Var canim, hergun duzenli menu paylasimi, ictigimiz su miktari ve yaptigimiz egzersizleri yaziyoruz.Çok memnun oldum özgepeki bu grupta liste varmı kendimi listede nasıl takip edebilirim
Cok guzel olmus canim :)Bugün menü
Saat 1130
Beyaz peynirli marull tb ekmekli sandviç
Saat 1400
5 adet fıstık
Saat 1600
Yoğurt 1 elma
Saat 1830
1 kase.tavuklu şehriye çorba
1 tb kabak yemeği
2 kaşık yoğurt
3 saat temizlik ev işi
3 mil lesie
Çok teşekkür ederimVar canim, hergun duzenli menu paylasimi, ictigimiz su miktari ve yaptigimiz egzersizleri yaziyoruz.
Ben tum bunlari not edip menu-spor tablosu hazirliyorum.
stitch kaptanimiz, her hafta kilo kayiplarimizi not edip daralma tablomuzu hzirliyor, sende artik bu listelere dahilsin,kilo verisini bu sekilde takip edecegiz :)
Canim bu formu doldurabilir misin, uye girisini yapmaliyiz :)Şimdi tartıldım 78.60 çıktım sabah aç karnına tekrar tartılıp bildirimde bulunucam, akşam yemeğim mercimek çorbası ve salata, 50 dakika da eliptik bisiklet çalışması yapıcam
Rica ederim.Çok teşekkür ederim ☺
Canim iyi misin onemli olan o, dikkat et kendine, bekliyoruz Feyzos.İyi akşamlar kızlar, geçmişi okudum ama alıntı yapamadım. Bugün bayağı artı çıkan olmuş. Bu hafta telafi ederiz inşaallah, ben bu hafta da şehir dışında kalacağım ,hastane tahlillerim uzadı . işe başlamadan biter inşaallah bu hastane işi . diyeti de burda biraz bozdum . dönüşüm eksili bir kiloyla olur inşaallah.
Inşallah bu hafta iyi bir ekşi olacakSlm kızlar bu hafta yüzdemiz baya kötü gelecek sanırım hadi hep beraber toparlanalımm bu hafta artılar yılbaşının sonucu hemen kaldığımız yerden devam edersek bunlar ödem olarak geri gider ve bu hafta artı gelenler önümüzdeki hafta Eminim çok iyi kilo verecekler
Fyzanur geçmiş olsunKizlar yuzdemiz bu hafta ekside, ceza alacagiz, yeniyil haftasi oldugu icin anlayisla karsiliyorum, ama onumuzdeki hafta ilk 3e girmeyi hedeflemek zorundayiz ki cezamizi sildirelim..
fyzanur arkadasimiz bir operasyon gecirecek o yuzden onu saglik iznine ayirdik.
@mifihafa arkadasimiz listemize girdi, hayirli olsun :)
Birikizmeselesi arkadasimiz aramiza yeni katildi, onada tekrarl hosgeldin diyorum.
Tesekkur ler kaptanımCok guzel olmus canim :)
Geçmiş olsun sen iyi olda nasil olsa verilir kilolarİyi akşamlar kızlar, geçmişi okudum ama alıntı yapamadım. Bugün bayağı artı çıkan olmuş. Bu hafta telafi ederiz inşaallah, ben bu hafta da şehir dışında kalacağım ,hastane tahlillerim uzadı . işe başlamadan biter inşaallah bu hastane işi . diyeti de burda biraz bozdum . dönüşüm eksili bir kiloyla olur inşaallah.
Nasil oldunuz canim, sen, kuzun?Inşallah bu hafta iyi bir ekşi olacak
Fyzanur geçmiş olsun
Arkadaşlarım hoşgeldiniz ⚘
Tesekkur ler kaptanım
İyiyim canım sağ ol.bu hafta gelecektim ama doktor ek tahliller isteyince burda kaldım mecburen . sen nasılsın ?Canim iyi misin onemli olan o, dikkat et kendine, bekliyoruz Feyzos.
Teşekkür ederim canım :)Geçmiş olsun sen iyi olda nasil olsa verilir kilolar
Sevindim senden iyi haber aldigima, bende iyiyim canim, ayni kosturmaca devam Feyzos :)İyiyim canım sağ ol.bu hafta gelecektim ama doktor ek tahliller isteyince burda kaldım mecburen . sen nasılsın ?
Ilk gun menun harika olmus canim ,tebrik ediyorum:)İlk bildirimim
3 Ocak
Menüm
Sabah : ıspanaklı yumurta ,2dilim tam buğday ekmeği
2tatlı kaşığı lor , şkersiz çay
Öğlen : bir cennet meyvesi 3 ceviz
Ara : bir kupa süt (içine neskafe attım ) (?)
Akşam : brokoli Havuç kabak karnabahar haşlama, 6kaşık sarımsaklı yoğurt , şehriyeli salata
-akşamları en geç saat 18 19 a kadar akşam yemeğimi yiyorum günde 3 litre su içmeye özen gösteriyorum su miktarımı saat 12gbi bildireceğim
oldu mu ☺☺
İnstagramda gördüm annenle çocuklarla güzel eğleniyorsunuz maşaallah :)Sevindim senden iyi haber aldigima, bende iyiyim canim, ayni kosturmaca devam Feyzos :)
Cocuklar ne kadar izin verirse canim :))İnstagramda gördüm annenle çocuklarla güzel eğleniyorsunuz maşaallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?