Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tesekkurler, miktar olarak cok olmasa bile besleyici birseyler yiyebilirse iyi olur tabii ve bol su-bitki cayi. doktora gitmediniz mi?
gecmis olsun tekrar

Yılmak yok inşallah aynen devam ediyorum

Cağ kebabı evet
İki buçuk şiş yani nasıl desem döner gibi bişey zaten şişi de kısa böyle sapı falan var
Yanına ayran ve salata yedim

tesekkurler, miktar olarak cok olmasa bile besleyici birseyler yiyebilirse iyi olur tabii ve bol su-bitki cayi. doktora gitmediniz mi?
gecmis olsun tekrar

Acile gitmiştik serum yedi antibiyotik ve başka ilaçlar da verdi inşallah çabucak toparlanır
Canı ne istyorsa yapmaya çalışıyorum pişince yiyesi gelmiyor

Sağol kaptanım teşekkür ederim

Yılmak yok inşallah aynen devam ediyorum

Cağ kebabı evet
İki buçuk şiş yani nasıl desem döner gibi bişey zaten şişi de kısa böyle sapı falan var
Yanına ayran ve salata yedim
heheh ben 2.5 porsiyon diye dusundum cok geldi ama ufak sis miktari yazdiysan sen bilirsin zaten miktari

Kızlar kilo bildirimi unutmuşum
pazartesi 56.7
geçen cuma 56. 1
Fark 500 gram
Pazartesi menüm
Sabah 11:00
Patatesli omlet az, 1 dilim ekmek
Ara öğün
Filtre kahve
Akşam
Evde yemek yoktu annem döner yaptırmış yemek zorunda kaldım,
Su 2 lt
Spor
15 dakika tempolu koşu
3x12 omuz press
3x10 arka omuz
4x12 göğüs çekme
4x15 squat(5kilo ağırlık ile)
4x15 ön bacak
4x15 arka bacak
3x15 iç bacak
3x15 dış bacak
4x15 side squat
4x20 kick back
stitch Yawrukush @Kozmogirl17 birniyetmeselesi

Hosgeldiniz

Yawrukush stitch egzersizi mi de yaptim cok sukur
Super, ben de eve gidince hafif bir egzersiz yapmak istiyorum firsat bulabilirsem, gunu kapatinca menumu paylasirim
simdilik kahvalti 1.5 haslanmis yumurta, bir parca peynir, 1 ince dilim yarim bagel, 1 ceviz. ogle bir tabak kapuska. aralarda cay-yesil cay-sutlu kahve
aksama yemegim de yok

Gecmis olsun Allah sifa versin

Ben senin yerine de yemisim bugun maalesef

Kaptan pazar günü eşimle dışarı çıkınca spor yapamadım, dışarda da olunca su az oldu maalesef

Ooo eşim çok iyi tebrikler

Hoşbulduk amin
Senin de evlatlarını Allah bağışlasın
40 günlük daha, doğum kilolarım var biraz. Yalnız güncel kilomu tam bilmiyorum, yarın tartılırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…