Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

11 Ocak menüm

Sabah (10:30) : 1dilim tam buğday ekmeği , 3yumurta zeytinyağa , şekersiz çay ,az domates salatalık ve kaşar

Ara (14:00) : yarımşar elma portakal havuç , iki adet üzüm pestili ve 2ceviz

Akşam (19:00) : bulgur pilavı , 250gr kızarmış tavuk , 6kaşık cacık

Ara(21:00) :şekersiz neskafe , yarım luppo

Su : 3litre

Spor :yok
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
DeryaOnDiet

Ah Huzurcum, iyi mi simdi yavrun, cok uzuldum mesajini okuyunca..Sen burayi dusunme, oglun iyi olsun,gerisi teferruat..
Acil sifalar,aslan parcasida hemen toparlar insallah
Cok sukur canim simdi iyi hafif hafif kasiniyor iyilesmwyw basliyor malum yas kucuk deri cabuk toparliyor yarin bomba gibi aranozdayim ins dün bir arkadasimla konustum sofa niyetiyle yapilan vucudun maddi manevi temizlwnmwsi icin aclik orucu oluyor onu yapmayi dusunuyorum bakalim ya nasip siz nasilsiniz iyimisiniz cuma günü sonuclarimiz nasildi takip edenedim

Ay canim cok üzüldümkiyamam ona nasil canı acımıştır kuzunun .kucuk olduğu icin hemen kavuşur yarası hemencecik iyileşir insallah

Hayırlı uğurlu olsun bakalim
@Melegimk eşim bu hafta biz birinci olalım insallah

Afiyet olsun
Bende merak ettim su chesskeki internetten baktım değişik. Hiç duyulmadık bi tatlı
Canım instagramda çok görüyordum cheseekekin orta kısmı gibi tamamı canım hafif bir tatlı ama çok abartıldığı kadar değildi bence
Güzel bir gün canım
akşam olmayacak bir iş yaptım tereyağında kızarttığım tavuk çok güzel bir tat vermişti bir dilim buğday ekmeğini tereyağına bandım cezam neyse çekerim çok güzeldi
Canım ceza verilecek kadar değil bence gerçi kaptanımız ne karar verir bilmem sen zaten gece bebekleri emzirirken ondan fazlasını yakarsın
Süper canım

3 krep fazla gibi geldi bir an ama zaten gün içinde başka karbonhidrat olmadığı içim güzel bir gün olmuş bence

Evet kaptan ara vereyim. İns kalp atışlarını da duyarım .sağlıklı gebelik olur. Cook teşekkür ederim herşey için. Herzamn desatek oldun Allah razı olsun senden ve gurup arkadaşlarımdan.

Bugün 30 dk yürüyüş artı 10 kere bacak egzersixi
10 kere de göbek egzersizi yaptım

Geçmiş olsun canım

Bu misafirligin akibeti ne oldu cok merak ediyorum melegim :)
Ayy sorma fena oldu ama midem kötü oldu akşamları o kadar yemiyordum rahatsızlandım ama akşam eve gelirken 45dk yürüdük ve zencefil çayı yaptım eve gelince
Hayırlı uğurlu olsun bakalim
@Melegimk eşim bu hafta biz birinci olalım insallah
Hayırlı olsun eşleşmeler canım inş birinci oluruz cankm senin menüler şahane
Geçmiş olsun canım çok ayakta kalmamaya çalış oturduğunda da ayaklarımı uzat ve altına birşey koyup ayağını yükselt canım

Cumartesi
Sabah
Omlet
Öğlen
Tost
Akşam
Yok
Ara
Puding(süt bozukmuş o yüzden hastalandım)
Spor
10000 adım
Su:2,5L
Yawrukush stitch Kozmogirl17 @Ponki12
Geçmiş olsun canım nasıl oldun ? Menün baya az gibi geldi canım doyduysan sıkıntı yök spor su da çok güzel
Süper canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…