herkese günaydınn
Nasılsınız güzeller
Dün akşamüzeri bilgisayarım da bir sorun çıktı o yüzden kilo bildirimi yapamadım sorunumu halledince sabah dersaneye gitmeden yapayım dedim:44:
Tartı benimle oyunoyunyo resmen bana bu sabah söylediğine bakın 70.0
Nolurdu sanki 69 filan deseydi he nolurdu
Neyse haftaya olcak inşallah artık
selam bayanlar:))
galiba size son kez yazıyorum, yarından itibaren aranızda olmıcam. herşey için çok teşekkür ederim,sayenizde 3 ayda 16 kilo verdim ,motivasyon konusunda bana çok şey kattınız. hakkınızı helal edin, eğer olduysa kalbinizi kırdıysam çok özür dilerim. dualarınızı bekliyorum
sizi seviyorum:)))
zevcan gider ayak bunu yapmak istemezdim ama 85 kiloyuuuuuuuuum, bu ilaçlar ne kadar diyet yaparsan yap şişiriyo beniii. muhtemelen sabah giremem şimdiden bildiriiiim dedim,
senide seviyorum hemşoom bana boool boool dua et lütfen ihtiyacım olucak:) öptüm tatlılar hepinizi
BU GÜNKÜ MENÜM..
Sabah yumurta domates salatalık zeytin peynir süt badem
öğlen pırasa 2 kasık buğdayla yapılmıs patlıcan dolması(yağ yok gibi bişi) yoğurt salata
aksam kurufasulye pırasa salata elmalı kup(YOĞURT ELMA TARCIN VE BADEM OLUCAK İÇİNDE)
herkese günaydınn
nasılsınız güzeller
dün akşamüzeri bilgisayarım da bir sorun çıktı o yüzden kilo bildirimi yapamadım sorunumu halledince sabah dersaneye gitmeden yapayım dedim:44:
tartı benimle oyunoyunyo resmen bana bu sabah söylediğine bakın 70.0
nolurdu sanki 69 filan deseydi he nolurdu
neyse haftaya olcak inşallah artık
oy zevcancım nasılsın hayırlı işler diliyorum sana güzel bir gün geçirirsin inşallah
Afiyet olsun tatlım çok güzel görünüyüor
günaydın fatmacımm..
Kız daha ne olsun ne güzel 600 gr vermişsin keske hepimiz her hafta bu kadar verebilsek
canım kesinlikle kabızlık ve adet olamamaktan kaynaklanıyo( benim de öyleydi ama haftaya 2-3 kg birden gidecek inş. ben hala olamadım
meyvemmmmmmm ben de elmalı kup isterim ben deeeeee
fatmacım iimm saoll canım benimm..Işlerdi şimdilik dükkan kesat sinek avlıyorm Işime geliyo yani...
Sende ne var ne yok nasıl gibiyor denemeler...
Menüm bencede cok güzel ama dolmamı telefonda konusmaya dalıp yaktım yanım manık yicem canım istiyo:90:
günaydın.
Malesef 68,3
halbuki dün sabah 67,7 çıkmıştım.
Malum döneme girdim dün akşam. Onunla ilgili olabilir.
Offff. Halbuki bugün 66 görmeyi hedefliyordum.
Cemrem işallah hayırlı haberlerle dönersin canım benim.
Yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz.
iyi o zaman rahatsın şu an sevindim buna
Iyi gidiyo canım sağol az kaldı sınavada heycan dorukta tabi
Ah kıyamam çok mu yandı ya azcık yandıysa bişey olmaz patlıcan kebabı gibi olur
günaydın canım nasılsın
ah ben de hala olamadım tatlım hergün dereotu yiyorum artık olsam ya diyetimde dün bitti :44:
kabızlık yok bence allaha şükür ama işte şişkinlik var yine :97:
üzülme canım ya regl olursak rahatlıycaz bizde vericez inşallah
Günaydın.
Malesef 68,3
Halbuki dün sabah 67,7 çıkmıştım.
Malum döneme girdim dün akşam. Onunla ilgili olabilir.
Offff. Halbuki bugün 66 görmeyi hedefliyordum.
Cemrem işallah hayırlı haberlerle dönersin canım benim.
Yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz.
bugün sabah tartıda güzel bir sonuç çıkmadı bu şekilde listeye girmek istemezdim ama bu haftalık böyle olacak 70.200 kilom bunu nedeni 3 gündür wc ye çıkamamakta olabilir hafta sonu mangal partisi akşamları kısır ve hamur işleride olabilir.
Menümü öğleden sonra yazacağım
günaydın cnm ii diyelim ii olalım... Ben de hala olamadım malesef ve kase kase dereotu ve maydanoz yiyorum, işte bile yiyorum alay ediyorlar benle(
ben beş haftadır kg veremeiyordum aynı kg.de takılmıştım bu hafta vermişim şükür..
cook yandı canım cok tencere bile yandı felaket yani
günaydın cnm ii diyelim ii olalım... ben de hala olamadım malesef ve kase kase dereotu ve maydanoz yiyorum, işte bile yiyorum alay ediyorlar benle(
ben beş haftadır kg veremeiyordum aynı kg.de takılmıştım bu hafta vermişim şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?