- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
Çekirdek hariç güzel menü canım.Dünden uyuya kalmışım menüyü yazayım
Sabah uyannca limonlu su.8 civarı
6 adet yakın cigfisyik bir parça tarhan a.
10 civarı 6 sıkım çiğköfte turp ayran marul
Öğle parkta komşularla cekirdek cittik bir kaseye yakın
Öğleden sonra yarım portakal.yarım elma çeyrek muz
Ara 2yk yakın tonbaligi
Akşam.6 civar
Havuç yogurtlamasi.1yk makarna. 1 kase yayla çorbası
1 bucuk litre su
2 saat yürüyüş
@tuzsuz_ruh
Kim senin rakibinHafta sonu batırmazsam hafta ici sorun olmuyor bana.
menü güzel afiyet olsun.
sağol canım. Her hafta düzenli vereceğim. Bende rakibinin değişmesini istemiyorum.
o neydi gizzz
Maşallah tebrik ederim. Ne yaptın özel yüzden çok iyi. Püf nokta ver bize canoo.
Allah korktuğumuza uğratmasın, der annem. Amin inşallah. Hayırlı sağlıklı olumlu haberler alırsın güzel kardeşim
menü güzel afiyet olsun.
canım çok sevindim. Anlaşıldı tamam, Bende zıpladım 50 tane. Kalbim bir çarpıyor.
Çok güzel menü. Afiyet olsun rakibim.
canım çok geçmiş olsun. Rabbim.kolay geçitlerden geçirsin. Şifalar versin babacigina.
Güzel menü. Az yetmişsin yeterli olur.
Ayy kaşı yaptırdın mi kız.
Vallahi helal olsun. Hiiiç merak etme, zamanla daha güzel olacak. Ben çok ince sevmiyorum. Yaşlı gösteriyor bence.
Bu bana miydi. Ama hastayım üstüme alinirim. Teşekkür Ederim kuzum
Dengelemişsin. Olur bazen öyle. Helva aramam. Bende kurabiye çok severim.
Hiç senin menün değil cancağzım bu tarhana ve fıstığa yine dadanmışsın bakıyorum gerisi güzel ama sabah 10 da nasıl yedin o çiğ köfteyi kahvaltı Yok en önemli öğünDünden uyuya kalmışım menüyü yazayım
Sabah uyannca limonlu su.8 civarı
6 adet yakın cigfisyik bir parça tarhan a.
10 civarı 6 sıkım çiğköfte turp ayran marul
Öğle parkta komşularla cekirdek cittik bir kaseye yakın
Öğleden sonra yarım portakal.yarım elma çeyrek muz
Ara 2yk yakın tonbaligi
Akşam.6 civar
Havuç yogurtlamasi.1yk makarna. 1 kase yayla çorbası
1 bucuk litre su
2 saat yürüyüş
@tuzsuz_ruh
Kim senin rakibin
Ins iyilesirsin canim pazartesiye kadar. Dinlen. Bol sivi al.sürünüyorum canım yaa. Bende hafif olur diye pek sallamadım sabah. Akşama çok ağırlaştı.
Su bitkisel karışımı içeyim bakalım nasıl etki edecek.
Pazartesi is var. Pazartesine toparlanmam lazım.
Cok ilginc bir fikirmis, buna bir de ilave mesela 1000 veya 1200 kalorinin altina dusmeme sarti koyariz. Cok iyi olur boyle bir yarisma. Ne dersin kaptanim @tuzsuz_ruh ?Ya benim gezmeler filan oluyor. Ya da kahveyi şekerli getiriyorlar.
İçmek isterim. Bu durumlardan dolayı size eşlik edemiyorum.
Ama az kalori alma yarışması yapalım istiyorum. Kalori sayalım en az kalori ile günü kapatma yarışı yapalım. Yine puan yaparız. Hergun 1 puan veririz. İlk defa 5 puanı toplayan 1.Olur.
Canim sabah ne kadar guzel baslamissin gune. Ama aksammki misafirlik bol khli gecmis. Afiyet olsun.Sabah 9.30
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
2 ince dilim kaşar
Domates, biber
3 ceviz, 3 gün kurusu.
Çay kaşığının ucu ile tereyağ ve bal.
Ara 1 havuç
1 kupa tarçınlı süt
Öğle 15.30
1 büyük kase bulgur çorbası.
Akşam (gezmeye gideceğim için yemek yemedim.)
Gezme de 20.00
1 dilim börek
1 susamli kandil simiti küçük boy
1 kup muhallebi
22.00
1 portakal
Su 3lt
Spor yok.
Canım kalori kişiye göre değişen bişey bunun yarışması nasıl olacak aynı kiloda iki kişinin bile hayat dinamiği farklarından dolayı kalori farkı olur bu çok sağlıklı gelmedi bana daha çok kilo verme yarışması daha mantıklı kişi kendini daha çok bilir sonuçta sınır koyamayızCok ilginc bir fikirmis, buna bir de ilave mesela 1000 veya 1200 kalorinin altina dusmeme sarti koyariz. Cok iyi olur boyle bir yarisma. Ne dersin kaptanim @tuzsuz_ruh ?
