Kolay gelsin canim sinavlarinda, sonrada tatilde guzelce dinlenirsin :))İyi gidiyor. Yılbaşından sonra sınavlar başlayacak. Onlar da bitince güzel bir tatil yapacağım. :)
Cok guzel canim, hic egzersiz , ev isi vs yaptin mi?
Kızlar takıma ne kadar sık gelirsek o kadar motive olabiliriz ben geçen hafta çok gelmedim ipin ucunu kaçırdımyalnız ben kendi kendime konuştum yine kimsecikler yok inş sabah kahvesinden sonra bir uğrarsınız
Çocuklara bakarsak yapamıyorum zaten canım onları sabah televizyon izleme saati oluyor onları izlerken ben de spor yapıyorum tabi en küçük olanı uyuta bilirsemInşallah yapabilirsin ben çocuklardan fırsat bulup pek bişey yapamıyorum
Oh iyi yapmışsınız kaptanım bişey sorucam siz nerede yaşıyorsunuz kanada da mi?
Boyum 168 canım Dikkat edersem spor yaparsam gerçekten verebiliyorum şimdi asıl mesele sevdiğim yemekleri yapmakta ve çok sevdiklerinden uzak durmakta :))Bence yaparsın canım hiç kaçamamışız ve suya dikkat edip spor yârdan rahat 2 kilo verirsin boyun kaç bilmiyorum da kilon idealin çok üstünde ise daha hızlı veriliyor ben Ocak ayında başladığımda 76 kilo idim ve o dönem çok hızlı gidiyordu
İyiyiz cankm saolasın iyi eğlenceler sana annen yanında iken bol bol vakit geçir canım
Süpersin canım
Wowww cok havalı
Buralar ne kadar sessiz. Menümü yazıp yatayım bende
Sabah
Dereotlu omlet
Bir dilim peynir
Kahve
Öğlen
Kuru fasulye
Pilav
Yoğurt
Akşamı ikiye böldüm. Spordan önce
Bir kase yayla çorbası
Spordan sonra
Bir tabak ıspanak
Birkaç kaşık yoğurt
Bir dilim tb ekmeği
Spor
3 saat yürüyüşü(gün içinde)
20 dk koşu
15 dk eliptik
15 dk uzay yürüyüşü
4*15 kol
3*15 dış bacak
3*15 iç bacak
3*20 karın
3*10 bel
3*20 bel
3*30 bel
3*20 karın
Su:2,5 L
Egzersizlerin isimlerini bilmediğim çalıştırdıkları yerleri yazdım. Öldüm bu arada:) çok özlemişim. Yılbaşında baya kaçamak yapacağım. Şimdiden iyi yıllar
Yawrukush stitch Kozmogirl17
Menünü beğendim canım afiyet olsunSelamlaaarr nasılsınız çıtır kızlar
Bugünkü menümü yazayım hemen
Sabah
1 adet haşlanmış yumurta
Peyaz peynir
Tahin pekmez
4 5 adet yeşil zeytin
1 adet siyah zeytin
Biraz melemen
Mevsim salata (havuç mor lahana maydonoz) bu 3 rwngin uyımuna bayılıyıruumm Rabbim ne güzel yaratmış
16 00
4 adet ceviz
Akşam 18 30
Tavuk iki parça kadar yağsız ızgara
Bir tabak yeşil mercimek çorbası
Bir kase yoğurt
Ve salata
Günüm bittiii
Yaaİyi akşamlar kızlar bu hafta izine ayrıldım.önümüzdeki hafta aktif katılım sağlayacağım .ara ara girip mesajları okuyup çıkıyorum.internetim sıkıntılı pek aktif olamayacağım bu hafta .
Boyun uzunmuş çok fazla kilon yok sanırım az kalmış dayanÇocuklara bakarsak yapamıyorum zaten canım onları sabah televizyon izleme saati oluyor onları izlerken ben de spor yapıyorum tabi en küçük olanı uyuta bilirsem
Boyum 168 canım Dikkat edersem spor yaparsam gerçekten verebiliyorum şimdi asıl mesele sevdiğim yemekleri yapmakta ve çok sevdiklerinden uzak durmakta :))
21 deki kestane olmamış canım onun dışında beğendim kestaneye gündüz yeseydin daha iyi olurdu afiyet olsun30 Aralık menüm
Sabah çok geç kalktım
Öğle 12 3 lokma simit, 2 dilim elma
2 gibi
Tarhana kavurması bir tabak,yufka ekmek 4 de biri, salata ve havuç yoğurtlamasi 3yk
Aksamı 6
Kiyma kavurma 4yk
3yk bulgur pilavı ve kuru soğan
21 de
5 kestane ve yarım kivi
şu 1litre
Canm teşekkür ederim. Evet olmadı. Eşimle otururken yedim malesef dikkat ederim.artik etmek zorunda yim kilo alıyorum. Adımda biraxSüper
Menünü beğendim canım afiyet olsun
Yaabana o kadar ayrılma dedin feyzoş sen kaçtın neyse kardeşin geldi bol bol hasret giderim bakalım aman dikkat et de artı gelme yoksa geçerim valla seni
Boyun uzunmuş çok fazla kilon yok sanırım az kalmış dayan
21 deki kestane olmamış canım onun dışında beğendim kestaneye gündüz yeseydin daha iyi olurdu afiyet olsun
Menünü beğendim canım afiyet olsun
GünaydınGünaydın kızlar
Afiyet olsun canımTeşekkür ederim canımm
Şuan o kadar acıktım kii hemen kahvaltı yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?