canım valla ben bu sistemin çok faydasını gördüm 1000 kaloriyi geçmiyorum ve her tartıya çıktığmda eksiliyor birşeyler bu sabah 64.7 çıktım :)
ayrıca çok kolay canım sen sadece yediğin yemeği buluyorsun o kendi hesaplıyor zaten :)
:84::84::84:
hanı nerde dıyet ben bıse gormedım ben hypatımla yarısa gırdım yaa vermıyor bak dıyetıı senı gıdı senıımeyvem valla benım cumaya 66 yı gormem lazım normal yeme duzenıme sadece aksam yemegı yerıne elma yeme ısını koymayı planlıyordum ama senın dıyet daha guzelse onu yapayım tatlım sana zahmet yazarsan bana bende fıstık 66 olayımm bende etegımı gıyıp sıze resmımı gostertcemmkıı amaa sımdık degıl 66 oluncaa
aynen canım bi senede 10 kg aldım... gayet normal yedim ama sporumu bırakmıştım wcye bile arabayla gidecek haldeydim:) hareket yoktu ve waffle menü vs. canım çekiyorsa yiyor ertesi gün dengelemeye çalışıyordum tartılmıyordum derken bi baktım genç kızlığı bırakmışımmm komşu teyze moduna girmişim... bi daha tövbe...
kontrolsüz hiçbir şey olmuyo... bak sanatçılara.. her şeyi yiyorum diyor her şey dediği tatlıdan kastı da tarçınlı süt içmek.. öyle baklava falan değil yani ya da sütlü tatlı biel değil :))
canım valla ben bu sistemin çok faydasını gördüm 1000 kaloriyi geçmiyorum ve her tartıya çıktığmda eksiliyor birşeyler bu sabah 64.7 çıktım :)
ayrıca çok kolay canım sen sadece yediğin yemeği buluyorsun o kendi hesaplıyor zaten :)
[1] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[2] Ayran 1 ADET 92
[3] Simit 1 ADET 275
[4] Yürümek (Asfalt) 40 dak 216
Toplam : 196 kal.
şişşştimmmmm :):):):):)
hanı nerde dıyet ben bıse gormedım ben hypatımla yarısa gırdım yaa vermıyor bak dıyetıı senı gıdı senıımeyvem valla benım cumaya 66 yı gormem lazım normal yeme duzenıme sadece aksam yemegı yerıne elma yeme ısını koymayı planlıyordum ama senın dıyet daha guzelse onu yapayım tatlım sana zahmet yazarsan bana bende fıstık 66 olayımm bende etegımı gıyıp sıze resmımı gostertcemmkıı amaa sımdık degıl 66 oluncaa
gizem canım ben senin diyeti anlamıyorum ama baya baya faydasını görüyorsun sen bunu..
bunların kalorilerini hesaplamak cok zor yaa
kızz allah senı kaybetmesın gızemmm sen ne ara 65 ee ındınnnnazar degdırmıyım tabıkıde tatlım da sen ne yaptın yaa hooofff ben kendımıı hangı derden atmaya gıtsemm ben daha 67 deyım rakıbem 65 e dusmus bılee
heheh sen silmesen bile buldummm... kendini imha eden fotolardan göndericem. siz baktıktan sonra puff :)))hypatia tamam canim bakar bakmaz silicem hatta cöp kutusundanda silicem :)
ayyy bu yöntemidemi denesek napsak... :26:
196 kl. ile mi şiştin? annecimmmm ben nerelere gideyim o zaman(
hıh sölemicem işte sölemiceemm... 1 şubatta hedefin 63-64 olmalı. bir anda gidecek inş. kiloların... motive ol azıcık bakiiim...
canım ya gizem daha 17 yaşında bebe(gizemcim kızma bizim genç kalmamız için senin de hep bebek kalman gerekiyor daa )bizim gibi çıtır değil belki yşaın da etkisi vardır
valla minnoş sana çookk kızıyorumm.. detoks falan yap bari... 65i gör bu cumaya kadar..
heheh sen silmesen bile buldummm... kendini imha eden fotolardan göndericem. siz baktıktan sonra puff :)))
maşallah canım yaa.. darısı başımıza aminnnnnnn :)
kızlar yaa benim iş yerinde cok rahatsız olduğum bi durum var napcam bilemiyorum biliyorsunuz bulunduğum yer küçük biyer nefes alsam duyuluyor olay oluyor iş yerinde aramın sorunlu olduğu adam arkamdan benim duyacağım sekilde laf atıyor sözlü taciz şeklinde millette duyuyr tabi ben duyduğuma göre offf halkın azınada düşücek bu olay die cok korkuyorum o adamı muhattap alıp konusmma zaten net kablomu falan cekende oydu sırf pislk olsun die yapıyor bunları üstelik kendi karısıda burda calısıyor duymazlıktanmı geleyim nedersiniz..
haklısın yaş ile kesinlikle alakası var .. 16-17-18 arası daha hzlı kilo veriyor ama önemli olan bünye meselesi :) ben kaç aydır 67 de kalmıştım sende bliyosun baya oldu snnle tanışalı :) daha yeni yeni vermeye başladım inşallah böyle devam eder :)
biliyorum canım ben de ilk defa bu hafta kg verdim takılıp kalmıştım snn gibi yeni gitmeye başladı inş. hiç de durmaz ehehe :)
canım eşinin yanındayken laf atıyor mu? eğer öyleyse hemen o an dön ne demek istiyorsunuz x bey diye tepkini ver herkesin duyacağı bi şekilde tersle boz adamı. bir daha cesaret edemez.
