Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Harika ya aksam yemegi yememek gercekten cok zayiflatiyor. Insallah bu cuma da gorursun boyle sonuclari

Güzel menü olmuş canım
Süper canım Pazartesi ye -500
Dunku menum:
Sabah 1 yumurta, 2 kasik lor peyniri, 1 dilim salam, 1/4 simit
Ogle: 5 kofte, biraz pirasa, salata
Ara: 1 dilim havuclu kek
Aksam: pirasa 1 dilim ekmek
Su:3.5 litre
Spor:5000 adim
Güzel bir gün olmuş canım

Melegimkorusun Birikizmeselesi kizlar tebrikler

oooh afiyet olsun, su san sebastian hic denemedim, hep nette cikiyor. 60a dusunce ben de netten tarifine bakip deneyeyim

cok gecmis olsun canim, domuz gribi salgini varmis, aman dikkat edin. benim de kardesim hastalanmis, serum yedi, ates dusuruculer bir turlu dusmedi. bugun de domuz grbi ilaclarina baslayacakmis, dun acilde acil doktoru yazamiyormus o ilaclari.
insallah simdi daha iyidir esin

ooo kimler gelmis, nasilsin canim?

Gunaydin esim, cok iyi bir eksi ile baslamissin. kestane cok severim, umarim bizim olur bu hafta
haftasonlari haftaici biriken isleri temizlemekle geciyor, cok gelemiyorum buraya. sabah tartilmayi da unuttum yarin sabah tartilip bildirim yaparim
Tamam canim ben dikkat ediyorum bugun yuruyus bile yaptim gecen hafta kacirdigim birinciligi bu hafta yakalamak niyetim tabi senin de destegin ile insallah birincilik bizim. Birincilik bahane giden kilolar sahane

Bugünkü menüm standart kahvaltı zeytin peynir domates 1 kahvaltı tabağını bile doldurm

olsun canim, cok iyi gidiyorsun, bazen boyle olur, sonra tarti birden guldurur yuzunu. sen yeterki yilmadan devam et
Dünkü menüm

Sabah 1 yumurta
Peynir zeytin
Ceviz

İkindi
Yarım portakal

Akşam
Bir tabak mercimek çorbası
5.yk zytnyağlı pırasa
3.yk kadar et sote

Saat 9 gibi
Bir bardak tarçınlı süt

cok iyi, yalniz greyfurt'u direkt yesen daha iyi
günkü menüme ek olarak şimdi bir kase mercimek çorbası içtim ve günü kapattım

Bugün ne yedim

Sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + 1 dilim beyaz peynir
Öğlen : yeşillik salatası
Akşam : 1 parça ızgara tavuk ve salata
Su : 2 lt
2 kupa cafe au lait (bırakmam lazım) yatana kadar 3'te olabilir.

bildiğimiz sütlü nescafenin ecnebice adı.bende uzun yıllar sonra kitap okurken bu da ne ola ki dedim, aaa bir baktım bizim sütlü nescafe. hatam havalı görünsün diye öyle yazdım
yaz yaz
bu grupta zayiflamanin yaninda yeni seyler de ogreniyoruz hep

bence yinede sabah veya aksam biraz yiyebilirdin
bence kola hic icme, zero bile olsa

Canım salatalık ye ama tuzsuz hiç kalorisi yok. Uykum kaçmaz diyorsan filtre kahve de iştah kapatıyo. Son çare olarak da beyaz leblebi
ben tam bir kahve canavariyim. demek icmesem daglari yiyicem
himm hem kek hem puding. biri olsaymis daha iyiymis.
hala kizinin keki bitmedi mi yoksa? :)
Canım yemelik şeylere yeminliyim
7 den sonra sadece içecek olabilir
Ayran iyi geldi biraz bastırdı şimdi de uyurum artık

Ayyy eksik yazmışım Arnavut ciğer de yedim aksam hiç aç kalmadım, cezamı çekeyim :))
himm tuh, daha yaglama ustune cige degil de hafif birsey olsaymis daha iyiymis, ama sabah da yemeyince tutamadin herhalde kendini

2gun ustuste kek
akşam olmayacak bir iş yaptım tereyağında kızarttığım tavuk çok güzel bir tat vermişti bir dilim buğday ekmeğini tereyağına bandım cezam neyse çekerim çok güzeldi
oooo afiyet olsun
tabii gecen hafta giden kilolar ile odulu hakettin, ama bakalim bu hafta nasil olucak :)
gerci cok verme de kestaneyi biz yiyelim

cok az yemissin, o yuzden crunch istedi canin herhalde :)
3krep ustune kazandibi
Bugün 30 dk yürüyüş artı 10 kere bacak egzersixi
10 kere de göbek egzersizi yaptım

gecmis olsun canim, 7den sonra olmus olsun ama İki buçuk cağ nedir? cag kebabi mi? 2bucuk porsiyon mu? cok degil mi?
Cumartesi
Sabah
Omlet
Öğlen
Tost
Akşam
Yok
Ara
Puding(süt bozukmuş o yüzden hastalandım)
Spor
10000 adım
Su:2,5L
Yawrukush stitch Kozmogirl17
@Ponki12
tuh, puding yerine guzel bir izgara yeseymissin keske
luppo
hamburgeri marulla yemeyecek miydin? afiyet olsun :)
super

az geldi bu menu cok gozume ‍♀

Dunku menum:
Sabah 1 yumurta, 2 kasik lor peyniri, 1 dilim salam, 1/4 simit
Ogle: 5 kofte, biraz pirasa, salata
Ara: 1 dilim havuclu kek
Aksam: pirasa 1 dilim ekmek
Su:3.5 litre
Spor:5000 adim
kacamak oldugu gunlerde adim degil de terleten spor ariyor gozlerim
ama onun harici menu guzel

Tamam canim ben dikkat ediyorum bugun yuruyus bile yaptim gecen hafta kacirdigim birinciligi bu hafta yakalamak niyetim tabi senin de destegin ile insallah birincilik bizim. Birincilik bahane giden kilolar sahane
evet canim, ben de 66yi bypass edip 65 gorebilir miyim bu hafta acaba diyorum. bugune ogle yemegim var ama birkac gun ogle yemegini yogurtla falan gecistirmeyi planliyorum
birincilik ayri zevkli, hem odul hakediyorsun hem tartida buyuk eksi gormek ayri motive ediyor
insallah birincilik bizim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…