Iyi pazarlar canimİyi pazarlar herkese
bu hafta esimstitch sen olmussun basarili bol eksili bir hafta diliyorum arkadasim birbirimize destek olarak gittin kilolaaaaaaarrr
Amin kaptanimGunaydin guzel arkadaslarim, gununuz guzel gecsin.♥
Tum hastalara acil sifalar, tum sIkIntisi olanlara ferahliklar diliyorum.
Hepiniz iyi olun...
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Deryaondiet 50 M ciseak77 100 IA Esperanza006 Stitch MUAF MUAF MUAF Tomrs 10DK Y MUAF Ceyda76 SPOR? ODUL MUAF Birikizmeselesi AppLesma MUAF Ponki12 allymcbeal 50 M ODUL Birniyetmeselesi 10DK Y mifihafa BEL EG. MUAF ODUL 15DK Y angelnesss 10DK Y 50M Gonulmeyvesi 10DK Y SPOR? Huzurvermeyolunda MUAF MUAF MUAF nnurc Melegimkorusun 50 M
Bende :)A allymcbeal günaydın eşim, inşallah cuma günü beraber birinci oluruz nasılsınciseak77 cığım başarılar sana da güzel bir haftaydı memnun oldum
GecmisolsunCumartesi
Sabah
Omlet
Öğlen
Tost
Akşam
Yok
Ara
Puding(süt bozukmuş o yüzden hastalandım)
Spor
10000 adım
Su:2,5L
Yawrukush stitch Kozmogirl17 @Ponki12
Günaydın canım çok iyiyim sen nasılsın? Bomba gibi başlıcaz bu haftaA allymcbeal günaydın eşim, inşallah cuma günü beraber birinci oluruz nasılsınciseak77 cığım başarılar sana da güzel bir haftaydı memnun oldum
Cok sukur canim simdi iyi hafif hafif kasiniyor iyilesmwyw basliyor malum yas kucuk deri cabuk toparliyor yarin bomba gibi aranozdayim ins dün bir arkadasimla konustum sofa niyetiyle yapilan vucudun maddi manevi temizlwnmwsi icin aclik orucu oluyor onu yapmayi dusunuyorum bakalim ya nasip siz nasilsiniz iyimisiniz cuma günü sonuclarimiz nasildi takip edenedimAh Huzurcum, iyi mi simdi yavrun, cok uzuldum mesajini okuyunca..Sen burayi dusunme, oglun iyi olsun,gerisi teferruat..
Acil sifalar,aslan parcasida hemen toparlar insallah
Canim haber veremedim size kusura bakmayin oglum o gün iyiydi hafif kaniyordu dikis gibi yaptillari bandajin altindan ama sonra acilma oldu hoplayio zupladi mi ne yaptiysa tekrar hastane dikis olaylarina girdik size haber veremedim sen de kusura bakma sevgili esim üc kucuk cocukla hastane icee disar haber veremwdim sana @Gonulmeyvesi
TAKIM ICI ES LISTEMIZ
1.DeryaOnDiet & Birikizmeselesi
2.Melegimkorusun & AppLesma
3.stitch & mifihafa
4.ciseak77 & @Ponki12
5. @nnurc & @angelnesss
6. A allymcbeal &birniyetmeselesi
7. @Gonulmeyvesi & @Ceyda76
Arkadaslar haftaya cuma gunune kadar, eslesen arkadaslarim birbirlerine destek olacak, menulerine yorum yapacak, spor yapmaya tesvik edecek, yememesi gereken bir seyi yemesin diye esler birbirine destek olacak, diger es gruplariyla saygi cercevesinde rekabet edecekler. :)
Haftaya cuma gunu verdikleri kilo yuzdelerine gore, 1. olan es grubu kestane yemeye hak kazanacaklar.(1. olan arkadaslarim kestane sevmiyorlarsa , diledikleri bir seyi yiyebilirler.)
