Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Inşallah yapabilirsin ben çocuklardan fırsat bulup pek bişey yapamıyorum

Oh iyi yapmışsınız kaptanım bişey sorucam siz nerede yaşıyorsunuz kanada da mi?
Çocuklara bakarsak yapamıyorum zaten canım onları sabah televizyon izleme saati oluyor onları izlerken ben de spor yapıyorum tabi en küçük olanı uyuta bilirsem
Boyum 168 canım Dikkat edersem spor yaparsam gerçekten verebiliyorum şimdi asıl mesele sevdiğim yemekleri yapmakta ve çok sevdiklerinden uzak durmakta :))

Slm kizlar 29 Aralık pa zar menüm 10
Tereyagda yumurta,zeytin 10 kadar tuzsuz, 3 kizartma, kk peynir, iki lokma bal,yufka 4 de biri,
Öğle sonrası 2
2ceviz ve tarhana 3sıkım
Akşam 6
1 buçuk karnıyarık, salata,2yk pirinç pilavı,1adet turşu
8 gibi bir elma
1 litre su

30 Aralık menüm
Sabah çok geç kalktım
Öğle 12 3 lokma simit, 2 dilim elma
2 gibi
Tarhana kavurması bir tabak,yufka ekmek 4 de biri, salata ve havuç yoğurtlamasi 3yk
Aksamı 6
Kiyma kavurma 4yk
3yk bulgur pilavı ve kuru soğan
21 de
5 kestane ve yarım kivi
şu 1litre

Süper
Menünü beğendim canım afiyet olsun
Yaa bana o kadar ayrılma dedin feyzoş sen kaçtın neyse kardeşin geldi bol bol hasret giderim bakalım aman dikkat et de artı gelme yoksa geçerim valla seni
Boyun uzunmuş çok fazla kilon yok sanırım az kalmış dayan
21 deki kestane olmamış canım onun dışında beğendim kestaneye gündüz yeseydin daha iyi olurdu afiyet olsun

Pazartesi menüm
Sabah 10 : 00
1 haşlanmış yumurta, biraz peynir, 5 zeytin, 50gr çavdar ekmeği, 1 tatlı kaşığı marmelat

12:30
Çok açıkmıştım yarım bardak kefir

14:30
Öğlen yemeği niyetine
1 dilim ekmek, çeyrek avakado, 50gr ton balığı ve bir yaprak marulla sandviç yaptım kendime

18:30
2 tane balık nugget(fırında), fırınlanmış Brüksel lahanası

20:00
10 çiğ badem, yeşil çay

Su: 1-1,5 litre ( bugün çok az içtim farkındayım)
Spor: 2 saat çarşıda yürüyüş + market alışverişi

Yawrukush Kozmogirl17 stitch

Canm teşekkür ederim. Evet olmadı. Eşimle otururken yedim malesef dikkat ederim.artik etmek zorunda yim kilo alıyorum. Adımda birax

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…