- 13 Mart 2019
- 16.484
- 65.168
- 598
Cok guzel canim, seni ayakta alkisliyorum, harikasin...
Arkadaslar haftaya cuma gunune kadar, eslesen arkadaslarim birbirlerine destek olacak, menulerine yorum yapacak, spor yapmaya tesvik edecek, yememesi gereken bir seyi yemesin diye esler birbirine destek olacak, diger es gruplariyla saygi cercevesinde rekabet edecekler. :)TAKIM ICI ESLESTIRME LISTEMIZ
1. @Melegimkorusun & @Birikizmeselesi
2.Huzurvermeyolunda & Gonulmeyvesi
3.AppLesma & mifihafa
4. @DeryaOnDiet & @Esperenza006
5.stitch & angelnesss
6. @ciseak77 & @birniyetmeselesi
7. E Elizan-seyma & A allymcbeal
Haftaya cuma gunu verdikleri kilo yuzdelerine gore, 1. olan es grubu diledikleri bir tatliyi yemeye hak kazanacak.
Herkese keyifli , bol rekabetli , cok kilo vermeli bir hafta diliyorum.
Hadi bakalim aramızda çok eksili rekabet olurArkadaslar bugun takim ici eslestirme yapacagim.
Bu hafta es yarismasi yapalim, esler birbirine destek olup bu hafta en cok kilo vermeye calisacaklar.
1. olan es grubumuz haftaya cuma gunu diledikleri bir tatliyi yemeye hak kazanacaklar :))
Kızım dun de ateşliydi 39 a çıktı ateşi . Gizleri mikrop kapmış gözleri kırmızı gece ağladı baktım gözleri yapışık yapışık olmus pamukla sıcak su ile.temizledim şimdi kahvaltıdan sonra çayla temizliycem saol cnmNasil oldunuz canim, sen, kuzun?
Ben sabah yürüyüşe çıkamam bebeklerimi bırakamam evde baska sporlar denerimcanım yemin etme kesinlikle işe yarar diye düşünüyorum ama beni çok zorlar diye de adım atmamıştım Ayın 13’üne kadar ekmek tatlı pasta börek yemeyeceğim diye yemin ettim bakalım şimdilik sınırlı bir yemin:))
Tamam canım bana uyar yarın ne yapmayı düşünüyorsun ben çocuklar uyanmadan sabahtan yürüyüşe çıkayım diyorum
Ya senin Instagramın mı var ne ben de bakayımÇok merak ediyorum seni Özge:))
Mificim senlen eslesmisim ⚘Arkadaslar haftaya cuma gunune kadar, eslesen arkadaslarim birbirlerine destek olacak, menulerine yorum yapacak, spor yapmaya tesvik edecek, yememesi gereken bir seyi yemesin diye esler birbirine destek olacak, diger es gruplariyla saygi cercevesinde rekabet edecekler. :)TAKIM ICI ESLESTIRME LISTEMIZ
1. @Melegimkorusun & @Birikizmeselesi
2.Huzurvermeyolunda & Gonulmeyvesi
3.AppLesma & mifihafa
4. @DeryaOnDiet & @Esperenza006
5.stitch & angelnesss
6. @ciseak77 & @birniyetmeselesi
7. E Elizan-seyma & A allymcbeal
Haftaya cuma gunu verdikleri kilo yuzdelerine gore, 1. olan es grubu diledikleri bir tatliyi yemeye hak kazanacak.
Herkese keyifli , bol rekabetli , cok kilo vermeli bir hafta diliyorum.
Selam canim hosbuldukBörek dışında beni rahatsız etmedi o da ödül olursu baya az olmuş canım
Slm canım hoşgeldin toparlanmana sevindim menü iyi yalnız gece ki pasta olamış en azından gündüz yeseydin ödül için çok daha iyi olurdu su şahane
Birinciyiz insallah deseneHadi bakalim aramızda çok eksili rekabet olur
Kızım dun de ateşliydi 39 a çıktı ateşi . Gizleri mikrop kapmış gözleri kırmızı gece ağladı baktım gözleri yapışık yapışık olmus pamukla sıcak su ile.temizledim şimdi kahvaltıdan sonra çayla temizliycem saol cnm
Ben sabah yürüyüşe çıkamam bebeklerimi bırakamam evde baska sporlar denerim
Mificim senlen eslesmisim ⚘
vaaaay dostum artik esiz bakalim ben de 12 sine kdr Yemin ettim insallah bendede ise yarar deni daha yakindan tabiyayim sevgili esim anlat dinliyorum :)
Harikasin canim, bana Ozge semen yeterki,yonetici vs hic gerek yok bunlaraGünaydın kızlar sayın grup yöneticimYawrukush dün suyumu 2,5litre içtim yazamadım .