Herkese keyifli , bol rekabetli , cok kilo vermeli bir hafta diliyorum.♥
Bugunki menüm
Sabah
1130
Beyaz peynirli tost roka
1400
1 kase şehriye çorba
1 avuç cerez( temizlik yapacaktım enerji olsun diye yedim)
1900
1 kepçe yeşil mercimek çorba
Kozlenmis krmızı biber üzeri sarımsaklı yoğurt
Avuç ici kadar tb ekmek
Saat 2030 gibi
1 greyfurt yerim belki (yağ yakıcı özelliği varmis)
Su 2.5.litre
Spor
Lesie 3 mil
4 saat ev temizliği
Canım instagramda çok görüyordum cheseekekin orta kısmı gibi tamamı canım hafif bir tatlı ama çok abartıldığı kadar değildi benceAfiyet olsun
Bende merak ettim su chesskeki internetten baktım değişik. Hiç duyulmadık bi tatlı
Güzel bir gün canımSabah 09.00
2 yumurta yagda peynir 3 zeytin 2 kasik kereviz salatasi 2 dilim kepek ekmek cay
Ogle 14.00
6 kasik makarna yagsiz uzerine yogurt ve kiymali salcali sos 1 kucuk dilim kek cay
17.00 sade kahve
Suan yesilcay limonlu
Su 2.5lt oldu spor bel egzersizi ekstra 10 dk yuruyus ve bacak hareketleri
Yatmadan biraz daha yapmaya calisacagim
Birde acikirsam pirasa ve kereviz salatasi yiyebilirim
Canım ceza verilecek kadar değil bence gerçi kaptanımız ne karar verir bilmemakşam olmayacak bir iş yaptım tereyağında kızarttığım tavuk çok güzel bir tat vermişti bir dilim buğday ekmeğini tereyağına bandımcezam neyse çekerim çok güzeldi
Süper canımSabah: Menemen, 1 bardak çay, 1 adet zeytin, 1 kade yoğurt, 2 çay kaşığı bal
Ara öğün: 1 portakal 1 mandalina
Öğle: mercimek çorbası, salata, ayran, 1 dilim ekmek
Ara öğün: çiğ fındık, kuru üzüm, çiğ fıstık üç dört tane hepsinden
Akşam: mantar sote, salata, ayran
Sanırım 3 saatten fazla ev işi, 50 dakika eliptik
1,5 litre su, temizlik yapmaktan su içmeyi unuttum
Bugün ne yedim
Sabah : 12'de uyanınca direk öğlene geçtim.
Öğlen : 2 adet haşlanmış yumurta + 1 dilim beyaz peynir
Akşam : lahana çorbası + ince dilim kaşar peyniri
Su : 2850 ml (daha devam ediyorum)
1 adet crunch (174 cal) öğlen akşam arası içim bayıldı
nescafemi sade içtim (aferin bana)
3 krep fazla gibi geldi bir an ama zaten gün içinde başka karbonhidrat olmadığı içim güzel bir gün olmuş benceKızlar selam cumartesi menüm
Sabah 11:00
3 tane krep, peynir zeytin domates çay
Ara öğün
Filtre kahve, 1 kare bitter çikolata(%85)
Akşam 18:30
1 kase mercimek çorbası, salata, kapuska, yoğurt
19:30
Yarım porsiyon kazandibi
Su 2 lt
Spor
30 dakika koşu bandı
15 dakika eliptik
10 dakika dikey bisiklet
4x30 russian twist (karın)
4x15 crunch (karın)
4x15 hyper extension side (karın)
4x15 hyper extension (karın)
4x12 ön kol
4x20 arka kol
4x15 kol
stitch Yawrukush @Kozmogirl17
Oo maşallah. Amin Allah razı olsun.Öyle deme ben en sonuncusunu 38 yaşında doğurdum 1 yaşına girmedi bile
Napalim geç olsun güç olmasın rabbim bizede evlatlarımıza da hayırlı ömür versin
Evet kaptan ara vereyim. İns kalp atışlarını da duyarım .sağlıklı gebelik olur. Cook teşekkür ederim herşey için. Herzamn desatek oldun Allah razı olsun senden ve gurup arkadaşlarımdan.Canim bu hafta yeni eslestirmeler olacak, esler malesef degisiyor, gec cevabim icin kusura bakma :)
Artik menulerine biraz ara vereceksin heralde Tomriscim, cok sevindim canim guzel haberine, saglikla kucaginiza alirsiniz insallah..
