selamları var.
bence uygun canım.eski üyeymiş zaten hemen uyum sağlar
ara öğünler olmayınca mı nedir çok az geldi yediklerin sanki :44:
kepek ekmeğine bayılırımsuyu süper içiyormussun
menün çok güzel canım
selam bayanlar:))
galiba size son kez yazıyorum, yarından itibaren aranızda olmıcam. herşey için çok teşekkür ederim,sayenizde 3 ayda 16 kilo verdim ,motivasyon konusunda bana çok şey kattınız. hakkınızı helal edin, eğer olduysa kalbinizi kırdıysam çok özür dilerim. dualarınızı bekliyorum
sizi seviyorum:)))
zevcan gider ayak bunu yapmak istemezdim ama 85 kiloyuuuuuuuuum, bu ilaçlar ne kadar diyet yaparsan yap şişiriyo beniii. muhtemelen sabah giremem şimdiden bildiriiiim dedim,
senide seviyorum hemşoom bana boool boool dua et lütfen ihtiyacım olucak:) öptüm tatlılar hepinizi
galiba size son kez yazıyorum, yarından itibaren aranızda olmıcam. herşey için çok teşekkür ederim,sayenizde 3 ayda 16 kilo verdim ,motivasyon konusunda bana çok şey kattınız. hakkınızı helal edin, eğer olduysa kalbinizi kırdıysam çok özür dilerim. dualarınızı bekliyorum
zevcan gider ayak bunu yapmak istemezdim ama 85 kiloyuuuuuuuuum, bu ilaçlar ne kadar diyet yaparsan yap şişiriyo beniii. muhtemelen sabah giremem şimdiden bildiriiiim dedim,
senide seviyorum hemşoom bana boool boool dua et lütfen ihtiyacım olucak:) öptüm tatlılar hepinizi
galiba size son kez yazıyorum, yarından itibaren aranızda olmıcam. Herşey için çok teşekkür ederim,sayenizde 3 ayda 16 kilo verdim ,motivasyon konusunda bana çok şey kattınız. Hakkınızı helal edin, eğer olduysa kalbinizi kırdıysam çok özür dilerim. Dualarınızı bekliyorum
zevcan gider ayak bunu yapmak istemezdim ama 85 kiloyuuuuuuuuum, bu ilaçlar ne kadar diyet yaparsan yap şişiriyo beniii. Muhtemelen sabah giremem şimdiden bildiriiiim dedim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?