Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

CARSAMBA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet
ciseak77
Esperanza006
Elizan-seyma
hega8286
AppLesma
allymcbeal
mifihafa
angelnesss
Gonulmeyvesi
Huzurvermeyolunda
nnurc
Haeshin
fyzanur
Melegimkorusun

Kizlar menu ve egzersiz tablomuzla cok ilgilenemedim son gunlerde ama bugun sadece 3 arkadasim yazmis, dikkat edelim bu duruma diye buraya not duseyim dedim...

Carsamba 1 ocak menum
Sabah
Sade kahve
1 bardak sut
1 zeytin
Ara cay
Ogle
10 adet sarma azda kereviz yapragi salatasi
Ara
1 tabak tavuklu kereviz yemegi
Aksam
10 adet sarma
zeytin yagli ama pirinci az koydum icine yesilligi ve sogani bol yaptim bu sefer
Su 1 lt
Spor yok sadece gunluk evisi

Çarşamba menüm
Sabah: 11:00
Mantarlı omlet, 2-3 dilim sucuk, bir parça beyaz peynir, 50gr lık tam buğday ekmekçik , domates

14:00
1 bardak süt, 1 muz , 2 ceviz

18:45
4-5 kaşık Beşamel soslu ıspanak , yoğurt

20:00
1 bardak yeşil çay+ 1 parça taze zencefil, 1 dilim limon ( smoothie makinasında çekip içtim, şahane oldu)

Su: 2lt
Spor: 7000 adım
Yawrukush Kozmogirl17 stitch

Guzel birgun olmus canim :)

Bakalim cumaya nasil bir sonuc olacak canim...
Tartı da + gelicem sanırım karnım taş gibi temennim vermiş olmam
Küçük kızım hastalandı sabaha kadar uyumadık şimdi kustu ortalığı batırdı onla uğraştım benimde midem bulanıyor bugün avm de ejderha nefesi yediler bende 1 kere tadına baktım ondan oldu sanırım

Ucu kaçtı mı kaçıyır başkanım bende o yüzden 65 hedefi koydum kendime ve yemin ettim içinde un olan bişey asla yemeyeceğime ve pirinç makarna bulgur bunlarda dahil

Baya kolori almissin canim yilbasi oncesi canim
Pazartesi menü
1130 Sabah
1 adet tereyağlı omlet zeytin peynir 1 dl tb ekmek
1400Ara
4 adet tuszus k çekirdeği
Yarim cennet hurma
Saat
1630
K.Fasulye yoğurt
1900
1_2 adet fıstık şekersiz t kahvesi
Su 2.5 litre
Lesie 3 mil
Guzel gecirmissin canim bugununub
Bu menunu diger menune gore daha cok begendim bende spor yapmayi cok ozledim valla
Harika canim regl oldun mu
Merhaba kızlar yazamadım k.b eşimin tarafındaydık net felan çekmiyordu
Pazartesi menüm
Sabah
Menemen
1 dilim köy ekmek
Yoğurt

Akşam
2 tantuni dürüm
Ayran
Sütlaç

Su 1 litre
Spor ev işi
Aksam cok kacmis suda az olmus malesef canim
Onuuu hepimiz yaptik canim onemli olan toparlamak sonrasinda ama sen sporunuda yapmissin masallah
31 aralik menun neden ole cok az tatlim rahatsizmiydin hayirdir.
Sporunu yapiyorsun neguzel ama sende Gonulmeyvesi gibi yemin etcen sonunda bak oda yapamiyordu simdi ne guzel menulerle geliyor.
Canim sporlar cok guzel menunde cok fena sayilmaz sana da mutlu yillar kuzum.
Menun guzel canim
Ekmek bile yemiuorsyn tebrikler canim ama sana tavsiyem diyette patateste onerilmiyor.
Merhaba ben nasıl gruba katılabilirim yeniyim
Hosgeldin tatlim ozgenin paylastigi formu doldururssan seni yakinndan taniyalim
Pogacalari yememissin valla kutlarim ben yemin de etsem tobe eder yine ywrdim sanirim
Durumlar vahim desene canim sende zayifsin ama demek hepen gobekten cikiyorsun
Ellerine saglik canim
Pilavi cok degil ise guzel menun
Suyun az olmus canim 10 adett sarmada vok gelmedi gozume aslinda
Cok guzel bi menu canim afiyet olsun.

