Merhaba canim senden haber almak ne guzel.Yawrukush canim merhaba. Biraz daha iyiyim sukur kizlarim iyilesti. Kaburga agrisi cok fenaymis. Insallah artik daha cok burdayim
Sen nasilsin? Annen yaninda mi
Esim yok sanirim son zamanlarda takip edemedigim icin
Cuma menumu yazayim
Sabah: 1 yumurta, 1 kasik lor peyniri, 1 dilim salam, 1 dilim ekmek, 1 kucuk pankek
Ogle: 1 yumurtali kiymali yumurta,yogurt, salata
Aksam: karnabahar mantisi
Ara: 1 ince dilim yas pasta
su:3.5 litre
Spor: 1 saat ev isi
Slm canım ben melek 34 yaşındayım , 4 yasında bir oğlum var , Almanya da yasıyorum, çalışmıyorum. benim bu kalan kilolarım hipotşroid sonrası aldığım kilolar hamilelik ve doğum kilolarım gitti hatta hamile ksldığım kilodan 8 kilo azımGünaydın kızlar sayın grup yöneticimYawrukush dün suyumu 2,5litre içtim yazamadım .
.
.
Melegimkorusun merhaba tanışalım ben dün yorum yaptım kendimi tanıttım sizi de tanıyabilir miyiz. Malum eşleşmişiz artık destek olmalıyız birbirimize
GünaydınBol eksili güzel bir diyet günü olsun inşallah
Canim cok sevindim annenle zaman gecirmeneMerhaba canim senden haber almak ne guzel.
Biraz daha iyiyim demissin cok sevindim.
Annem burada, beraberiz, iyiyim canim cok sagol.
Sen cumadan cumaya bildirim yapiyorsun diye eslestirmeye eklememistim, dilersen ekleyeyim canim :)
Börek dışında beni rahatsız etmedi o da ödül olur3 ocak cuma menü
Kahvaltı
2 yumurta tavada
1 dilim kepekli ekmek
1 salatalık
7 zeytin
Öğle
1 dilim peynirli börek
Akşam
7-8 kasık brokoli karnibahar salatasi bol yesillikli
3 kaşık yogurtlu eriste
Su
1 lt anca
Bol çay
Spor
15 dk leslie
6460 adım
Slm canım hoşgeldin toparlanmana sevindim menü iyi yalnız gece ki pasta olamış en azından gündüz yeseydin ödül için çok daha iyi olurdu su şahaneYawrukush canim merhaba. Biraz daha iyiyim sukur kizlarim iyilesti. Kaburga agrisi cok fenaymis. Insallah artik daha cok burdayim
Sen nasilsin? Annen yaninda mi
Esim yok sanirim son zamanlarda takip edemedigim icin
Cuma menumu yazayim
Sabah: 1 yumurta, 1 kasik lor peyniri, 1 dilim salam, 1 dilim ekmek, 1 kucuk pankek
Ogle: 1 yumurtali kiymali yumurta,yogurt, salata
Aksam: karnabahar mantisi
Ara: 1 ince dilim yas pasta
su:3.5 litre
Spor: 1 saat ev isi
Ben de ilk defa denedim duymuştum ama pek kesmedi beni ama gece canım bişey atıştırmak istediğinde olabilir gibi kıtır kıtırHumus-kereviz, humus-havucu bende arada yaparim melegim :)
Afiyet olsun guzel bir gun daha olmus :)
Günaydınlar, çook sevindim bende, inşallah Cuma’ya kadar verimli bir hafta geçiririz, gruptada yeniyim, ben biraz geç uyandım bugün aç karnına tartıldım dün ilk kilo bildirimini yapmıştım 78,60 çıkmıştı, sabah tartılınca 77,80 çıktı, şimdilik gayet iyi gidiyor. Senin kilo durumu ve keyifler nasıl?birniyetmeselesi bu hafta eşmişiz. Sevindim açıkçası. Neler yapıyorsun? Umarım keyfin yerindedir.
valla öyle bacim kisilere verdigimiz sözlsr ise yaramadj bir de bunu denicez napalim :)
vaaaay dostum artik esiz bakalim ben de 12 sine kdr Yemin ettim insallah bendede ise yarar deni daha yakindan tabiyayim sevgili esim anlat dinliyorum :)Benim daha tam 15 gün olmadı pazartesi olacak 3.5 kilo verdimm
Bende işe yaradı yoksa azıcık ucundan diyip yiyorum ben kiii burada çok azar işitmişimdirkaptanlarım hatırlar aşırı karbonhidrat ve sağlıksız şeyler yiyordum
bence gayet iyi menün üzülmeCuma menüm
10:00
2 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 parça peynir, 1 tatlı kaşığı tereyağ , naneli zencefil çayı
13:00
Biraz kereviz şapı ile humus yedim
Kesmedi pek
14:30
1 dilim ekmek, 50gr ton balığı
16:00
Zencefilli yeşil çay
18:00
1 bardak süt, 1 yulaflı bar
( bugün karbonhidrat bol oldu)
Su: 1,5-2 litre
Spor: 7000 adım
Yawrukush @Kozmogirl17 stitch
Evettt çok haklısın canım bende süt olsun dıye 3 ay boyunca tedımm artık kestımGünaydınsenin kilolar İnan sağlıklı beslenip bebekleri emzirdikce gidecek , ben en çok kiloyu lohusalığımda aldım süt yapsın diye dünyaları yedim o kadar pişman oldum ki süt yapan bol su ve emzirmek, sağlıklı ve beslenirsek süt de kaliteli oluyor bence. Sen beyaz un, şekerli gıda, paketli gıdalardan uzak durduğum zaman gider, emzirdiğini için bence mutlaka ara öğün yapmalısın ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?