Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cok uzuldum canım bu hafta cok daha gayret etmıstım yanı 1.5 kilo vermeyı planlamıstım ama su 2 gun masallah ayarım kactı sımdı kalkıp dunku cezamı yapıcam bugun kuler odulden sayılsın bence cok sacma sapan beslendım yarın kesınlıkle artı gelırım ama yarından ıtıbaren baslıyorum hem spora hem dıyete bayramda geldı puff gercı benı cok etkılemezde sporumu etkılıyebılır duzenı bozar ama fazla yemedımmı hallolur .pazartesıye acıgı kapatıp en azından acıgı kapayıp aynı kıloda baslamam lazım haftaya.

ESLER YARISMAMİZIN SONUCLARI
1. @lamedemoisella + @fmad = 1.41

2. @Kozmogirl17 + @stitch = 1.06

3. @Gonulmeyvesi + @maviboncuk = 1.04

4. @yawrukush + @cinecin = 0.99

5. @Gogo2405 + @Patlicanmoru = 0.94

6. @enimenime + @Derya_the_queen = 0.44

Birinci olan arkadaslarimizi kutluyor, dondurmalarini afiyetle yemelerini diliyorum.

Harikasin canim.
harikasın kuzum
Sağ olun kızlarcımmmm
Kilo Bildirimi
Gecen Hafta:63.6
Bugun:63.2
Fark:400
Yuzde:0.63
Eki Görüntüle 2297368
Canım eşim dondurmayı kaçırdık ama canımız sağ olsun, tebrikler
Aynen deryoş çıtırlar size kurban olsun anam
Benim aşk hayatım türk yaz dizisi gibi hep saçmalıklar dolu

sserendipity canım eşleşmemiz hayırlı olsun, benim regl geliyor ama sana inanıyorum

Tebrikler Ankee ve fayfeyfiy afiyet olsun dondurmaniz :)

Ellerine saglik canim, fayfeyfiy var misin haftaya benle 1 dondurma daha yemeye :))

9 ağustos menüm

Bugünü biraz serbest gün mü yaptım naptım tartıda bol eksi görünce

Sabah
Acuka + beyaz peynir + köz biber sandviç + elma

Ara
130 gr şekersiz dondurma + çubuk kraker + türk kahvesi

Akşam
1 orta boy pizza (ince tabandı ve erken yedim ama günah mı günah)

2 lt su (bunu en az 2.5 yaparım)

Yarım sa yürüyüş

sserendipity

Slmm kızlar Cuma menü
Sabah dere otlu poğaça çünkü her cuma bizim servisteki arkadaşlarla organizasyon yaptığımız bir olay var motivasyon amaçlı benim başlattığım normalde ben kendi payıma başka arkadaşlarımla paylaşıyorum ama bugün yedim çünkü evde ne peynir ne ekmek hiçbir şey yoktu alışveriş yapamamıştım bir de tartıldığında 8'li rakamları görünce bir motivasyon oldu bana
Bugün aşırı derecede yorgun aşırı derecede yoğun geçti fabrikada bayramlaşma oldu çikolatalar dağıtıldı kurban kesildi çok fazla koşturdum Öğle yemeğinde çorba 2 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye ve salata yedim Ara öğün yapamadım Ama sabah yarım şeftali yemiştim az önce 2 tam buğdaylı galeta ve bir Nescafe içtim soğan karnım tok çok şükür ve 2 litre su içtim spor olarak çok koşturdum Ayaklarım ağrıyor artık

Kızlar bu arada 6 olmuşuz Muhtemelen benim geri dönüşümden sebep olabilir Kusura bakmayın zaten aradaki 11 kilo farkı görünce daha azimli olarak aranıza katılacağım

Odul yaptiysan bile cok kacmamis, ince tabanli pizzalar lahmacun gibi oluyor.
Odul yapacaksan ayrica buna ceza yazayim canim :)

Bu arada iş yerinde bugün canım aşırı derecede sıkıldı Çok moralim bozuldu yolunda gitmeyen bazı şeyler var çok fazla stres yapıyorum ve ben üveit hastasıyım stres yapmamam gerekiyor
Biliyorsunuz Arkadaşım gitti ma maaş konusunda çok fazla bir artışim olmadı
Belki çok şey yazdım ama sizinle paylaşmak bana iyi geliyor ve üzerine gördüğüm muamele motivasyonumu tamamen olumsuz etkiliyor sadece dayanmaya çalışıyorum sabretmeye çalışıyorum ama Ummadığın insanlardan samimiyetsizce ve yapmadığın şeylerle itham edilince insanın canı aşırı derecede sıkılıyor Umarım her şey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…