Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın fatmacımm..

Kız daha ne olsun ne güzel 600 gr vermişsin keske hepimiz her hafta bu kadar verebilsek

4. TAKIM 190. Etap

İrem&Özge (68.2/68.3/-0.1/%-0.15)
meyvenull ( 61.4/60.9/0.5/%0.81)
cemrehayal( 84.3/85/-0.7/%-0.83) GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI
pamukcuk ( 74.5/)
Kuyabiye( 57.4/)
PrensesPeri( 78.5/)
cyd86( 70.3/)
hasretim34( 69.4/)
hypatia( 70.4/)
Anna_maria( 70.6/70.0/0.6/%0.85)
karcicegi71(69.8/70.2/0.4/%-0.57 )YENİ ÜYE
pembepanter1 (60.5/ )160. ETAPTA AYRILMISTI TEKRAR ARAMIZDA

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

Son düzenleme:

canım ben yeniolduğum içi çok fazla tanışamadık seninle ama olsun verdiğin kilo güzel inşallah bundan sonrasını da kolaylıkla verirsin allaha emanet ol canım iyi şanslar hayatında

oy zevcancım nasılsın hayırlı işler diliyorum sana güzel bir gün geçirirsin inşallah

afiyet olsun tatlım çok güzel görünüyüor

canım kesinlikle kabızlık ve adet olamamaktan kaynaklanıyo( benim de öyleydi ama haftaya 2-3 kg birden gidecek inş. ben hala olamadım

Günaydın.

Malesef 68,3
Halbuki dün sabah 67,7 çıkmıştım.
Malum döneme girdim dün akşam. Onunla ilgili olabilir.
Offff. Halbuki bugün 66 görmeyi hedefliyordum.

Cemrem işallah hayırlı haberlerle dönersin canım benim.

Yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz.

oy zevcancım nasılsın hayırlı işler diliyorum sana güzel bir gün geçirirsin inşallah

Afiyet olsun tatlım çok güzel görünüyüor

fatmacım iimm saoll canım benimm.. Işlerdi şimdilik dükkan kesat sinek avlıyorm Işime geliyo yani...
Sende ne var ne yok nasıl gibiyor denemeler...
Menüm bencede cok güzel ama dolmamı telefonda konusmaya dalıp yaktım yanım manık yicem canım istiyo:90:

günaydın fatmacımm..

Kız daha ne olsun ne güzel 600 gr vermişsin keske hepimiz her hafta bu kadar verebilsek

ehe zevcancım haklısın ama işte yine de 69a düşmeyi hedeflemiştim ben:44:

neyse regl de olamadım almadığıma şükür dediğin gibi

canım kesinlikle kabızlık ve adet olamamaktan kaynaklanıyo( benim de öyleydi ama haftaya 2-3 kg birden gidecek inş. ben hala olamadım

günaydın canım nasılsın

ah ben de hala olamadım tatlım hergün dereotu yiyorum artık olsam ya diyetimde dün bitti :44:

kabızlık yok bence allaha şükür ama işte şişkinlik var yine :97:

üzülme canım ya regl olursak rahatlıycaz bizde vericez inşallah

meyvemmmmmmm ben de elmalı kup isterim ben deeeeee

sen iste hypatia cım
bak canım elmayı rendeliyorsuntarcınla pişiriyorsun sonra kup un içine elmadan biraz koyuyorsun üzerine süzme yoğurttan ekliyorsun onun üzerine yine elma ve yine süzme yoğurt en üzete artık fındık fıstık ceviz badem ne arzu edersem koyuyorsun.. Ben sekersiz yapıyoum ama sen 2 cay kasığı şeker atabilirsin elmasına

iyi o zaman rahatsın şu an sevindim buna

iyi gidiyo canım sağol az kaldı sınavada heycan dorukta tabi

ah kıyamam çok mu yandı ya azcık yandıysa bişey olmaz patlıcan kebabı gibi olur

bugün sabah tartıda güzel bir sonuç çıkmadı bu şekilde listeye girmek istemezdim ama bu haftalık böyle olacak 70.200 kilom bunu nedeni 3 gündür wc ye çıkamamakta olabilir hafta sonu mangal partisi akşamları kısır ve hamur işleride olabilir.
menümü öğleden sonra yazacağım

özgem günaydın canımm bende düne göre 200 gr fazlayım sıkma sen canını regl den dolayı bu durum haftaya süper verirceksin...

4. TAKIM 190. Etap

İrem&Özge (68.2/68.3/-0.1/%-0.15)
meyvenull ( 61.4/60.9/0.5/%0.81)
cemrehayal( 84.3/85/-0.7/%-0.83) GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI
pamukcuk ( 74.5/)
Kuyabiye( 57.4/)
PrensesPeri( 78.5/)
cyd86( 70.3/)
hasretim34( 69.4/)
hypatia( 70.4/)
Anna_maria( 70.6/70.0/0.6/%0.85)
karcicegi71(69.8/70.2/0.4/%-0.57 )YENİ ÜYE
pembepanter1 (60.5/ )160. ETAPTA AYRILMISTI TEKRAR ARAMIZDA

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

günaydın cnm ii diyelim ii olalım... ben de hala olamadım malesef ve kase kase dereotu ve maydanoz yiyorum, işte bile yiyorum alay ediyorlar benle (

ben beş haftadır kg veremeiyordum aynı kg.de takılmıştım bu hafta vermişim şükür..

canım diyetini bozmadan devam et inş. vereceksin moral bozukluğu olmasın... şişkinliktendir o çabuk gider..

artık kısırlar hamur işleri tamamen cıkıyor hayatından...
Kötü bir baslangıc oldu ama sonu güzel gelsin..

kiilonu söyle bakim senn...
Almıs olsaydın zaten ceza geliyordu :86:

cook yandı canım cok tencere bile yandı felaket yani

ahahay hay allah yaw

ayy yeme o zaman tatlım ya dokunur midene sonra çok zararlı başka bir şey ye bari canım

aynen babam inekmisin sen diyor

üzülme canım bende aynıyım bu hafta vermişim azcık haftayada daha çok veririz bozma moralini canım ya boşver

canlarım ben gidiyorum derse geç kalmiyim

1-2 gibi yine burdayım inş menümüde o zaman yazacağım zevcancım

görüşürüz öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…