Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım ne alaka.. o zaman isveçli kızlar süper ordaki erkekler de maganda hanzo olsun.. var mı böyle adalet.. minnoşun dediği gibi bu onun öküzlüğü.. işyerindeki o genç çıocuk da bnm memişlerime laf atmıştı, ne cesaret yaa... sokakta gördüğü kız olsam neyse... işyerindeyim seni şikayet etsem yanarsın hıh.... terbiyesiz.

canım kesinlikle aklı başına biri olarak tepkini acilen vermeni tavsiye ederim. en doğrusu budur.

meyvem bende arkadaslara katiliyorum,,bende basimdan gecen bi olayi anlatayim sana

bi ara kisa süreli bi iste calistim,bi adam vardi yabancimi almanmi bilmem,sürekli benimle konusmaya calisyordu,gülmeler filan,suratim asik oldumu,yakismiyor filan,benimde basima gelmemisti ne yapcam derken görmceme anlattim,onun tavsiyesiyle bi gün adam yanimda konusurken omzuma dokundu bende cektim kendimi,o günden sonra mesafeli davranmaya basladi,kisacasi tepkisiz kalirsan,daha beter olur..

canım ters ters bakmak da çözüm değil. adamın utanması yok bir kere rezil edeceksin ki bir daha yapamayacak. asla korkma. onlar bu korkunu kullanamasın. seni rezil eder işsiz bırakırım terbiyesiz herif modunda takıl.
bence sadece siz ne demek istiyosunuz x bey diey bnm yaptığım gibi bağırsan bile adam tırsar:)) o olay büyümeden biter bence. bunu şiddetle tavsiye ederim bi de özel msjına bak cnmm:)

neyse kızlar şimdilk konuyu kapatalım cok canım sıkıldı moralim bozuldu iice
bide üstüne kan sayım makinesi bozuldu ben onu düzeltmeye gidiyorumm..
hadi yeşil cay içelimm ben kaldım bile

off canım yaa bitmedi gitti senin ordaki sıkıntıların pislik herif, böle insanların utanması arlanması da olmaz ki laftan sözden bakıştan anlasın

evet canım çok kızdım bu ne yaaa hedef koymuşsun kendine 2 kg. böyle hedef mi olur??? 14 şubat sevgililer gününde seni 62 kg göreceğim en az. bunu bil.. 1 şubatta da 65 oluyorsun!
14 subatta 62 kılomuuu offff haklısın hypatıammm 1 subatta 65 kılo olmalıyım arkadas bıttıııhatta 64 olmalıyımda allah yardımcım olsun bakalımm

valla meyvem bende sozlesmelı devlet memuruyum o sozlesmeyı fes etmek her yıgıdın harcı degıl hıcc orasını dusunme tatlımm bızım sozlesmelerımızın feshı cok zor oyle bı basıt mudurun lafıyla olmaz yanı
neysemm tatlım benım sen hypatıamızı dınle derım ben

hypatıam sekerım sen kac yasındasınn ne ıs yapıyorsun yarısmamıza nerden katılıyorsun
merak ettımde senı sekercım cok sevdım de senı ondan

hypatıam sekerım sen kac yasındasınn ne ıs yapıyorsun yarısmamıza nerden katılıyorsun
merak ettımde senı sekercım cok sevdım de senı ondan

ben de seni çok sevdim ama hala rakibemsin unuttum sandın di miii

23 bitti canım ama 24 diyemiyorumm (( 23 bitti :))yaşın kaç? 23 bitti diyorum eheh:) istdayım canım muhasebede çalışıyorum, yarışmacı arkadaşlarıma az kalorili günler diliyoruz:)

aynen canım 14 şubat sevgililer günü'nde MAKSİMUM 62 olacaksın...

hoooff belkım unutursun sandımdıı bendee 25 bıttıı yaslanmısım beee hey gıdı 23 luk cıtır gunlerımm ayy ben 25 te daha cıtırım gencım guzellımm fıstık gıbınımm hıc gobegımm yokk cok sukur badılerımı gıymyeye basladım aslında hayatımda ılkdefa badıyı tek basına gıyebılıyorum uzerıne hırka yelek uydurmadann yıhuhu

hoooff belkım unutursun sandımdıı bendee 25 bıttıı yaslanmısım beee hey gıdı 23 luk cıtır gunlerımm ayy ben 25 te daha cıtırım gencım guzellımm fıstık gıbınımm hıc gobegımm yokk cok sukur badılerımı gıymyeye basladım aslında hayatımda ılkdefa badıyı tek basına gıyebılıyorum uzerıne hırka yelek uydurmadann yıhuhu ayy ben 1 subattaa 64 kıılooo cıtır kız olup etegımı gıyeyım allahım ınsallahhh

canım şu an bu makamdaysan inan bu gibi ........................lerin yüzünden çalışma hayatımda bu gibi insanlardan ya rahatsız oldum yada olanlara şahit oldum hatta benim amirim sıfatında olan birinin bana iltifat etmesi o kadar rahatsız etmiştiki küllükle kafasını yardım tabiki amire fiili hareketten ceza aldım ve şunu öğrendim olacaksan baş olacaksın dedim gece gündüz çalıştım emir alan değil emir veren oldum. senin adına gerçekten çok üzüldüm zor bir durum tatlım

ben de ben de ben deee:) kendimi daha genç ve güzel hissediyorum 23'ten :) inş. daha da güzel olucazz:)

ayyy çok heyecanlıyım ellerim titriyor.çok güzel biryere iş başvurusunda bulundum geldim.olumu dediler.Allahım inşallah olur.sizde dua edin kıslar bana..

merhaba kizlar nasilsiniz???? sizlere 7.grubtan selamlar getirdim..

vallaha bizim takim dokuluyor neredeyse hepimiz hastayiz, yani deiyetler arada kayniyor malesef

sizler neler yaptiniz bakalim??

merhaba kizlar nasilsiniz???? sizlere 7.grubtan selamlar getirdim..

vallaha bizim takim dokuluyor neredeyse hepimiz hastayiz, yani deiyetler arada kayniyor malesef

sizler neler yaptiniz bakalim??

hoşgeldin cnaım..
cok gecmiş olsun .. en kısa zamnda toparlanırsınız umarım.. bizlerde zayıflamaya uğrasıyoruz bu hafta vermek için elimizden geleni yapıcaz dua et bizim için..

hoşgeldin cnaım..
cok gecmiş olsun .. en kısa zamnda toparlanırsınız umarım.. bizlerde zayıflamaya uğrasıyoruz bu hafta vermek için elimizden geleni yapıcaz dua et bizim için..

hosbulduk canim, insallah hepimiz kilo veririz...allah hepimizin yardimcisi olsun.dualarimda sizlerle ayriyetten ..ama bizim kizlar dokuluyor herkeste bir istah acildi sorma, ne yapacagiz bilmiyorum

sizlerde dua edinde bizimkilerin istahlari kapansin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…