Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hic egzersiz ya da ev isi, kosturmaca vs var mi?

düşündümde cidden güzel yattım geçen hafta.pazartesi son antremanımı yaptım çarşamba cuma gitmedim (şiş suratım nedeniyle). evden sadece kızımı kursa götürmek için çıktım.o da araba ile onun dışında ev işi de yapmadım. süper bir haftaydı benim için. bugün başladım ama 75 dakika pilates , 20x2 set squat , 10 dakikada bisiklette pedal çevirdim. yarın 13 ocak menümü paylaşırken yeniden bildirimini yaparım.

İyi akşamlar kızlar A allymcbeal

Uyanınca: 1 bardak su

Sabah: 1 yeşil elma, 3 adet çiğ fındık, 1 bardak çay

Ara öğün: Türk kahvesi, kuru üzüm, çiğ fındık

Öğle: köfte, salata, ayran, salatalık turşusu

Ara öğün: sade soda

Akşam: mercimek çorbası, 2 dilim etli ekmek, 2 bardak ayran

1,5 saat ev işi, 50 dakika eliptik
2,5 LT su

Görev tamam bakalım cuma günü sonuçlar ne olacak

Yarın yazayım , öyle yapalım o zaman
Hoşbulduk

Bana da oyle geldi neden boyle oldu bugun anlamadim yazinca farkettim ne kadar yedigimi
Hafta sonu bazen ipin ucu kaciyor canim, hafta ici toparlarsin :)

Yine harika bir gun, sporlarin sahane, suyun cok guzel :)

Yawrukush stitch egzersizi mi de yaptim cok sukur
Cok sevindim, harikasin canim :)

Cok cok guzel canim, ayagin nasil oldu?

Kaptan pazar günü eşimle dışarı çıkınca spor yapamadım, dışarda da olunca su az oldu maalesef
Hafta sonu duzen bozuluyor az da olsa canim, uzme canini :)
nasil gecti gunun?

Hoşbulduk amin
Senin de evlatlarını Allah bağışlasın
40 günlük daha, doğum kilolarım var biraz. Yalnız güncel kilomu tam bilmiyorum, yarın tartılırım..
Amin canim..
Oyy cok kucukmus bebisin, saglikli ve duzenli beslenirsen gider kilolarin merak etme.
Normal dogum mu yoksa, sezeryan mi oldu dogumun?

Gecen haftanin rehavetini bugun atmissin canim ne guzel :)

Guzel menu, su ve egzersiz canim :)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet 50 M
ciseak77100 IA ODUL
Esperanza006
Stitch MUAF MUAF MUAF
Tomrs10DK Y MUAF
Ceyda76SPOR?ODUL MUAF10DK Y
Birikizmeselesi MUAF
AppLesma MUAF
Ponki12
allymcbeal 50 M ODUL
Birniyetmeselesi 10DK Y 50M
mifihafaBEL EG. MUAFODUL 15DK Y
angelnesss10DK Y 50M
Gonulmeyvesi10DK Y SPOR?
HuzurvermeyolundaMUAFMUAFMUAF
nnurc
Melegimkorusun50 M ODUL

Gerçekten süper menü, spor çok güzel ama 50 dakika eliptik ayak eklemlerini zorlar canım spor hocam 20 dakikayı geçme Onun yerine koşabilirsin demişti

Eminim. Duygusal anlamda kötüyüm. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. Yapamıyorum da

Peki canim nasil istersen o zaman..
Istemesemde izne ayiririz bu cuma..
Yardim edebilecegimiz, dertlesebilecegimiz bir durum var mi Cisecim?
Çok sağ ol ama maalesef yok. En yakın zamanda kendimi toplamaya çalışacağım ve müthiş bir eksiyle geleceğim inşallah.

Çok sağ ol ama maalesef yok. En yakın zamanda kendimi toplamaya çalışacağım ve müthiş bir eksiyle geleceğim inşallah.
Peki canim, umarim her sey cok iyi olur senin icin.
Izne ayrildiktan sonra, 2 hafta gecince takima donebiliyorsun canim , yani en kisa zamanda bekliyoruz..
Cok iyi bak kendine, ozletme kuzum..

Cuma bildirim yapmam gerekmiyor değil mi?
Cuma kilo vermis olarak bildirim yaparsan ,takimin faydasina olur Cisecim.
Ama bildirim yapamacak bir durumda olursan da bildirimsiz izne ayiririz...

Arkadaslar aksam menulerini yazan arkadaslarimi da ekleyip, yeniden menu tablomuzu guncelleyecegim, hem sizede menulerinizi yazmaniz icin bir hatirlatma olsun :))

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet
ciseak77
Stitch
Ceyda76
Birikizmeselesi
AppLesma
Ponki12
allymcbeal
Birniyetmeselesi
mifihafa
angelnesss
Gonulmeyvesi
Huzurvermeyolunda
nnurc
Melegimkorusun
@Ponki12 nerelerdesin canim, diyete devam ediyor musun?

İnşallah acelesi yok
normal doğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…