şayet sen bunu yapmazsan o buna devam edecek ve sonra meyvemm bu durumdan hoşlanıyor diye bile yayılabilir ya da eşi de sizin ordaysa beyefendi beni rencide ediyor de. ama yanında şahit bi arkın olsun...
ben lafı duyar duymaz döner "x bey ne demek istiyorsunuz siz??" diye azarlardım bir de adam beni görünce koridor değiştirirdi. ehehehç. yaptım da
benim işyerimde de genç bi delikanlı onun masasının önünden geçerken kimsenin duymayacağı seste laf atardı. ilk zaman şaşırdım ben mi uyduruyorum derken adam bunu 3-4-5 yapmaya başladı. ben dik dik bakıyorum olmuyo..
derken en sonunda önünden geçerken laf attı ve ben "x bey siz ne demek istiyorsunuz? ne diyorsunuz siz? ne diyorsunuzz yaa? ne dediğinizi duyuyor musunuz?" diye bir bağırdım... o gün bugün adam beni görünce yolunu değiştiriyor. terbiyesiz oh kurtuldumm :)) ama gerçekten sinirim bozulmuştu:))
canım büyük bi yer olsa sorun değil ama ben bunu yaparsam bnbir türlü sey söyleyip beni suclu cıkartırlar yanlız kalıyorum adamın azından duydum baska bi kız için söylerken benim burda yaptıramayacağım sey yok sonucda yanlız kalıyor dediğini giyinmeye süslenmeye yürümeye cekinir oldum vallahi napıcam bilemiyorum bide iş yerinde doğru düzgün kimseyle konusmuyorum ondan dediğin seyi yapamam yaparsam benim adım cıkar .. karısı dumuyor duysa bile adam karısının yanında üniversite kızları şöyle böyle die konusuyor kadın bişi demiyor yani bi anlamı yok..
canım büyük bi yer olsa sorun değil ama ben bunu yaparsam bnbir türlü sey söyleyip beni suclu cıkartırlar yanlız kalıyorum adamın azından duydum baska bi kız için söylerken benim burda yaptıramayacağım sey yok sonucda yanlız kalıyor dediğini giyinmeye süslenmeye yürümeye cekinir oldum vallahi napıcam bilemiyorum bide iş yerinde doğru düzgün kimseyle konusmuyorum ondan dediğin seyi yapamam yaparsam benim adım cıkar .. karısı dumuyor duysa bile adam karısının yanında üniversite kızları şöyle böyle die konusuyor kadın bişi demiyor yani bi anlamı yok..
kızlar galiba bu konuda benim vücudumun üst kısmının ince alt kısmının kalın olması ve burdakilerden daha gösterişli olmama sebep sürekli güzel kokular makyajlar içinde düzenli giyinerek geliyorum offf popom dikkat cekiyor yaaa kocamaniçce gösterişsiz dikkat cekmeyen vasat bi insan olsaydım kimse bana bakmazdı burda yine bi kız var bu yaz basladı kız cok ince hiç bişeyi yok hiç dikkat cekmiyor benim sucum bu heralde çok dikkat çekiyor olmakk
ozaman hıc duymamıs gıbı yap tatlım hatta duydugunu anlamamıs bıle olsun yanı hıc tepkı verme aksıne o bısey soyledıgı an soyle arkana yaslan telefon ac sevgılıne gule egelen konus bence tepkısız kalınca vazgecer belkı
bana kızıyorsun demı hypatıam evet haklısın benım bu cuma 65ı gormem lazım ıyııce bosladım ıyı bır dayak ıstıyorum kesınlıkle haklısın hypatıam detoksa baslıyorum ahanda sımdık meyvelı sporlu detoks bakalım ınsallah ıse yarar
bu arada meyvem hypatıanın dedıklerıne aynen katılıyorum bırılerı varken seslı bır sekılde tersle adamı aynen hypatınanın demesı gıbı hemen gerı cekılır gorursun canım
canım korkuyla hareket edersen o zaman kabak senin başına patlar asıl.. adam bakar ki bu kız bunlara ses çıkarmıyor demek ki hoşuna gidiyor ya da bir zaman sonra bunun ayarını da artırır...
hiçbir şeyden çekinip korkma. bir daha sana laf attığında, aranda mesafe tutarak siz ne demek istiyorsunuz x bey diye bağır bence. herkes de duysun aadam rezil olup pısar. bu senin adını çıkartacak bir şey değil. tepkini veriyorsun. asıl gecikirsen ya da susarsan sen suçlu ve bu durumdan mutsuz olmayan biri gibi gözükeceksin. benimkinde de işyerinde hep birileriyle yakıştırılıyordum bekar olduğum için.. bir iki acaba sussam mı falan dedim ama en sonunda gerçekten sinirlerim bozulmuştu ve patladım sonunda. ii ki de geciktirmemişim tepkimi.. kendimi sıkıp akşam evde ağlayacağıma geciktirmeden tepki verdim. keşke sen de verseydin. adam ileri gidemezdi. erkekler korkunun kokusunu alıyor ve merhamet duyguları yok. karşılarında hiiiç korkma canım. terbiyesizlik yapıyorsa rezil olsun koca adam..
ayrıca burda yaptıramayacağım bir şey yok diye coşmasın.. padişahtan büyük allah var. sen tepkini ver canım, sana hala böyle nahoş muamele etmeye devam ederse de arkandayım. sanırım devlet memurusunuz ona teftiş gönderilir yardımcı olurum sana. sakın sıkma canını ve korkup üzülüp de kendi haklarını koruyamamazlık etme.
beş para etmeyen bi adamın lafını çekecek değilsin. haddini bilsin terbiyesiz.çok kızdım!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?