Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çekirdek hariç güzel menü canım.

Kim senin rakibin

Hiç senin menün değil cancağzım bu tarhana ve fıstığa yine dadanmışsın bakıyorum gerisi güzel ama sabah 10 da nasıl yedin o çiğ köfteyi kahvaltı Yok en önemli öğün

sürünüyorum canım yaa. Bende hafif olur diye pek sallamadım sabah. Akşama çok ağırlaştı.
Su bitkisel karışımı içeyim bakalım nasıl etki edecek.
Pazartesi is var. Pazartesine toparlanmam lazım.
Ins iyilesirsin canim pazartesiye kadar. Dinlen. Bol sivi al.

Cok ilginc bir fikirmis, buna bir de ilave mesela 1000 veya 1200 kalorinin altina dusmeme sarti koyariz. Cok iyi olur boyle bir yarisma. Ne dersin kaptanim @tuzsuz_ruh ?

Canim sabah ne kadar guzel baslamissin gune. Ama aksammki misafirlik bol khli gecmis. Afiyet olsun.

Cok ilginc bir fikirmis, buna bir de ilave mesela 1000 veya 1200 kalorinin altina dusmeme sarti koyariz. Cok iyi olur boyle bir yarisma. Ne dersin kaptanim @tuzsuz_ruh ?
Canım kalori kişiye göre değişen bişey bunun yarışması nasıl olacak aynı kiloda iki kişinin bile hayat dinamiği farklarından dolayı kalori farkı olur bu çok sağlıklı gelmedi bana daha çok kilo verme yarışması daha mantıklı kişi kendini daha çok bilir sonuçta sınır koyamayız

Canim bastaki fikrini cok begendim ama 1000 kalorinin alti sok diyet olur. Zayiflayacagiz diye sagligimizdan olmayalim. Ben de Harpy e katiliyorum minimum alinan kalori 1000 olmali. Dedigin 1 puan kesilmesini 1600 ve ustune yapabiliriz.

Oyle tabiki ama ortalama 1300-1500 yiyir genelde herkes. Hem yediklerimizin kalorisini hesaplayip yazmak farkindalik verir. Hem de 1000in altina dusmezsek sagligimiz bozulmaz. Benim fikrim tabiki.

Oturmalarda salata filan da olsa keske onlarla gecistirirdin.

Günaydın şekerim.. Ayy gezmeler çok fena samimi insanlarsa arayıp zahmet etmemelerini söyleyebilirsin belki..
Kalori olarak da 1000 kalorinin altına düşünce hiç bişey yememiş oluyosun zaten canım çok tehlikeli sonrası anoreksia zaten bana sizin şuan yedikleriniz bile çok yetersiz geliyor..

Harpy ile rakibiz biz.
Harpy sen değişmesini istiyor musun peki. Ben tek başıma karar vermeyim.

Tabiki değişmesini istemiyorum

Böylesi daha mantıklı oldu bence de ama çok spor yapanlar hene bu yarışmada dezavantajlı olurlar.. Sanırım yine en iyisi zıplama yarışması @tuzsuz_ruh

Hiç senin menün değil cancağzım bu tarhana ve fıstığa yine dadanmışsın bakıyorum gerisi güzel ama sabah 10 da nasıl yedin o çiğ köfteyi kahvaltı Yok en önemli öğün
Tarhana fıstık dayanamıyorum cigkofteye de dayanamadım çok seviyorum. Dikkat etmeye çalışacağım kaptan

ayyyy kız çok güldüm:))))) beni anlatıyorsun sanki bende de aynı iştah yani bazen zorla yerim bunu yiyeyim diye evde ne var ne yok yiyebilirim :)))

Kizlar dunku menum

Sabah
1h.yumurta
1 k.k peynir,biraz cecil peyniri
3 zeytin
Aci sos
1dilim t.t ekmek

Ara
1 bardak ayran
2 ceviz

Oglen
2 tavuk sis
2 y.k pilav
Salata

Ara
Kahve
2 hurma

Aksam
Brokoli salatasi
3 y.k ev yogurdu

Su 3.5 litre
Afiyet olsun canim. Cok guzel menu.

Slm kizlar
Bugunku menum
@tuzsuz_ruh K klbk33
11:00--> 2 dilim ekmek, 1 buyuk tabak ispanakli biberli salata, 1 yk aci sos, 1 yumurtadan kiymali yumurta, 1 fincan sutlu kahve.
16:30--> 5 kofte, 1 buyuk kase rokali kuru domatesli biberli naneli salata, salataya 1 yk kenevir yagi ekledim. 1 bucuk dilim ekmek. 1 elma.

2 fincan siyah cay
1 fincan bitki cayi
2,5 lt su

Kalori sayma ben de yapamıyorum, daha geriyor beni ama ziplama vs yarismalarina varim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…