Evde duzene girince, sende rahatlayacaksin demistim ablam, bayramda senlikli olacak sizin ne guzel:)O senin muhtesemligin canım
Tebrikler canım
Seviyorum tabi ki. Senin eline emeğine sağlık canım. Evdeydim bugün yapayım dedim
cok uzuldum canım bu hafta cok daha gayret etmıstım yanı 1.5 kilo vermeyı planlamıstım ama su 2 gun masallah ayarım kactı sımdı kalkıp dunku cezamı yapıcam bugun kuler odulden sayılsın bence cok sacma sapan beslendım yarın kesınlıkle artı gelırım ama yarından ıtıbaren baslıyorum hem spora hem dıyete bayramda geldı puff gercı benı cok etkılemezde sporumu etkılıyebılır duzenı bozar ama fazla yemedımmı hallolur .pazartesıye acıgı kapatıp en azından acıgı kapayıp aynı kıloda baslamam lazım haftaya.
Cok guzel canim guncelliyorum kilonu :)Kizlar sabah 57. 9 ciktim siteye girmeden kendim biraz ugrasiyordum 2 kilo gitmiş o zamandan beri :) hedef en az 50 olmak daha fazlasi nasip :)
Harikasin canim.
harikasın kuzum
Sağ olun kızlarcımmmmAHAH vallahi açıkçası biraz geç cevap verdiğinden eşimden bir an şüphelenmedim değil
ama sonra beni o kadar mutlu etti ki anlatamam
kız birinci olursak hadi benim dondurmamı da sen yefayfeyfiy
ama senin sporlar da efso canımcinecin , biliyorsun sırf zayıflamakla olmuyor sıkılaşmak da lazım, spor konusunda idolümsün şu an
Canım eşim dondurmayı kaçırdık ama canımız sağ olsun, tebrikler
Aynen deryoş çıtırlar size kurban olsun anamTebrikler kanki, müthişsin
ben dee (ne kadar sakil geliyor şimdi bunu kafaya takmış olmam), iyi ki gizlemişler o zaman
Kızarıklıklar da geçer umarım en yakın zamanda senemcim, geçmiş olsun arada yaz merak ediyoruz
Darlama beni deseydin
Yani, kaptık çıtırları o zaman Gizemcim
Darısı başınavar mı kuzu sahi birisi?
AA ayni vermişiz kaptiş, bu hafta seni doğumgünü, beni de haftasonu acikbüfesi bozdu
Neyse çok şükür ucundan kıyısından toparladik
***YENI HAFTA ES LISTEMIZ***
1.Kozmogirl17 Kozmogirl17 & Ankee
2.Yawrukush Yawrukush & fayfeyfiy
3.gogo2405 & madamesnow
4.sserendipity & cinecin
5.stitch stitch & Gonulmeyvesi
6. F Falanfilannnn &Mavi boncukkk
7.FitFiliz & Patlicanmoru
Esler tum hafta boyunca birbirlerine destek olacaklar ve haftaya cuma yarismada yuzdeleri toplami 1. olan es grubu dondurma (ya da diledikleri bir tatliyi) yemeye hak kazanacaklardir.Herkese basarilar dilerim.
TebriklerESLER YARISMAMİZIN SONUCLARI
1. @lamedemoisella + @fmad = 1.41
2. @Kozmogirl17 + @stitch = 1.06
3. @Gonulmeyvesi + @maviboncuk = 1.04
4. @yawrukush + @cinecin = 0.99
5. @Gogo2405 + @Patlicanmoru = 0.94
6. @enimenime + @Derya_the_queen = 0.44
Birinci olan arkadaslarimizi kutluyor, dondurmalarini afiyetle yemelerini diliyorum.
Ellerine saglik canim,***YENI HAFTA ES LISTEMIZ***
1.Kozmogirl17 Kozmogirl17 & Ankee
2.Yawrukush Yawrukush & fayfeyfiy
3.gogo2405 & madamesnow
4.sserendipity & cinecin
5.stitch stitch & Gonulmeyvesi
6. F Falanfilannnn &Mavi boncukkk
7.FitFiliz & Patlicanmoru
Esler tum hafta boyunca birbirlerine destek olacaklar ve haftaya cuma yarismada yuzdeleri toplami 1. olan es grubu dondurma (ya da diledikleri bir tatliyi) yemeye hak kazanacaklardir.Herkese basarilar dilerim.
Tamam canim insallah 50 görmekte nasip olurCok guzel canim guncelliyorum kilonu :)
Biz yine es olacagiz nasilsa:)Sağ olun kızlarcımmmm
Canım eşim dondurmayı kaçırdık ama canımız sağ olsun, tebrikler
Aynen deryoş çıtırlar size kurban olsun anam
Benim aşk hayatım türk yaz dizisi gibi hep saçmalıklar dolu
insallah canim, istedikten sonra olur :)Tamam canim insallah 50 görmekte nasip olur
Odul yaptiysan bile cok kacmamis, ince tabanli pizzalar lahmacun gibi oluyor.9 ağustos menüm
Bugünü biraz serbest gün mü yaptım naptım tartıda bol eksi görünce
Sabah
Acuka + beyaz peynir + köz biber sandviç + elma
Ara
130 gr şekersiz dondurma + çubuk kraker + türk kahvesi
Akşam
1 orta boy pizza (ince tabandı ve erken yedim ama günah mı günah)
2 lt su (bunu en az 2.5 yaparım)
Yarım sa yürüyüş
sserendipity
Ellerine saglik canim,fayfeyfiy var misin haftaya benle 1 dondurma daha yemeye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?