.
.
@Melegimkorusun merhaba tanışalım ben dün yorum yaptım kendimi tanıttım sizi de tanıyabilir miyiz. Malum eşleşmişiz artık destek olmalıyız birbirimize
Sen benimle es ol bu hafta canim,aramiza donmene cook sevindim.Canim cok sevindim annenle zaman gecirmene
Artik hergun duzenli gelip bildirim yapacagim insallah ama eslestirmeler yapilmis bi dahaki sefere artik. ben herkesle eslesmis olayim bu hafta
Evet melegim sporun yoktuYawrukush özgecim Perşembe günü 100 M ceza gelmiş bana neden anlamadım yediklerimden değil sanırım spor yok diye mi
Al benden de o Kadar pazartesi bizde duzene giriyoruz insallahGünaydın hanımlar hafta sonunuz güzel geçsin , çok şükür burda tatil bitiyo oğlan kreşe, eşim işe başlıcak sersem oldum onlar evdeyken tüm düzenim değişti evdeler diye sürekli olanlara birsey pişireceğim derken benim diyet baya sınandı şükür bitiyorŞubat ortasına kadar 59 u ucundan görebilir miyim acaba ya
Canim menunu tum gunu bitirdikten sonra yaz,Boyle ogun ogun takip etmek zor oluyor gulumSabah kahvaltım
1 dilim ekmek
Bir küçük kase ev yapımı yoğurt
1 salatalık
Çok az menemen
3 adet zeytin
2 çay
dün tartıda 78,60 çıkmıştım, bu sabah 77,80 çıktım.
Günde 50 dakika eliptik bisiklet sporu yapıyorum. Bol eksiler hanımlar
Cok cok guzel Huzurcum sahalara donmussunDünki menüm
5 hurma 5 ceviz
Aksam 16.30
1 kase semuz otu yemegi
1 kase etli bohut
Salata
5,5 km yuruyus 9000 adimGonulmeyvesi Yawrukush
Tuvelete gidersen sorun ortadan kalkar canim,endise etme..Ahh çok teşekkür ederimm kaptanımmbugünde 200 gram verdim ama dünden beri hacete gidemiyorumm
Eyvah eyvah,sakin fazla kacirma ..SImdi khvaltiya misafirlige gidiyrm bana sans dileyin gencler :/
Canim acil sifalar kizina,ateside ,gozleride iyilesir insallahHadi bakalim aramızda çok eksili rekabet olur
Kızım dun de ateşliydi 39 a çıktı ateşi . Gizleri mikrop kapmış gözleri kırmızı gece ağladı baktım gözleri yapışık yapışık olmus pamukla sıcak su ile.temizledim şimdi kahvaltıdan sonra çayla temizliycem saol cnm
Ben sabah yürüyüşe çıkamam bebeklerimi bırakamam evde baska sporlar denerim
Mificim senlen eslesmisim ⚘
Ozgecim cok tesekkur ederimHarikasin canim, bana Ozge semen yeterki,yonetici vs hic gerek yok bunlara ♥
Sen benimle es ol bu hafta canim,aramiza donmene cook sevindim.
Evet melegim sporun yoktu
Al benden de o Kadar pazartesi bizde duzene giriyoruz insallah
Canim menunu tum gunu bitirdikten sonra yaz,Boyle ogun ogun takip etmek zor oluyor gulum
Cok cok guzel Huzurcum sahalara donmussun
Dun instagramimi sana mesaj atmaya calistim ama mesaj yollanmiyor sana ...
Tuvelete gidersen sorun ortadan kalkar canim,endise etme..
Eyvah eyvah,sakin fazla kacirma ..
