Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm teşekkür ederim. Giremedim kusura bakma canm. İyiyiz çok şükür.sen nasılsın kaptan.ben birazcık kilo almisimmHarikasin canim cok sevindim
Sabahki pankekler olmasa daha iyi olurmus ama ekmek niyetine satarsak kotu degil kalori olarak menun canim:)
Menun guzel olmus canim afiyet olsun.
Gecmis de olsun nasil bacagin?
Canim 4 dilim ekmek,patates, makarna derken karbonhidrati bol bir menu olmus.
Protein ve salata miktarini arttirmata calis canim.
Bu menuyu odule sayayim.
Hosgeldin canim nasilsin?
Cocuklar nasillar?
Cok guzel olmus canim
Cok cok guzel canim
Çok gecmis olsun canm.rabbim şifa versin. Biraz kacamk olmuş ama üzüntüden. BSka zaman dikkat edersinKüçük kızım hasta öğlen yine kustu gözleri kan çanağı gibi öksürüyor akşam götürelim dr a diye düşündüm eşim işten geldi ağladı gitmiycem dedi
Ve o kusunca bilmiyorum içimde bişey oldu iştahım açıldı kendimi durduramadım cok üzgünüm.niye oldu anlamadım eğer atmak isterseniz anlayışla karşılarım ayrılırsam cok üzülürüm
Cumartesi menü
Sabah
1 yagda yumurta 1-2 sucuklu 3 zeytin biraz peynir
Ara
5 fıstık
Öğlen
Dünden kalan tavuklu çorba
( bundan sonra oldu herşey 1 avuç cips 1 avuç patlamis mısır ince dilim çikolatalı kek )
Akşam
Yoğurt kabak yemeği
Su 2 litre
Spor yapamadim
Tamam canım bende şimdi yazdım menğmü bidahakime etiketleyim süpersinİyi akşamlar Kızlar
Cumartesi menüm
10:30 bir parça peynir, biraz sucuklu yumurta, 2 dilim ekmek, domates, 1 tatlı kaşığı humus
13:30
Sade Türk kahvesi
16:30
1 kase şehriyeli tavuk çorbası, 5 kaşık Meksika fasulyesi eklenmiş salata
19:30
2 tane küçük ev yapımı kurabiye
( bu olmasaydı gün harikaydı)
Su: 2lt
Spor: 1 saat ev işi sadece
Yawrukush
stitch
Kozmogirl17
Birikizmeselesi esim seni de menülere ekliyorum ki takip etmen kolay olsun sende menünü yazınca beni ekle lütfen
Geçmiş olsun4 Ocak Cumartesi menüm
sabah : ıspanaklı yumurta , lor ,kaşar peyniri şekersiz çay
Öğlen : 1 adet cennet meyvesi ,3 ceviz
Akşam : et haşlama ve salata
Su : 3 litre
Spor : 2000 adım ve 2saat ev işi
bugün aktifolamadım annem rahatsız kzlar![]()
Etiketleme nasil yapılıyorTamam canım bende şimdi yazdım menğmü bidahakime etiketleyim süpersin
yok yok kuzum ayin 12 sine kadar yeminim var dikkat ediyorum lacamak yok cok sukur tabaga konanlsra itirazbetmedim ama yemedim yenmedigini görünce ama ye senn süt yapmam lazim bak recelleri cikolatlari kaldirmiyem yiceksin baskilarina falan gelmeden burdan girdi ordan cikti sofradan zaferlw kalktimHarikasin canim, bana Ozge semen yeterki,yonetici vs hic gerek yok bunlara ♥
Sen benimle es ol bu hafta canim,aramiza donmene cook sevindim.
Evet melegim sporun yoktu
Al benden de o Kadar pazartesi bizde duzene giriyoruz insallah
Canim menunu tum gunu bitirdikten sonra yaz,Boyle ogun ogun takip etmek zor oluyor gulum
Cok cok guzel Huzurcum sahalara donmussun
Dun instagramimi sana mesaj atmaya calistim ama mesaj yollanmiyor sana ...
Tuvelete gidersen sorun ortadan kalkar canim,endise etme..
Eyvah eyvah,sakin fazla kacirma ..
Canim acil sifalar kizina,ateside ,gozleride iyilesir insallah![]()
süpersin canimin ici harika gidioysun bak ben de senn menülere bakio gaza geliyrm yarina mercimek köftesi yapayim dicektim ama marulul yok heryer kapali pazar günleri de jurda maleswf mwnümü hemen yazayim etiketlerim seniBugünkü menüm
Sabah 11 15
1.5 sucuklu yumurta
7 tane zeytin
Tahin pekmez
Peynir
Çay
13 30
Bir bardak bitki çayı
15 00
1 tane mandalina
18 30
Mısırlı ayranlı çorba
Beyaz Lahana kavurması
Mercimek köftesi (bulgursuz)
Kıvırcık ve limon eşliğinde
15 dk egzersiz
Bacak
Kalça göbek
Göğüs hareketleri yapıldı
Günüm bitti
Huzurvermeyolunda sen ne durumdasın canım bugün neler yedin ?
