- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
Hafta sonu batırmazsam hafta ici sorun olmuyor bana.5ler görülmüş tebrik ederim
Tebrik ederim rakibim beni yendin
Ama haftaya sonuç böyle olmayacak
menü güzel afiyet olsun.Merhaba arkadaşlar,eksidekileri kutlarım çok çok
Dünki menümü yazayım çabucak,evde değildim,misafirlikte saat 11de
1,5 haşlanmış yumurta,3 kaşık karnabahar salatası,2 köfte birkaç zeytin salatalık ,1 dilim ekmek
Evime gelince 5te
2 tabak lahana çorbası
Akşam yemeğine çocuklara yaptığım makarnadan sossuz yoğurtla 3 kaşık aldım.
Su az,3 bardak anca,çoğalacak
@tuzsuz_ruh @ klbk
sağol canım. Her hafta düzenli vereceğim. Bende rakibinin değişmesini istemiyorum.Yok canım listede ilk ona baktım zaten merak etme
Şu motivasyon çok önemli diyette bu hafta herkese rakip yazıcam altta kalana bir ceza da benden dişimizi sıkma zamanı geldi
Güzelllll
Gözüm üstünde menüleri tam ver kaçamak yapma haftaya eksi bekliyorum senden
Birde bu yüzde ikiye bölünecek haftaya güzel bir eksi istiyorum senden de
Burda bir yanlış var yalnız dün saat en geç 11 Den sonra su içmeyi bırakmak gerekti su şişirir çünkü
yok tatlım sorun yok ellerine sağlık öğleden sonra boşmusun listeyi belki sana söylerim paylaşıver diye
Güzelllllllllll
haftaya güzel sonuç bekliyorum abla senden de regl üstüne diyet katmerli eksi demek
o neydi gizzzKizlar misafirim var giremeyecegim, selam herkese:)
Gecen hafta 66.1
Bu hafta 65.0
Fark 1.1
Yuzde %1.66
DeryaOnDiet yendim seni
Ama şimdi biraz kacamak yaptim bakalim haftaya nasil olucak :)
Maşallah tebrik ederim. Ne yaptın özel yüzden çok iyi. Püf nokta ver bize canoo.
Allah korktuğumuza uğratmasın, der annem. Amin inşallah. Hayırlı sağlıklı olumlu haberler alırsın güzel kardeşimTeşekkür ederim Canım hem evde değilim hem çok stresliyim İstanbul a dokdoruma kontrol e geldim dun doktorun muayene gunuydu dun toplantı varmış bir hafta daha ertelendi haftaya inşallah muayene olayım ve hayırlı haberler almamı nasip etsin Rabim inşallah dua edin Canım
menü güzel afiyet olsun.Dünkü menüm
Sabah 06.30 da uyanıp namaz kılıp hastaneye doğru yola çıktık
Kahvaltı yapmadım
17.40 5 bardak açık çay bir ceviz 3 kuru üzüm
19 .10 1 kase çorba 1 içli köfte haşlanmış bulgurlu
Bol salata
Ara 21.20
1 fincan turk kahvesi 1 cevizli lokum
Su iki lt spor 7.991 adım
canım çok sevindim. Anlaşıldı tamam, Bende zıpladım 50 tane. Kalbim bir çarpıyor.Kilo alan yok sanki tebrik ederim hepinizi :)
deniz diyette ben sabah 50 zıpladım cano haberin olsun
Bu hafta bende 400 gram vermişim sayenizde :)
Çok güzel menü. Afiyet olsun rakibim.Kızlar neredesiniz yaaforum benim yazdığım yerde kalmış hepiniz gezmeye mi gittiniz?
Neyse ben de menümü yazayım
Sabah
Az peynirli omlet
3 minik top peynir
1 dlm ekmek
4 zeytin
Öğlen
3 köfte
Salata
1 dlm ekmek
Ara
Çiğ lahana
Akşam
5 yk lahana yemeği
1 dlm elemek
Salata
4 yk yoğurt
Ara
Kefir
Belki meyve yerim 1 -2 dlm
Spor
9300 adım bi 10000e tamamlayamadım şunu yaa
Boll su
canım çok geçmiş olsun. Rabbim.kolay geçitlerden geçirsin. Şifalar versin babacigina.Kızlar sizden çok özür diliyorum... Girip mesajları okuyup yazamadım... Su 3 gündür iş yerim okadar yogunki yemek yemeye vaktim bile olmuyor . Ve bu hafta çok düzensiz beslendim sonucunda kötü aldım.. şimdide yoldayız İstanbul'a gidiyoruz babam pazartesi anju olacak dualarınızı bekliyorum.. daha önce 2 kez kalpten operasyon geçirmişti... Bu hafta giremeyeceğimi çok.. sadece menü paylaşmaya çalışacağım .. olurmu kaptisim @tuzsuz_ruh
Güzel menü. Az yetmişsin yeterli olur.Dünkü menüm
Sabah kahvaltı yapmadım doktordaydim
Öğlen (12:00)
Fırın levrek
1 kase mercimek çorbası
Salata
Şalgam suyu
Öğlen (15:30)
1 kaşarlı pide
1 ayran
Su 3 lt
Spor yok
Ayy kaşı yaptırdın mi kız.Kuafordeydim canim. Kas yaptirdim bugun. Ay ilk gunden mi bilemedim gozume cok kalin geldi. Ins zamanla alisir gozum.
Guzel menu canim
Afiyet olsun. Bu gidisle haftaya 70i geride birakacaksin.
Vallahi helal olsun. Hiiiç merak etme, zamanla daha güzel olacak. Ben çok ince sevmiyorum. Yaşlı gösteriyor bence.
Bu bana miydi. Ama hastayım üstüme alinirim. Teşekkür Ederim kuzumCok gecmis olsun canim
Dengelemişsin. Olur bazen öyle. Helva aramam. Bende kurabiye çok severim.Bugunku menum
@tuzsuz_ruh @klbk33
10:00_ 1 yunurtadan kiymali yumurta, 60ge ekmek, 1 yk aci sos, 1 kase ispanak salatasi, 1 kare helva, 1 fincan sutlu kahve, 1 muz.
15:30 _ 200gr kiyma kavurma yagsiz, 2 dilim ekmek, 1 kare helva, domatesli salata.
Helvalar biraz fazla oldu diye aksam yemedim.
Su: 2lt
1 fincan siyah cay
1 fincan papatya cayi