Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

30aralok menum
Sabah
2yumurtaya lor biber kuru biber patlican maydanoz dereotu ile omlet tereyagli 1 ince dilim kizarmis ekmek cay
Ogle
6 kasik yagsiz makarna kuru biber patlican yogurtlu 1 kase lahana corbasi
Ara sade kahve yulafli bar
Aksam bir tabak lahana corbasi aci da kattim biraz
Cay az yulafli bar
Su 2.5lt
Spor bel egzersizi

31 aralik menum
Tum gun
Bir yemek kasigi kuru uzum 1 zeytin 2bardak cay 2 bardak su

Kizlarr menü yazaniyrm kac gündür sabah haslanmis yimirtaLa basliyrm aksam mesele nasil tavuk gögsüne kurabiyeye dönüyro anlamiyrm evde yapiyrm cocuklara vs yapicada yeniliyor malesef nasil zayiflicam bilemiyrm bu arads herbgpn mutlaka sporumubysoiyrm mesela pazar gününden beri hergub 4 kilometew kosu bandinda kosu ve bir mil leslie yapiyrm bölgesel cslisiyrm su bogazima neden dur diyemiyrm anlanadim bazi seylere bagimli gibi olmusum artik

Kizlar gunaydin dun yazdim sanmistim ama yazmamasim herkesin yeni yilini kutluyorum cok cokkk mutluluk getirsin sizi 2020 nasil gecti yeni yil eglenceleriniz herkesin keyfi yerindemiydi biz esimin ailesindeydi maaile birlikteydik kalabalikti ve malesef yedik ictik biraz ipin ucu kacmis olabilir sizler neler yaptiniz

Selam kızlar yazamadım
Salı menüm
Sabah
Mantarlı omlet, 1 dilim tam buğday ekmek, çay
Akşam
Tek adana kebap lavaş ile, ayran
Ara öğün
10 adet kestane, bi kase nar
Su 2 lt
Spor
15 dk tempolu koşu
15 dk eliptik
3x15 crunch
3x15 russian twist
3x15 squat
3x15 bacak çekme
5 dk yana esneme
3x20 üst bacak
3x20 alt bacak
3x15 kol
3x15 arka kol
3x10 omuz açma
stitch Yawrukush Kozmogirl17
Herkese çok mutlu sağlıklı fit seneler

Selamlar kizlar nasilsiniz, nasil gecti dun aksaminiz?
Keyifler yerinde mi?
Diyetler cok bozuldu mu?
Güzeldi cankm çekirdek ailem ile evdeydik akşam yemeğinden sonra dışarıda 2 saat yürüyüş yaptık kalabalıktı şehir sizin nasıldı? Ama ben 22 den sonra baya abarttım cips baya yedim ve 1 kadeh şarap içtim akşam yemeğini abartmadım zaten abartmak için bişey yapmadım biz bizeeyiz diye
Gündüz 2 saat detaylı ev temizliği yapmıştım üstüne 12000 adım; bugünde 7000 adım Cuma’ya artı gelmem sanırım

1 Ocak menüsü

Sabah 10 30

Peynir
Zeytin
Tahin pekmez

Öğlen 14 30
1.5 kase mercimek çorbası

Akşam 18 30
Bir tabak mercimek çorbası
Bir tabak patates yemeği

Egzersiz olarak da bugün hiç oturmadım desem mutfak bulaşık ev süpürmece çamaşır asmaca ütü yapmacaaa derken daha yeni oturdum

Akşam poğaça pişirdim Allahım kokusu beni benden aldı yaa ilk defa bu kadar zorlandım çok canım istedi ama tabii ki yiyemedim ve açım baya şuan da su içip uyurum heralde

Merhaba ben nasıl gruba katılabilirim yeniyim
Merhabalar hosgeldiniz, asagidaki formu doldurup aramiza katilabilirsiniz :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Çok moralim bozuk nerde hata yaptım anlamıyorum kaçamak bile yapmadım wc sorunum var reglimin son günü ondan mi oldu bunlar bahane değil tabi kilo fazlalığın çıktı vazgeçmeyi bile düşünüyorum
Canim tartildin mi nasil durumlar?
Sen nasilsin?

Yeni yılınız kutlu olsun hanımlar
Zayıf ve fit.oldugumuz bir yıl diliyorum
Seninde kutlu olsun canim :)

Yeni yılınız kutlu olsun kızlar sağlıklı mutlu huzurlu bol eksili bir yıl olsun inş herkesin hayalindeki bedene kavuşacağı bir yıl olsun
Sanada cok mutlu bir yil diliyorum melegim :)

Yeni yiliniz kutlu olsun ! Saglik mutluluk huzlu seneler, cuzdaninizdan paranizin hic eksik olmayacagi bir yil olsun
Mutlu yillar Ozlemim :)

Duzeltiriz Huzurcum merak etme :)

Canim evde illaki yapman gerekiyorsa cocuklar vs icin, kendine yememek icin bir sebep olustur mesela , onlari yemek yerine elinin altinda saglikli atistirmaliklar bulundur, kendini ac birakma..
Zor duurmda kalip yeme onlari...

Mutlu yillar Ozlemim bizde kutlamayi cok abarttik, hamile gibi bir gobekle geziyorum, kilolari geri aldim resmen

Sabah ve öğlen dışında yedik içtik. O yüzden yazmıyorum. Yeni yılınız güzel,sağlıklı,mutlu geçsin ❤
Mutlu yillar Cisecim :)

Guzel birgun olmus canim :)

Bizde cekirdek ailemiz olarak kutladik ama yemegi, yemek sonrasi cay fasli, sonrasi birkac kadeh birsey icme fasli derken surekli yiyip durduk :))
Yuruyus ve temizligin iyi olmus canim..

Harikasin canim o pogacalari yememissin ya seni tebrik ediyorum.
Kahvaltida ekmek yerine 1 tane yiyebilirsin...

Cuma yarismamiz oncesinde kilolarimizi hatirlayalim kizlar.

*** 4. Takım 655. Etap ***

haeshin (64.5///%)
DeryaOnDiet (66.5///%)
Melegimkorusun (64.5///%)
stitch (66.4///%) Gecen hafta bildirimde bulunmadigi icin yuzdesi 2'ye bolundu.
ciseak77 (77.7///%)
nnurc (71.1///%)
angelnesss (75.7///%)
fyzanur (63///%) Saglik iznine ayrilmak istiyor.
AppLesma (80.4///%)
Esperenza006 (79.1///%)

4. Takım ortalaması: %

***Citir mi Citirlar 655. Etap***

AKovser (67.0///%) 652. etapta, bildirimsiz 67.0kg ile izne ayrildi.
hega8286 (61.8///%) 600. etapta hastalik sebebiyle 63.2kg ile izne ayrilan uye 22.10.19’da geri dondu, hedef:59
tomrs (60.9///%) 613. etaptan 55kg ile mezun uye geri dondu
allymcbeal (56.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 31.10.19, baslangic kilosu:59.0, hedef:51
fmad (58.8///%) 636. etapta 56.4kg ile mezun oldu.
Elizan-seyma (67.9///%) 510. Etapta 64kg ile izne ayrilan uye geri dondu 17.11.19, hedef 60
mifihafa (77.3///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.12.19 , baslangic kilosu:80 , hedef kilosu:65
Huzurvermeyolunda (74.4///%) 650. etapta bildirimsiz izne ayrildi.
Eylul41213 (69.8///%) Yeni uye , baslangic tarihi:14.11.19, baslangic kilosu:70, hedef kilosu:60
Gonulmeyvesi (68.9///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…