kızlar galiba bu konuda benim vücudumun üst kısmının ince alt kısmının kalın olması ve burdakilerden daha gösterişli olmama sebep sürekli güzel kokular makyajlar içinde düzenli giyinerek geliyorum offf popom dikkat cekiyor yaaa kocamaniçce gösterişsiz dikkat cekmeyen vasat bi insan olsaydım kimse bana bakmazdı burda yine bi kız var bu yaz basladı kız cok ince hiç bişeyi yok hiç dikkat cekmiyor benim sucum bu heralde çok dikkat çekiyor olmakk
zaten arkamdan söylüyr cnaım ben odamdan artık sadece cay su almaya cıkıyorum yani günde 2 bilemedin 3 kez cıkıyorum o sırada yakaladımı arkamdan söylüyor..
duyduğumun farkında çünkü duyulmıcak gibi değil ama tepki vermedim hiç her zamnki gibi burnum yukarda yürüdüm duraksamadım bile.. dediğin gibi böyle yapmaya devam etmek.. enn iisi bu..
oofff bilmiyorum dur bakalım bi dahakine ters ters bi bakayım tekrarlarsa da laf söyliyeyim..
evet devlet memuruyum canım ama sözlesmeli sonucda iş dönüp dolasık basıma sararsa sözlesmemi direk fes ederler...napıcağımı bilemedim yaa
oofff bilmiyorum dur bakalım bi dahakine ters ters bi bakayım tekrarlarsa da laf söyliyeyim..
evet devlet memuruyum canım ama sözlesmeli sonucda iş dönüp dolasık basıma sararsa sözlesmemi direk fes ederler...napıcağımı bilemedim yaa
14 subatta 62 kılomuuuevet canım çok kızdım bu ne yaaa hedef koymuşsun kendine 2 kg. böyle hedef mi olur??? 14 şubat sevgililer gününde seni 62 kg göreceğim en az. bunu bil.. 1 şubatta da 65 oluyorsun!
hypatıam sekerım sen kac yasındasınn ne ıs yapıyorsun yarısmamıza nerden katılıyorsun
merak ettımde senı sekercım cok sevdım de senı ondan
14 subatta 62 kılomuuuoffff haklısın hypatıammm 1 subatta 65 kılo olmalıyım arkadas bıttıııhatta 64 olmalıyımda allah yardımcım olsun bakalımm
valla meyvem bende sozlesmelı devlet memuruyum o sozlesmeyı fes etmek her yıgıdın harcı degıl hıcc orasını dusunme tatlımm bızım sozlesmelerımızın feshı cok zor oyle bı basıt mudurun lafıyla olmaz yanı
neysemm tatlım benım sen hypatıamızı dınle derım ben
ben de seni çok sevdim ama hala rakibemsinunuttum sandın di miii
23 bitti canım ama 24 diyemiyorumm(( 23 bitti :))yaşın kaç? 23 bitti diyorum eheh:) istdayım canım muhasebede çalışıyorum, yarışmacı arkadaşlarıma az kalorili günler diliyoruz:)
ben de seni çok sevdim ama hala rakibemsinunuttum sandın di miii
23 bitti canım ama 24 diyemiyorumm(( 23 bitti :))yaşın kaç? 23 bitti diyorum eheh:) istdayım canım muhasebede çalışıyorum, yarışmacı arkadaşlarıma az kalorili günler diliyoruz:)
zaten arkamdan söylüyr cnaım ben odamdan artık sadece cay su almaya cıkıyorum yani günde 2 bilemedin 3 kez cıkıyorum o sırada yakaladımı arkamdan söylüyor..
duyduğumun farkında çünkü duyulmıcak gibi değil ama tepki vermedim hiç her zamnki gibi burnum yukarda yürüdüm duraksamadım bile.. dediğin gibi böyle yapmaya devam etmek.. enn iisi bu..
hoooff belkım unutursun sandımdııbendee 25 bıttıı yaslanmısım beee hey gıdı 23 luk cıtır gunlerımm ayy ben 25 te daha cıtırım gencım guzellımm fıstık gıbınımm hıc gobegımm yokk cok sukur badılerımı gıymyeye basladım aslında hayatımda ılkdefa badıyı tek basına gıyebılıyorum uzerıne hırka yelek uydurmadann yıhuhu
ayyy çok heyecanlıyım ellerim titriyor.çok güzel biryere iş başvurusunda bulundum geldim.olumu dediler.Allahım inşallah olur.sizde dua edin kıslar bana..
ayyy çok heyecanlıyım ellerim titriyor.çok güzel biryere iş başvurusunda bulundum geldim.olumu dediler.Allahım inşallah olur.sizde dua edin kıslar bana..
merhaba kizlar nasilsiniz???? sizlere 7.grubtan selamlar getirdim..
vallaha bizim takim dokuluyor neredeyse hepimiz hastayiz, yani deiyetler arada kayniyor malesef
sizler neler yaptiniz bakalim??
hoşgeldin cnaım..
cok gecmiş olsun .. en kısa zamnda toparlanırsınız umarım.. bizlerde zayıflamaya uğrasıyoruz bu hafta vermek için elimizden geleni yapıcaz dua et bizim için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?