Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar Kızlar
Cumartesi menüm
10:30 bir parça peynir, biraz sucuklu yumurta, 2 dilim ekmek, domates, 1 tatlı kaşığı humus

13:30
Sade Türk kahvesi

16:30
1 kase şehriyeli tavuk çorbası, 5 kaşık Meksika fasulyesi eklenmiş salata

19:30
2 tane küçük ev yapımı kurabiye
( bu olmasaydı gün harikaydı)

Su: 2lt
Spor: 1 saat ev işi sadece

Yawrukush stitch Kozmogirl17 Birikizmeselesi esim seni de menülere ekliyorum ki takip etmen kolay olsun sende menünü yazınca beni ekle lütfen

Canm teşekkür ederim. Giremedim kusura bakma canm. İyiyiz çok şükür.sen nasılsın kaptan.ben birazcık kilo almisimm

Küçük kızım hasta öğlen yine kustu gözleri kan çanağı gibi öksürüyor akşam götürelim dr a diye düşündüm eşim işten geldi ağladı gitmiycem dedi
Ve o kusunca bilmiyorum içimde bişey oldu iştahım açıldı kendimi durduramadım cok üzgünüm.niye oldu anlamadım eğer atmak isterseniz anlayışla karşılarım ayrılırsam cok üzülürüm

Cumartesi menü
Sabah
1 yagda yumurta 1-2 sucuklu 3 zeytin biraz peynir
Ara
5 fıstık
Öğlen
Dünden kalan tavuklu çorba
( bundan sonra oldu herşey 1 avuç cips 1 avuç patlamis mısır ince dilim çikolatalı kek )
Akşam
Yoğurt kabak yemeği
Su 2 litre
Spor yapamadim

Ben menümü yazayım 4 Ocak
Sabah öğlen e kadar bişey yiyemedim canm istemedi
12 de kahvalti
Mantar li yumurta 4 lokma.yarim simit. 4 e kadar patates kızartması.kk peynir.2 siyah zeytin.2 yk havuç salatası.
2 gibi bir avuç fıstık çiğ.iki ceviz bir kuru incir.
Akşam
7 gibi geç oldu sanırım
2yk ton balığı,3 sarma,4yk yeşil fasülye kavurması.yarim domates
9 gibi 5 kestane olmasa iyiydi
1 buçuk litre ye yakın su
1 mile lesli. İpsiz ip atlama 100. Suguat 25

Çok gecmis olsun canm.rabbim şifa versin. Biraz kacamk olmuş ama üzüntüden. BSka zaman dikkat edersin

Tamam canım bende şimdi yazdım menğmü bidahakime etiketleyim süpersin

yok yok kuzum ayin 12 sine kadar yeminim var dikkat ediyorum lacamak yok cok sukur tabaga konanlsra itirazbetmedim ama yemedim yenmedigini görünce ama ye senn süt yapmam lazim bak recelleri cikolatlari kaldirmiyem yiceksin baskilarina falan gelmeden burdan girdi ordan cikti sofradan zaferlw kalktim
süpersin canimin ici harika gidioysun bak ben de senn menülere bakio gaza geliyrm yarina mercimek köftesi yapayim dicektim ama marulul yok heryer kapali pazar günleri de jurda maleswf mwnümü hemen yazayim etiketlerim seni

Grupa gireli tam 1 ay oldu 4 kilo vermişim hedefim 5 di
Yeni yılın haftası 600 gram fazla gelince bütün motivasyonumu kaybettim karar verdim pazartesi günü oruç tutucam böylelikle göbeğim biraz iner belki
canim col iyi edersin günler de kisa süper olur bende hep niyetliydim aslinda ama emziriyrm birsey de ymezsem iyice halden kesilirim diye yapmadim dogerleri de kucuk olunca yatayin da ezabi beklim olmuyo

Cok cok gecmis olsun canim, sen yinede yalniz kalma, cocuklarla yardim edemese bile en azindan sana corba falan yapar k.validen.
Hem cocuklara da ac bi cizgifilm biraz dinlen

Bugun biraz daha iyi gibi, kizimla carsiya gidip yuruduk, dizimin zonklamasi gitti ama bacaklarim hala agriyor (et kesti denilir ya oyle agriyor 2 gundur)

Aksam yemegi cok erken diye acikip kurabiye yemissin gibi geldi bana. Aksam yemegi sonrasi bir ara ogun daha yap bence.

Kotu degil canim, cipsler de bu haftanin odul olsun. Sonrasinda cok guzel spor da yapmissin, daha ne olsun. Moral bozmak yok, kaldigin yerden devam. Cumaya daha cok var

Biraz fazla olmus ama spor yapilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…