Canim acil sifalar kizina,ateside ,gozleride iyilesir insallah
Harikasin canim cok sevindimOzgecim cok tesekkur ederimbugun tatlilara pastalara hayir dedim yemedim hic aksam da sebzeyle gecirdim cok mutluyum
Sabahki pankekler olmasa daha iyi olurmus ama ekmek niyetine satarsak kotu degil kalori olarak menun canim:)Bugunku menumu yazayim
Sabah: 2 yumurta, 2 pankek, 1 dilim peynir
Ara: 1 cay bardagi leblebi, 1 kuru incir, rezene cayi
Ogle: 1 lahmacun, salata, ayran
Aksam: haslanmis karnabahar, yogurt
Simdi de latte iciyorum
Su: 3.5 litre
Spor: 1 saat ev isi
Menun guzel olmus canim afiyet olsun.Dunku menum
Sabah 3 yumurta ile peynirli yumurta yaptim, ailecek yedik. Ceyrek simit, peynir, donates, biber, cay, kale diye bir yesillik
Ara 1 adet cennet hurmasi biraz tahin ile
Oglen 3yk kuskus, 4yk rende kabak, yogurt (hepsi bir tabaga sigdi)
Sonrasi biraz atistirma karisik oldu
2. Ara patlamis misir yagsiz, beyaz peynir ve biraz uzum
3. Ara esim kebab yedi, ondan biraz yedim cikinca sadece etinden
Su cok icemedim. Spor suan yapamiyorum bacagimi incittim
angelnesss
Canim 4 dilim ekmek,patates, makarna derken karbonhidrati bol bir menu olmus.İyi aksamlar hanimlar bugunku menum
Sabah 10gibi
1haslama yumurta domstes 1kasik lor 5zeytin 2 dilim kizarmis ekmek az tereyagli cay
Yarim kase sutlac
Ogle 15gibi
4 kasik makarna az az kiymali salcali 3 kasik kadar patates kavurma 1 kase yogurt
Ara sade turk kahvesi
Aksam
18.30 da
Bir kasik patates iki kasik domatesli yumurta iki dilim ekmek
2.5 lt su spor bel egzersizi
Hosgeldin canim nasilsin?Slm kizlar bir süre yoktum çok şükür yeni sağlam bir telefona kavuştum.
Cok guzel olmus canimBugünkü menüm
Sabah 11 15
1.5 sucuklu yumurta
7 tane zeytin
Tahin pekmez
Peynir
Çay
13 30
Bir bardak bitki çayı
15 00
1 tane mandalina
18 30
Mısırlı ayranlı çorba
Beyaz Lahana kavurması
Mercimek köftesi (bulgursuz)
Kıvırcık ve limon eşliğinde
15 dk egzersiz
Bacak
Kalça göbek
Göğüs hareketleri yapıldı
Günüm bitti
Huzurvermeyolunda sen ne durumdasın canım bugün neler yedin ?
Cok cok guzel canimSelam kızlar cumartesi menüm
Sabah 10:30
2 yumurtadan sucuklu yumurta ve 1 dilim ekmek
Ara öğün
Şekersiz Türk kahvesi, 2 parça kabak tatlısı (tahin ve cevizli)
Akşam 18:30
Hamsi tava, salata, şalgam suyu, az ekmek
Su 2 lt
Spor
30 dakika koşu bandı
15 dakika eliptik
10 dakika dikey bisiklet
4x30 russian twist (karın)
4x15 crunch (karın)
4x15 hyper extension side (karın)
4x15 hyper extension (karın)
4x12 ön kol
4x20 arka kol
4x15 kol
Yawrukush Kozmogirl17
E Elizan-seyma
Canim benim takimi dusunmek,kendine bak.Iyigeceler kizlar
Ben hala hastalikla bogusuyorum kv deme gittim gunduz cocuklara bakicak halim yok ddiye ama malesef benim yavruslar benden baska kimseye el surdurmuyorlar kendilerine dondum evime geri geldim zaten butun isimi kendim yapiyorum diye benimde gozlerime vurdu gozlerim kan canagi gibi alerjik olabilir dedi dr hem oksuruk hem gozler alerjik astimim var beni oda olabilir gripte olabilir dedi ama hicmi hic halim yok belimden asagisi tutmuyor sanki agri kesicilerle dolaniyorum birde cocuklarda yine grip oldu bide yetmezmis gibi aksamdan beri atesim 39 derece 37.5 a dusuyor en fazla anlicaginiz peltim kizlar beni mazur gorun lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?