canim col iyi edersin günler de kisa süper olur bende hep niyetliydim aslinda ama emziriyrm birsey de ymezsem iyice halden kesilirim diye yapmadim dogerleri de kucuk olunca yatayin da ezabi beklim olmuyoGrupa gireli tam 1 ay oldu 4 kilo vermişim hedefim 5 di
Yeni yılın haftası 600 gram fazla gelince bütün motivasyonumu kaybettim karar verdim pazartesi günü oruç tutucam böylelikle göbeğim biraz iner belki
Cok cok gecmis olsun canim, sen yinede yalniz kalma, cocuklarla yardim edemese bile en azindan sana corba falan yapar k.validen.Iyigeceler kizlar
Ben hala hastalikla bogusuyorum kv deme gittim gunduz cocuklara bakicak halim yok ddiye ama malesef benim yavruslar benden baska kimseye el surdurmuyorlar kendilerine dondum evime geri geldim zaten butun isimi kendim yapiyorum diye benimde gozlerime vurdu gozlerim kan canagi gibi alerjik olabilir dedi dr hem oksuruk hem gozler alerjik astimim var beni oda olabilir gripte olabilir dedi ama hicmi hic halim yok belimden asagisi tutmuyor sanki agri kesicilerle dolaniyorum birde cocuklarda yine grip oldu bide yetmezmis gibi aksamdan beri atesim 39 derece 37.5 a dusuyor en fazla anlicaginiz peltim kizlar beni mazur gorun lutfen
Bugun biraz daha iyi gibi, kizimla carsiya gidip yuruduk, dizimin zonklamasi gitti ama bacaklarim hala agriyor (et kesti denilir ya oyle agriyor 2 gundur)Harikasin canim cok sevindim
Sabahki pankekler olmasa daha iyi olurmus ama ekmek niyetine satarsak kotu degil kalori olarak menun canim:)
Menun guzel olmus canim afiyet olsun.
Gecmis de olsun nasil bacagin?
Canim 4 dilim ekmek,patates, makarna derken karbonhidrati bol bir menu olmus.
Protein ve salata miktarini arttirmata calis canim.
Bu menuyu odule sayayim.
Hosgeldin canim nasilsin?
Cocuklar nasillar?
Cok guzel olmus canim
Cok cok guzel canim![]()
Aksam yemegi cok erken diye acikip kurabiye yemissin gibi geldi bana. Aksam yemegi sonrasi bir ara ogun daha yap bence.İyi akşamlar Kızlar
Cumartesi menüm
10:30 bir parça peynir, biraz sucuklu yumurta, 2 dilim ekmek, domates, 1 tatlı kaşığı humus
13:30
Sade Türk kahvesi
16:30
1 kase şehriyeli tavuk çorbası, 5 kaşık Meksika fasulyesi eklenmiş salata
19:30
2 tane küçük ev yapımı kurabiye
( bu olmasaydı gün harikaydı)
Su: 2lt
Spor: 1 saat ev işi sadece
Yawrukush
stitch
Kozmogirl17
Birikizmeselesi esim seni de menülere ekliyorum ki takip etmen kolay olsun sende menünü yazınca beni ekle lütfen
Kotu degil canim, cipsler de bu haftanin odul olsun. Sonrasinda cok guzel spor da yapmissin, daha ne olsun. Moral bozmak yok, kaldigin yerden devam. Cumaya daha cok varKüçük kızım hasta öğlen yine kustu gözleri kan çanağı gibi öksürüyor akşam götürelim dr a diye düşündüm eşim işten geldi ağladı gitmiycem dedi
Ve o kusunca bilmiyorum içimde bişey oldu iştahım açıldı kendimi durduramadım cok üzgünüm.niye oldu anlamadım eğer atmak isterseniz anlayışla karşılarım ayrılırsam cok üzülürüm
Cumartesi menü
Sabah
1 yagda yumurta 1-2 sucuklu 3 zeytin biraz peynir
Ara
5 fıstık
Öğlen
Dünden kalan tavuklu çorba
( bundan sonra oldu herşey 1 avuç cips 1 avuç patlamis mısır ince dilim çikolatalı kek )
Akşam
Yoğurt kabak yemeği
Su 2 litre
Spor yapamadim
Biraz fazla olmus ama spor yapilmisBen menümü yazayım 4 Ocak
Sabah öğlen e kadar bişey yiyemedim canm istemedi
12 de kahvalti
Mantar li yumurta 4 lokma.yarim simit. 4 e kadar patates kızartması.kk peynir.2 siyah zeytin.2 yk havuç salatası.
2 gibi bir avuç fıstık çiğ.iki ceviz bir kuru incir.
Akşam
7 gibi geç oldu sanırım
2yk ton balığı,3 sarma,4yk yeşil fasülye kavurması.yarim domates
9 gibi 5 kestane olmasa iyiydi☹
1 buçuk litre ye yakın su
1 mile lesli. İpsiz ip atlama 100. Suguat 25