Eyvah eyvah :))
Insallah cok tesekkur ederim davetinize, dunya kucuk , kim bilir belki bir araya geliriz.
Kendinizi zorlamayin, dikislerinize dikkat edin..
Ne guzel bir haber oldu bu haber dun..
Bu misafirligin akibeti ne oldu cok merak ediyorum melegim :)
Ellerine saglik canim, mis gibi olmustur ev :)
Amin canim insallah..
Harika birgun olmus canim:)
Canim makarna ve kek diyete uygun olmamis, bu hafta harika kilo vermistin, yine guzel bir bildrim bekliyoruz senden.
Cuma gunku menunu odule saymistim, oyuzden cumartesi icin ceza gelecek.
Lutfen menulerine dikkat et canim...
Bugün 30 dk yürüyüş artı 10 kere bacak egzersixi
10 kere de göbek egzersizi yaptım
Geçmiş olsun canımHerkese selamlar bugün oldukça yoğun bir gün oldu anca girebildim
Eşim geceden beri ateşli bir türlü düşmüyor acile gittik serum yedik ama şuan yine düşmüş değil üzrine 1 antibiyotik ve ateş düşürücü de içmesine rağmen
Alnına ıslak bez koydum inşallah düşer çok üzülüuorım ve korkuyorum neden düşmüyor ki
Bugünkü menüm
Sabah 11 00
Bir iki çatal peynir
3 4 adet zeytin
Bir iki çatal tahinpekmez.
Ara 12 00
3 dilim portakal
13 00
3 adet tavuk but
Bir kase yoğurt
20 00
İki buçuk cağ
Salata
Bir bardak ayran
3 haftadır ilk kez 7 den sonra bişey yedim bu beni çok üzdüeşim çok zorladı saat 1 den beri bişey yemedin diye acile falan gittik çıkınca saat yediyi geçmişti yine yemicektim ama eşim hasta olduğu için üzmek istemedim
Herşeyin başı sağlık
Allah tüm hastalara acil şifalar versin☝
Ayy sorma fena olduBu misafirligin akibeti ne oldu cok merak ediyorum melegim :)
Hayırlı olsun eşleşmeler canım inş birinci oluruz cankmHayırlı uğurlu olsun bakalim
@Melegimk eşim bu hafta biz birinci olalım insallah
Geçmiş olsun canım çok ayakta kalmamaya çalış oturduğunda da ayaklarımı uzat ve altına birşey koyup ayağını yükselt canımHepinize mutlu pazarlar bu hafta hep temizlik sonra spor derken kirik olan ayağım ağrımaya başladı ustune basamiyorum bigun dinleniyim desem oda.olmaz mutfagimda usta calicak akşam biraz isim var yemek çamaşır bugünde ayaktayım anlıyacağınız
Geçmiş olsun canım nasıl oldun ? Menün baya az gibi geldi canım doyduysan sıkıntı yök spor su da çok güzelCumartesi
Sabah
Omlet
Öğlen
Tost
Akşam
Yok
Ara
Puding(süt bozukmuş o yüzden hastalandım)
Spor
10000 adım
Su:2,5L
Yawrukush stitch Kozmogirl17 @Ponki12
Süper canım11 Ocak menüm
Sabah (10:30) : 1dilim tam buğday ekmeği , 3yumurta zeytinyağa , şekersiz çay ,az domates salatalık ve kaşar
Ara (14:00) : yarımşar elma portakal havuç , iki adet üzüm pestili ve 2ceviz
Akşam (19:00) : bulgur pilavı , 250gr kızarmış tavuk , 6kaşık cacık
Ara(21:00) :şekersiz neskafe , yarım luppo
Su : 3litre
Spor :yok
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
DeryaOnDiet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?