- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Huhhhuuuuı muhteşem çok fark etmiş :) yakında bol bile gelirKızlar bu iki resim arası 1 yıl ve ben bu elbisemi en son 2012 yılında giymiştim ve o zamandan beri sığmıyordum ve dün olunca o kadar sevindim ki
Canmm çok teşekkür ederim.tamm haberdar ederim size. Çok tatlisinnn yaGecmis olsun canim, simdi nasilsin?
Guzel menu canim, luppo var ama emziriyorsun , sorun yok :)
Iyi haberinizi duydum cok sevindim Huzurcum, masallah aslan parcasina, hemencecik toparlasin insallah..
Bekliyoruz yarin canim :)
Bizlerde iyiyiz cok sukur, cuma gunu 7. olduk malesef..
Dikkat edebildigin kadar dikkat et canim kendine, her fisatta dinlendir ayagini
Canim doktora gidince, saglikli haberlerini bizimlede paylas, meraktayiz hepimiz tamam mi...
Ayrica sohbete her zaman bekliyoruz , bebis geliyor diye boslama bizi.
Senden de Allah razi olsun, biz bir aileyiz bunu sakin unutma, saglikla gelsin bebisimiz...
Oyy oyy oyyy menuye bakkk :)
Afiyet olsun canim hakettin sen bu ogunu, sebastian nasildi?
Bu nasil muazzam bir fark, bayildim...
Bu halinle cok cok guzelsin , sakin bir daha kilo alma melegim...
Cok guzel menu canim.
Puding yapayım dedim süt bozuk çıktı. Biraz hastalandım. Şimdi iyiyim ama. Sen nasılsın?ciseak77 . Canım sana geçmiş olsun demişler de ben göremedim neyin olduğunu . neyin vardı ?şimdi İyisindir inşaallah .
Canım instagramda çok görüyordum cheseekekin orta kısmı gibi tamamı canım hafif bir tatlı ama çok abartıldığı kadar değildi bence
Güzel bir gün canım
Canım ceza verilecek kadar değil bence gerçi kaptanımız ne karar verir bilmemsen zaten gece bebekleri emzirirken ondan fazlasını yakarsın
Süper canım
3 krep fazla gibi geldi bir an ama zaten gün içinde başka karbonhidrat olmadığı içim güzel bir gün olmuş bence
Teşekkür ederim bende iyiyim, şuan diyette gayet iyi gidiyor,Birikizmeselesi nden korkuyorum ama bu hafta birinciliğe oynicaz
Süpersin süperrr çok sevindim senin adınaKızlar bu iki resim arası 1 yıl ve ben bu elbisemi en son 2012 yılında giymiştim ve o zamandan beri sığmıyordum ve dün olunca o kadar sevindim ki
Saol canımHuhhhuuuuı muhteşem çok fark etmiş :) yakında bol bile gelir
Çokta almamışsın canım gider o Cuma’yaİyi akşamlar kızlar nasılsınız? Cuma gününe tren bileti aldım kardeşlerimin de okulu ara tatile girince eve birlikte dönelim dedik. Onları bekliyorum şimdi .Takımdan 63.0 kg ile ayrılmıştım. Sabah 63.7 çıktım .cumaya kadar vermeye çalışacağım fazla olan kısmı . burda diyet yapması çok zor oldu .
Menü güzel olmuş canımPazar menüsü
Sabah: Menemen, 5-6 adet kızartma, bir dikim ekmek, 3 çay kaşığı bal, 2 çay, 4 adet zeytin, çok az beyaz peynir
Ara öğün: portakal, mandalina
Akşam: barbekü soslu tavuk, makarna çok az, salata
Su maalesef yine az oldu
Güzel bir gün olmuş canımİyi geceler kızlar pazar menüm
Sabah 11:00
Menemen, 2 dilim ekmek, çay
Ara öğün
Şekersiz Türk kahvesi, filtee kahve, 2 adet kepekli grissini
Akşam 18:30
Tabuklu pilav, salata, ayran
Spor: tüm gün temizlik yaptım
Su 2 lt
Yawrukush Kozmogirl17 stitch birniyetmeselesi eşim naptın beni de etiketle
Saol canım darısı basına inşSüpersin süperrr çok sevindim senin adına
Canım yediklerin çok az sen emzirdiğini için muhtemelen çok çok fazla yakıyorsun böyle gidersen süt de azalır birde vücudu aç bıraktığın için vücut kendini korumaya alıp metabolizman yavaşlar canım12 Ocak menüm
12:00 : patatesli yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği kaşar
17:00 sütlü filtre kahve şekersiz
19:00 cennet meyvesi1adet ve 1kase yoğurt
su : 1.750 litre
Spor:1saat yürüyüş
Yawrukush stitch DeryaOnDiet Kozmogirl17
Saol canım
Canım yediklerin çok az sen emzirdiğini için muhtemelen çok çok fazla yakıyorsun böyle gidersen süt de azalır birde vücudu aç bıraktığın için vücut kendini korumaya alıp metabolizman yavaşlar canım
Gonulmeyvesi canım eşim bu hafta beraberiz gıdamız eksik,hareketimiz bol ve günlerimiz sulak geçsin inşallah
Geçmiş olsun canım
Ayy sorma fena olduama midem kötü oldu akşamları o kadar yemiyordum rahatsızlandım ama akşam eve gelirken 45dk yürüdük ve zencefil çayı yaptım eve gelince
Hayırlı olsun eşleşmeler canım inş birinci oluruz cankmsenin menüler şahane
Geçmiş olsun canım çok ayakta kalmamaya çalış oturduğunda da ayaklarımı uzat ve altına birşey koyup ayağını yükselt canım
Canim haber veremedim size kusura bakmayin oglum o gün iyiydi hafif kaniyordu dikis gibi yaptillari bandajin altindan ama sonra acilma oldu hoplayio zupladi mi ne yaptiysa tekrar hastane dikis olaylarina girdik size haber veremedim sen de kusura bakma sevgili esim üc kucuk cocukla hastane icee disar haber veremwdim sanaGonulmeyvesi
Dun menuler bozulmus takimimizda, hafta sonu rehaveti :) , bugunden itibaen ekstra dikkat edelim canim olur mu?
Guzel bir gun olmus yine canim, tebrikler :)
Cok az yemissiniz kalori olarak, o yuzden cruncha ceza gelmeyecek, odule sayacagim.
Fakat nacizane, yemek miktarinizi cok azaltmayin, vucudunuz kitlik varmis gibi algilayip, her seyi depolamaya baslar ve bu sebeple az dahi yeseniz kilo verememe durumu ile karsilasirsiniz.
Su miktariniza bayildim, afiyet olsun :)
Bol odullu , bol sporlu bir gun olmus canim, fiyet olsun :)
Canim cok gecmis olsun, atesi hep takip edin, yetiskinlerde ates, cocuklardan daha az goruluyor ama cok zorlayabiliyor.
Acil sifalar diliyorum, bizii habersiz birakma....
Amin canim , Allah tum hastalara, esinede sifa versin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?