Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim annemde yalniz ,Ben tek cocugum taa amerikada yasiyorum.Oda annen gibi sigarayi birakmak istemiyor,ondan baska bir seyim yok diyor...
Sen azmet birak canim...

Cok guzel birgun olmus canim ,menun guzel,limonlu suyun guzel, if de hayirli olsun simdiden.

Guzel birgun olmus canim,istavriti cok severim afiyet olsun

Canim hep aklimdasin, buyugunun gecesi nasil gecti,iyi mi durumu?
Doktora gidersen bizide haberdar et,guzel haberlerinizi bekliyoruz

Selamlar kaptan iyiyiz çok şükür sen nasılsın ?

Benim eşim Huzurvermeyolunda birbirimze destek olmaya çalışıyoruz şimdilik güzel gidiyoruz
Harikasiniz canim,bol rekabetli bir hafta olsun
Bende iyiyim cok sukur..

Canim Sabah hurma ve kabak tatlisi var,sonra patates,tahin pekmez var, birde Erik ve visne suyu var.
Bugun diyete uygun olmamis menun.Misafirlikteki diger seyleri yememen harika ama 10dk yuruyus cezasi geliyor.

Menun gayet guzel melegim,spor yapmamissin 10dk dans cezasi geliyor

Canim zor birgun gecirmissin ,seni cok iyi anliyorum benimde 2 cocugum var.Ama onlar ne Kadar zorlansakta buyuyorlar.Bu zor zamanlar gececek.Menun cok az geldi bana,ikiz bebek emziriyorsun,bu kadar az yersen sutunde etkilenebilir.Sadece saglikli seyler yemen yeterli,cok sIkI bir diyete gerek yok canim....

Canim tekrar yaziyorum,tum bu zor zamanlar gececek.
Sana en buyuk tavsiyem her firsatta cocuklarin uyurken sende dinlen,uyu.
Ev islerini en asgari sekilde yap,vaktini ev islerine harcama.
Enerjini tuketme ki bebeklerine enerjin kalsin...

Canim haber bekliyorum senden.insallah iyi olur kizin

Yeni telefon aldım o yüzden bir türlü buraya gelemedim. Hafta sonu ne yediğimi hatırlamıyorum. O yüzden pazartesiden başlayacağım. Nasılsınız?
Bizde merak ettik seni Cisecim..
Diyetini lutfen dikkate al, bu cuma kesinlikle eksi bekliyorum senden...

Canim cekirdek ve patates salatasi olmamis 10dk yuruyus cezasi geliyor.
Aksam 7-8 civari bir sey yeme, en gec 7de yeme eylemini bitir Tomriscim.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet
ciseak77200IA ODUL
Esperanza006ODUL
StitchODUL
TomrsODUL10DK Y SPOR?
Birikizmeselesi
AppLesmaODUL
allymcbeal
Birniyetmeselesi
mifihafaODUL
angelnesss
Gonulmeyvesi SPOR?10DK Y SPOR?
Huzurvermeyolunda
nnurcODUL
Melegimkorusun 100MODUL 10DK D

Kizlar menu ve egzersizlerinizi gunluk olarak yazmayi unutmayin lutfen.

Gunaydin guzel arkadaslarim hepinize cok keyifli bir yeni hafta diliyorum.
Kozmogirl17 , AppLesma , Monica_ cocuklar nasil oldu kizlar?
Birikizmeselesi sen nasilsin canim?Bugun gunun guzel gecer insallah.
A allymcbeal bugunde sigarasizliga dayanacaksin gulum,Ben inaniyorum sana,if'de de kolayliklar diliyorum ♥
E Elizan-seyma nerelerdesin canisi?
stitch bacagin nasil oldu canim?
Dahlia_ iyi misin Fatimem, hic ugramiyorsun,merak ediyorum seni.
haeshin busem sohbete bekliyoruz amazonum
fyzanur iyi misin kuzum?
fayfeyfiy cok ozledim seni bilesin...
DeryaOnDiet neredesin Deryacim,gozlerimiz yollardan kaldi...
E Esperenza006 senide goremiyorum canim..
birniyetmeselesi diyetten vaz mi gectin canim?
ciseak77 , Melegimkorusun , mifihafa , Gonulmeyvesi , tomrs , angelnesss , Huzurvermeyolunda , @hega8286 hepinize diyetlere uygun guzel bir hafta diliyorum kizlar.♥

Olur kaptan bunun yerine 15 dk egzersiz olur mu

Selam canim, hala agriyor.
Aslinda spor yapip guclendirmem gerek ama spor yapinca da dayanmiyor

Aaa kaptanım olur mu vazgeçmedim diyetten, menüleri yazamadım sadece bugünden itibaren her akşam menü ve spor bildiriminde bulunucam

Gecmis olsun canim, yogun bir donem olmus ve psikolojik olarak agir. umarim annen bir an once iyilesir de sana yardima gelir hatta :)
bebekler de biraz buyuyunce daha rahat edersin. Ama bu gunler de gecicek, insallah annen sagligina kavusur biran once onemli bir hastalik degil umarim?

Canim basiniz sagolsun buyuk aci yasamissiniz uzuldum.
Geçmiş olsun

Inşallah bırakırsın biraz da.kafada.bitirmek önemli kiloda dikkat edersen almazsın bence

Başınız sağolsun
Sagol canim benim
Canim koray hava aliyor bende dun gece fena oldum oksuruk krizine girdim alerjik astimim var ya o beni bole kotu yapiyor esimde korktu ilk kez gordu beni bole tabi . ilaclarima basladim bbugun , yaptigim dogal karisimlarda alerji yapti butun vucudum da dokuntuler oldu kasiniyor daha iyi olucaz insallah
Hadi bakalim hayirli olsun yeni diyetin canim
Harika canim menun

Kiyamam ya cocuklar hasta olmasin
Spor yaptin mi gormedim canim ama menun gayet guzel olmus afiyet olsun
Saol canım desteğin icin bugün iyiyim sukur çocuklara börek yaptım kendim yemedim mifihafa
Tebrikler kendini tutmus olmana 10 puan.
Valla tatliisim ozgeninde dedigi gibi bugun ki menun pek diyete uygun olmamis ama yinede bana gore fena degil misafirlikte oldugun icin bence guzelde tutmussun kendini.
Spora ceza gelir ozaman menun guzel ama tatlim
Tesekkurler
Kızlar cuma 87.700
Pazartesi 87.000
Fark 700
Günaydın iyi haftalar.
Cuma 76.40kg
Pazartesi 76.00kg

stitch Yawrukush Kozmogirl17
Kizlar ne guzel eksi bunlar harikasiniz

Canim tatilde yazamadim ama okudum mesajlari.
Bu sefer super gidiyorsun, tekrar basladigindan beri gordugum en kotu menu bu, ama hem misafirlik hem de bu bile kotu degil. boyle devam

Bu sefer antibiyotiksiz atlatmaya calisiyoruz ozgecim oksuruk + hiriltiyi insallah daha da kotu olmaz yavrum beklerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…