Gunaydin kizlar esim pazartesiden beri izinde o yuzden menulerinize gec bakiyorum ama ozgeninde dedigi gibi herkes boslamis menuleri lutfen biraz daha ozen gosterelim listelere hani ozgeye soz vermistik herkes onun yoklugunda yardimci olucakti
Yarin cuma kizlar menulerimize bugun dikkat edelim yarin guzel eksilerle gelelim

Evet yaa ne oldu bize böyle hiç ses soluk yok ne kadar burda olursak o kadar motive oluyoruz aslında yarın tartı günü ama kimse yok umarım yarın uğrarlar kızlar bir ses verin kaçamak yaptı iseniz nasıl telafi etmeye çalışıyorsunuz burda deneyimlerimizi paylaştıkça birsey öğreniriz birbirimizden. Örneğin A kişisinin yaptığı uymaz ama B kişisinin yaptığı uyar bekli , burda deneyimlerimizi paylaşmak, birbirimize faydalı olmak için burdayız, yanlış mı düşünüyorum.

Birde bugün bir diyetisyenin bir yazısını okudum , çok kaçamak yapıp mutsuz olan varsa diye paylaşıyorum görüntü şeklinde bir okuyun isterseniz

Eklentiler

• 5515D073-4C00-4008-91A7-DB92706D14B8.webp
    67,8 KB · Görüntüleme: 34
Menünü beğendim canım spor yok ama baya yürümüşsün o da hiç yoktan iyidir
İki günde beğendim canım menümü
Beğendim canım güzel bir gün olmuş
Menü fena değil canım sarma keşke tek öğün olsaymış ama çok da kötü değil suyu daha fazla içmelisin

Merhaba herkese iyi seneleryorucu bir haftaya başlangıç oldu yılsonu yılbaşı derken burayı ihmal ettiğimin farkındayım.artık tam motive kaldığım yerden devam ediyorum.Hatta tam gaz geliyorum.yediklerime dikkat ettim ama if yapamadım.bir de yalan yok yılbaşı gecesi biraz yaramazlık yapmış olabilirimbakalım yarın ola hayrola diyerek bugün ki menümü paylaşıyoru.

08:00 1 adet muz
13:00 mercimek çorbası,6 adet köfte ve salata
18:00 domates,salatalık,peynir,zeytin ve 1 dilim tam buğdaylı ekmek
2,5 litre su içildi içmeye devam
6426 adım atıldı

Evet malesef 9 günlük gecikmenin ardından kan verdim ve regl oldum

Evet patates de tercihim değil ama sebze kalmamıştı evde az yemeye çalıştım

Poğaça efsaneydi hedefime ulaşınca yapmak istiyorum

Hepimiz biraz kaçırdık önemli olan devam etmek canım menğn güzel olmuş beğendim canım
Evet malesef 9 günlük gecikmenin ardından kan verdim ve regl oldum

Evet patates de tercihim değil ama sebze kalmamıştı evde az yemeye çalıştım

Poğaça efsaneydi hedefime ulaşınca yapmak istiyorum
Regl olmuşsun canım üzülme rabbim hayırlı bir zamanda versin inş baya güzel diyet süpersin

Kaptanım ben hergün menümü ve sporumu paylaştım

Hepimiz biraz kaçırdık önemli olan devam etmek canım menğn güzel olmuş beğendim canım

Regl olmuşsun canım üzülme rabbim hayırlı bir zamanda versin inş baya güzel diyet süpersin
Ay canim bu yılbaşı hiç iyi olmadı dengemizi motivasyonumuzu bozdu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…