Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Pazar menüm
11:00
Pırasalı omlet, 3 zeytin, 1 yemek kaşığı lor peyniri, 1 dilim ekmek, 1 yk humus, domates, yarım havuç

14:00
2 kuru incir, 2 ceviz, sade Türk kahvesi

17:30
1 kase tarhana çorbası, 1 tabak yoğurtlu lahana salatası ( beyaz lahana, yarım havuç, 2 ceviz, 3 yk yoğurt, tuz , 1 yk sirke , limon )

19:00
Zencefilli yeşil çay

Su: 2,5- 3 litre
Spor: 45 dk Leslie , 150 mekik

Yawrukush Kozmogirl17 stitch AppLesma

İyi akşamlar kızlar nasılsınız? Cuma gününe tren bileti aldım kardeşlerimin de okulu ara tatile girince eve birlikte dönelim dedik. Onları bekliyorum şimdi .Takımdan 63.0 kg ile ayrılmıştım. Sabah 63.7 çıktım .cumaya kadar vermeye çalışacağım fazla olan kısmı . burda diyet yapması çok zor oldu .

İyi geceler kızlar pazar menüm
Sabah 11:00
Menemen, 2 dilim ekmek, çay
Ara öğün
Şekersiz Türk kahvesi, filtee kahve, 2 adet kepekli grissini
Akşam 18:30
Tabuklu pilav, salata, ayran
Spor: tüm gün temizlik yaptım
Su 2 lt
Yawrukush Kozmogirl17 stitch birniyetmeselesi eşim naptın beni de etiketle

Canmm çok teşekkür ederim.tamm haberdar ederim size. Çok tatlisinnn yabana her zaman çok iyi geldiniz.opuldunuz

aynen minikbir şeydi

Teşekkür ederim bende iyiyim, şuan diyette gayet iyi gidiyor, Birikizmeselesi nden korkuyorum ama bu hafta birinciliğe oynicaz

hiç korkma kuzum artık az az gider bence o ilk sefer başladım diyeydi artık az veririm (

Kızlar bu iki resim arası 1 yıl ve ben bu elbisemi en son 2012 yılında giymiştim ve o zamandan beri sığmıyordum ve dün olunca o kadar sevindim ki
Süpersin süperrr çok sevindim senin adına

Huhhhuuuuı muhteşem çok fark etmiş :) yakında bol bile gelir
Saol canım
Çokta almamışsın canım gider o Cuma’ya aramıza dön artık sen nasılsın operasyon geçirdin mi ? İşe ne zaman başlıyorsun canım tarih belli oldu mu ?
Menü güzel olmuş canım
Güzel bir gün olmuş canım
Süpersin süperrr çok sevindim senin adına
Saol canım darısı basına inş
Canım yediklerin çok az sen emzirdiğini için muhtemelen çok çok fazla yakıyorsun böyle gidersen süt de azalır birde vücudu aç bıraktığın için vücut kendini korumaya alıp metabolizman yavaşlar canım

En sonunda yazabiliyorum ama bu seferde oğlan uyumadı tepemde
Pazar menü
Sabah pırasalı peynirli 2 yum omlet 1 dilim tb ekmek 3 zeytin
Ara
1 avuç çerez yeşilçay
Ara
Yarim ayva
Akşam
Et kavurma bil salata yarim kaşık pilav (pişmesi nasil olmus diye baktim) 2- 3 çatal turşu
2.5 l su
Spor ayağım ağrıyor diye yapamadim ama akşama kadar evde koşuşturmaca

Melegimkorusun
Yawrukush
Kozmogirl17

aynen canım İnan vakit bulamadım yemeğe .. bugün bebekleri bırakıp arkadaşlar larla buluşmaya gittim SAN sebastiyanlar profiteroller havada uçuştu Tatlılar ama ben yarışmayı kazandığım halde tatlı hakkım olduğu halde yemedim . Sadece kahve içtim . Eve geldiğimde geçti saathazırlasam daha da gecikecektim bebekler durmuyordu yoğurt yedim . Suyumu bile zor içtim . Günler nasıl geçiyor anlamıyorum bebeği olanlsr yemek yemeğe vakit bulamazsın dediklerinde çok komik ve saçma gelirdi ama doğruymuş .. evde atıştırmalık sağlıksız şeyler var çikolatalar kekler vs ama karnımı doyurmak için onlara başvurmak istemiyorum inşaşşah sütüm kesilmez bol su içmeye çalışıyorum bugün içtiğim su miktarı yanlış yazdım 2,5 olacaktı kaptan Yawrukush stitch Kozmogirl17 DeryaOnDiet

Sağol canım

Canım ne demek iyi bile yetişiyorsun maşallah sağlık herşeyden öenmli herşeyden

Çok geçmil olsun Rabbim şifa versin

Sağol kaptanım evet baya zor düştü 2 gün nerdeyse hiç düşmedi korkuttu
Şimdi iyi çok şükür
Bu sebeple de giremedim en son hangi gğnü yazdığımı unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…