Güzeldi cankm çekirdek ailem ile evdeydik akşam yemeğinden sonra dışarıda 2 saat yürüyüş yaptık kalabalıktı şehirSelamlar kizlar nasilsiniz, nasil gecti dun aksaminiz?
Keyifler yerinde mi?
Diyetler cok bozuldu mu?
Selamlar kizlar nasilsiniz, nasil gecti dun aksaminiz?
Keyifler yerinde mi?
Diyetler cok bozuldu mu?
Merhabalar hosgeldiniz, asagidaki formu doldurup aramiza katilabilirsiniz :)Merhaba ben nasıl gruba katılabilirim yeniyim
Canim tartildin mi nasil durumlar?Çok moralim bozuk nerde hata yaptım anlamıyorum kaçamak bile yapmadım wc sorunum var reglimin son günü ondan mi oldu bunlar bahane değil tabi kilo fazlalığın çıktı vazgeçmeyi bile düşünüyorum
Seninde kutlu olsun canim :)Yeni yılınız kutlu olsun hanımlar
Zayıf ve fit.oldugumuz bir yıl diliyorum
Sanada cok mutlu bir yil diliyorum melegim :)Yeni yılınız kutlu olsun kızlar sağlıklı mutlu huzurlu bol eksili bir yıl olsun inşherkesin hayalindeki bedene kavuşacağı bir yıl olsun
Mutlu yillar Ozlemim :)Yeni yiliniz kutlu olsun ! Saglik mutluluk huzlu seneler, cuzdaninizdan paranizin hic eksik olmayacagi bir yil olsun
Duzeltiriz Huzurcum merak etme :)Ay kuzum ben boyumu yalnis yazmisim ya hangi lafayi tasiyorsam artik boyum 1,68 degil 1,64 kilom görüntüde cok yok ama iki yil önce dogumdan önce yani 64 leri görmüstüm oyuuden vi on kilo vermem lazim o halim harikaydiMelegimkorusun
Canim evde illaki yapman gerekiyorsa cocuklar vs icin, kendine yememek icin bir sebep olustur mesela , onlari yemek yerine elinin altinda saglikli atistirmaliklar bulundur, kendini ac birakma..Kizlarr menü yazaniyrm kac gündür sabah haslanmis yimirtaLa basliyrm aksam mesele nasil tavuk gögsüne kurabiyeye dönüyro anlamiyrm evde yapiyrm cocuklara vs yapicada yeniliyor malesef nasil zayiflicam bilemiyrm bu arads herbgpn mutlaka sporumubysoiyrm mesela pazar gününden beri hergub 4 kilometew kosu bandinda kosu ve bir mil leslie yapiyrm bölgesel cslisiyrm su bogazima neden dur diyemiyrm anlanadim bazi seylere bagimli gibi olmusum artik
Mutlu yillar Ozlemim bizde kutlamayi cok abarttik, hamile gibi bir gobekle geziyorum, kilolari geri aldim resmenKizlar gunaydin dun yazdim sanmistim ama yazmamasim herkesin yeni yilini kutluyorum cok cokkk mutluluk getirsin sizi 2020 nasil gecti yeni yil eglenceleriniz herkesin keyfi yerindemiydi biz esimin ailesindeydi maaile birlikteydik kalabalikti ve malesef yedik ictik biraz ipin ucu kacmis olabilir sizler neler yaptiniz
Mutlu yillar Cisecim :)Sabah ve öğlen dışında yedik içtik. O yüzden yazmıyorum. Yeni yılınız güzel,sağlıklı,mutlu geçsin ❤
Guzel birgun olmus canim :)Merhaba hanımlar
Bugün menüm
Sabah 12
Tb ekmekli tost marul 3 zeytin
Öğlen dışarıya çıktık
Ara 1 elma yedim
1930
Yoğurtlu çorba 5 kaşık patlıcan yemeği salata 2 kaşık yoğurt
Şu 2 litre anca olur
Spor yapamadim ama dışarda 2.5 saat avm de gezme dolaşma
Bizde cekirdek ailemiz olarak kutladik ama yemegi, yemek sonrasi cay fasli, sonrasi birkac kadeh birsey icme fasli derken surekli yiyip durduk :))Güzeldi cankm çekirdek ailem ile evdeydik akşam yemeğinden sonra dışarıda 2 saat yürüyüş yaptık kalabalıktı şehirsizin nasıldı? Ama ben 22 den sonra baya abarttım cips baya yedim ve 1 kadeh şarap içtim akşam yemeğini abartmadım zaten abartmak için bişey yapmadım biz bizeeyiz diye
Gündüz 2 saat detaylı ev temizliği yapmıştım üstüne 12000 adım; bugünde 7000 adım Cuma’ya artı gelmem sanırım
Harikasin canim o pogacalari yememissin ya seni tebrik ediyorum.1 Ocak menüsü
Sabah 10 30
Peynir
Zeytin
Tahin pekmez
Öğlen 14 30
1.5 kase mercimek çorbası
Akşam 18 30
Bir tabak mercimek çorbası
Bir tabak patates yemeği
Egzersiz olarak da bugün hiç oturmadım desemmutfak bulaşık ev süpürmece çamaşır asmaca ütü yapmacaaa derken daha yeni oturdum
Akşam poğaça pişirdim Allahım kokusu beni benden aldı yaa ilk defa bu kadar zorlandım çok canım istedi ama tabii ki yiyemedim ve açım baya şuan dasu içip uyurum heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?