Canim bastaki fikrini cok begendim ama 1000 kalorinin alti sok diyet olur. Zayiflayacagiz diye sagligimizdan olmayalim. Ben deAynen iştahım yok canım. Ağzım tatsız.
Kalori sayalım derken az kalori yani, bayılmayacak kadar yemek yenecek diye düşündüm :) 1000 kalori çok fazla olur yarış yaparken.
O zaman yarışmayı şöyle düzenleyebiliriz. Max 1000.Kalori.
Herkes 5 tam puan ile yarışa başlar.
1000 i geçen kişinin 1 puanı kesilir. Tam puanlı kalan 1.Olur.
Oyle tabiki ama ortalama 1300-1500 yiyir genelde herkes. Hem yediklerimizin kalorisini hesaplayip yazmak farkindalik verir. Hem de 1000in altina dusmezsek sagligimiz bozulmaz. Benim fikrim tabiki.Canım kalori kişiye göre değişen bişey bunun yarışması nasıl olacak aynı kiloda iki kişinin bile hayat dinamiği farklarından dolayı kalori farkı olur bu çok sağlıklı gelmedi bana daha çok kilo verme yarışması daha mantıklı kişi kendini daha çok bilir sonuçta sınır koyamayız
Oturmalarda salata filan da olsa keske onlarla gecistirirdin.Kankacim günaydın.
Tamam bayan doğru :) yapmıyoruz birsey oturduk oturduğumuz yerde :-D
Bugün de 2 gezme var.
Biri öğlen diğeri akşam.
Benden güzel menü beklemeyin. :-D :-D
Ama kalori olarak abartıya kaçmıyorum kafama göre az yiyorum. Pazartesi belli olacak durumum.
Kankacim günaydın.
Tamam bayan doğru :) yapmıyoruz birsey oturduk oturduğumuz yerde :-D
Bugün de 2 gezme var.
Biri öğlen diğeri akşam.
Benden güzel menü beklemeyin. :-D :-D
Ama kalori olarak abartıya kaçmıyorum kafama göre az yiyorum. Pazartesi belli olacak durumum.
Cok ilginc bir fikirmis, buna bir de ilave mesela 1000 veya 1200 kalorinin altina dusmeme sarti koyariz. Cok iyi olur boyle bir yarisma. Ne dersin kaptanim @tuzsuz_ruh ?
Bendeeeee 20 taneAhahaha :) sayende totomu kaldırıp zıpliyorum. Bugün 20 tane zıpladım.
Tarhana fıstık dayanamıyorum cigkofteye de dayanamadım çok seviyorum. Dikkat etmeye çalışacağım kaptanHiç senin menün değil cancağzım bu tarhana ve fıstığa yine dadanmışsın bakıyorum gerisi güzel ama sabah 10 da nasıl yedin o çiğ köfteyi kahvaltı Yok en önemli öğün
Teşekkür ederim canmÇekirdek hariç güzel menü canım.
ayyyy kız çok güldüm:))))) beni anlatıyorsun sanki bende de aynı iştah yani bazen zorla yerim bunu yiyeyim diye evde ne var ne yok yiyebilirim :)))ende yemek seçenlere özeniyorum. Önüme ne gelse yerim. Tatlı tuzlu ekşi ayırt etmem.
Kötü tadı olsa da yerim. Keşke tiksinsem böyle yiyemesem.
Taaa fi tarihinden kalan kurabiyeyi yerim. Pastanin kurumuş yerini yerim.
Kete poğaça küflense bile kenarından küfsüz yerinden yerim
:-D Bendeki bu iştah aman
Afiyet olsun canim. Cok guzel menu.Kizlar dunku menum
Sabah
1h.yumurta
1 k.k peynir,biraz cecil peyniri
3 zeytin
Aci sos
1dilim t.t ekmek
Ara
1 bardak ayran
2 ceviz
Oglen
2 tavuk sis
2 y.k pilav
Salata
Ara
Kahve
2 hurma
Aksam
Brokoli salatasi
3 y.k ev yogurdu
Su 3.5 litre
Kalori sayma ben de yapamıyorum, daha geriyor beni ama ziplama vs yarismalarina varimGünaydın şekerim.. Ayy gezmeler çok fenasamimi insanlarsa arayıp zahmet etmemelerini söyleyebilirsin belki..
Kalori olarak da 1000 kalorinin altına düşünce hiç bişey yememiş oluyosun zaten canım çok tehlikeli sonrası anoreksia zatenbana sizin şuan yedikleriniz bile çok yetersiz geliyor..
Tabiki değişmesini istemiyorum
Böylesi daha mantıklı oldu bence de ama çok spor yapanlar hene bu yarışmada dezavantajlı olurlar.. Sanırım yine en iyisi zıplama yarışması@tuzsuz_ruh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?