Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam çok şükür siz nasılsınız:)

Su spor güzel ana öğünlerde güzel canım bana ara öğünlerin çok fazla geldi ana öğün gibi olmuş
Menü su güzel cankm
Çok güzel birgün geçmiş canım
Hoşbulduk amin
Senin de evlatlarını Allah bağışlasın
40 günlük daha, doğum kilolarım var biraz. Yalnız güncel kilomu tam bilmiyorum, yarın tartılırım..
Hosgeldiniz allah bağışlasın bebeğiniz baya küçükmüş sağlıklı beslenerek çok kolay gider kilolarınız
Çok iyi canım

Ankee Ankee canim senin hamileligin nasil gidiyor, her sey yolunda mi?

ay canım napıyım işte alışmaya çalışıyorum hamileliğe. Bir an önce şöyle 5-6 aylık olsun, hissedeyim istiyorum.
bir de kilo aldım saçma sapan şu an 56 kiloyum
ki hatırlarsın belki burada en son 49 kiloydum.
birden aldım yaa hamilelikle ki evet yiyorum tabi ki diyette değilim ama yine de o kadar yemiyorum yaa.
Hayatımda bir kere bu kadar kilolu olmuştum, 10 yıl kadar evvel, bir de şimdi
siz nasılsınız, kilolar ne alemde?
Kozmogirl17 cüğüm napıyor.
liste tamamen yenilenmiş, neden pro üye olamadın hala sen yaaa? mezun oldun ama?

Su ve spor şahane menün az olmuş canım
Güzel bir gün olmuş canım
Merhaba canım su çok az olmuş bir de akşam ara öğünün fazla gibi geldi canım
Güzel bir gün olmuş canım
Menü su spor beğendim canım

Evet canim ya ben de anlayamadim nasil bir gun olmus bugun telafi edecegim incallah

Pazartesi menüm
10:30
Yulaf lapası ( 3 yk yulaf+ 1 bardak süt+ 1 muz+ 1 ceviz), filtre kahve

13:00
6 kaşık kıymalı beyaz lahana yemeği, 4 kaşık yoğurt

15:00
1 cennet elması, 8 çiğ badem, şekersiz Türk kahvesi

19:00
Yoğurtlu kereviz salatası, 1ceviz, yarım wasa

Su: 1,5 litre
Spor: 9000 adım, 2 saat ev temizliği
Yawrukush Kozmogirl17 stitch AppLesma

Çok gçmiş olsun canım dikkat et kendine

Süt banada yar olmadı
Mutfak bulaşıklarına girdim unuttum
Bir bardak kadar incir suyu içtim sadece
tamamdır söz dikkat edeceğim. yemin ediyorum kıskandım ama gözüm kalmadı benden değil yani . ama incir suyu harika bir seçim sabah bağırsakların daha rahat hareketlenir.annem 30 yıl kabızlık çektikten sonra kendine bir karışım keşfetti içinde incirde var ve şimdi boşaltım sistemi mükemmel çalışıyor.
geçmiş olsun canım dün bende öyle bir halsizdim.salgının etkisi galiba.1,5 yıldır spor yaptığımdan bahsetmiştim dün.bu süreçte her squat hareketinde çığlık atarak yapardım çünkü dizime bir noktadan bıçakla deşiyorlarmış gibi bir acı saplanırdı.1 haftadır kolojen takviyesi kullanıyorum.kullanmaya başladıktan sonra ilk dün spora gittim ve çok işe yaramış. ben dış takviye olarak alıyorum ama ilik suyu içebilirsin haftada 2 gün

kızartma evet ama kayınvalidenin yaptığını reddetmemen güzel olmuş. şimdi benimkide sağlıklı olsa bişeyler yapsada bende onun yaptıklarını reddetmesem. ama ekmek sanki biraz fazla mı olmuş?

Gunaydin kizlar, cok guzel bir gun gecirirsiniz insallah...
Sanada Günaydın. düne göre daha güzel ve sağlıklı kalktım. full ev temizliği planlamasaydım güzel birgün olacaktı.

eşim harika bi menü. ben bu kadar yesem çok acıkırdım
sporun da suyun da çok iyi

haklısın canım çok az yemeye başladım sütüm etkilenmez inşaşşah

sagol canim, insallah su 65i yeniden gormek nasip olur.

aynen canım yemeğe fırsat çok az buluyorum

evet ikizler aynen günde 3 lıtre içmeye çalışıyorum en az 2,5

inşallahistediğim kiloya verince bende yerim buluşmalardatatlıları
oyy masallahc anim, ne guzel ikiz bebekler cok tatli. saglikli anali babali buyusunler

canim cok guzel birgun olmus. aksamki cikolata bir kare bikle degilmis o yuzden super

13 ocakl menum
10:00_ 1 kase yarim avakadolu , 2 yumurtalai salata
13:00_ 1 kase sebze corbasi, 1 tabak salata, 4 yemek kasigi tavuk, 4 yemek kasigi makarna
16:00_ 2 yemek kasigi kadar yulaf uzerine azicik sut, 1 elma
19:30_ 1 tost, biraz domates, 1 kase yogurt,
23:00_ 1 bardak sut (uykum kacti gece o yuzdne ictim)

su: 2,5 lt
spor: 40 dakika yurume bandi, 100 squat
10 000 adim

Yawrukush Kozmogirl17 stitch Birikizmeselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…