Aslında bir kareyi yiyecek potansiyelim değil 3kareyi de yerim ama pisboğazlığa gerek yok dedim kendi kendimecanim cok guzel birgun olmus. aksamki cikolata bir kare bikle degilmis o yuzden super
Ooooo eşim mükemmelsin de su avaladoyu ben sevenedım ya13 ocakl menum
10:00_ 1 kase yarim avakadolu , 2 yumurtalai salata
13:00_ 1 kase sebze corbasi, 1 tabak salata, 4 yemek kasigi tavuk, 4 yemek kasigi makarna
16:00_ 2 yemek kasigi kadar yulaf uzerine azicik sut, 1 elma
19:30_ 1 tost, biraz domates, 1 kase yogurt,
23:00_ 1 bardak sut (uykum kacti gece o yuzdne ictim)
su: 2,5 lt
spor: 40 dakika yurume bandi, 100 squat
10 000 adim
Yawrukush Kozmogirl17 stitch Birikizmeselesi
en sevdiğim hafif menülerden ve su seviyesi harikamerhabalar
dünkü menüm
sabah: 1 yumurta, 2 dilim peynir, 1 dilim ekmek
ara: latte
öğle: 1 lahmacun, salata, 1 bardak ayran
ara: 2 hurma
akşam: yağsız hindi sote
spor:5000 adım
su:3.5 litre
@angelnesssYawrukush stitch Kozmogirl17
halk arasında yedikçe süt olur diyorlar. oysaki sıvı besinlerin (malt iceceği, su , ananas suyu vb.) daha çok süt yaptığını geçte olsa tecrübe ederek öğrendim. 78 kilo ile çıktığım doğumdan 87 ye vurunca ve kızım emmeyince bu işte bir terslik var dedim.sıvılara yöneldim ancak kızım hazır mamaya alışmıştı.haklısın canım çok az yemeye başladım sütüm etkilenmez inşaşşah
Selam kizlar nasilsiniz biz dsha yeni yeni iyi olmaya basladik buyuk oglum gunlerdir atesli domuz gribi salgini var cok agir gecirdik bizde simdi cok sukur daha iyiyiz ama henuz istahimiz ve nesemiz geri gelmedi sizler nasilsiniz
nasıl harika bir fark. seni tebrik ediyorum.Kızlar 84.0 kg olmuşum süperrrr çok mutluyum. 91.7 kg ile başlamıştım 1ocak ta ve şuan 14günde 6,7kg gitmiş
9
Yawrukush Kozmogirl17 DeryaOnDiet stitch
harikasin canim. Seni gorunce cocuk yapip emziresim geliyorKızlar 84.0 kg olmuşum süperrrr çok mutluyum. 91.7 kg ile başlamıştım 1ocak ta ve şuan 14günde 6,7kg gitmiş
9Eki Görüntüle 2576464
harikasin canim, masallah ne guzel dikkat ediyorsun.Aslında bir kareyi yiyecek potansiyelim değil 3kareyi de yerim ama pisboğazlığa gerek yok dedim kendi kendime14gündür dün ilk defa öyle birşey yedim şekeri kesmiştim
Teşekkür ederim canm.evet istiyorduk çok şükür.rabbim isteyen herkese versinBaya bi gecmis yapmam lazim kizlar yeni arkadaslarimiz var hosgeldiniz aramizatomrs canim gozume catti ama yazamadim gozunuz aydin canim istiyormuydun bebis cok sevindim
aa gercekten mi ben cok seviyorum da kalorili diye bir seferde yarim yemeye calisiyorum. cok guzel bir avakodolu kahvalti tarifim var, istersen dene canim.Ooooo eşim mükemmelsin de su avaladoyu ben sevenedım ya
AAAA canim benim fit arkadasim ayy ne guzel fit hamile oldunn. TebriklerrrTeşekkür ederim canm.evet istiyorduk çok şükür.rabbim isteyen herkese versin♥♥
evet canim, chias tohumlu pudingler gercekten hem lezzetli hem de eger ki kucuk porsiyonlarda yenirse cok kalorili degiller. Benzer tarifi, hindistan cevizi ve bak yerine muz ekleyerek yapiyorum ben de gayet guzel oluyor. Afiyet olsun simdidenolası tatlı krizlerimde yemek için masum bir tatlı ararken chia tohumlu puding tariflerine denk geldim kızlar.hemen hazırlamaya giriştim.
1 lt süt 610 kcal
7 çorba kaşığı chia tohumu 340 kcal
2 çorba kaşığı kakao tozu 46 kcal
2 çorba kaşığı hindistan cevizi 122 kcal
1 çorba kaşığı bal 31 kcal
2 çay kaşığı tarçın 12 kcal
2 çay kaşığı zencefil 14 kcal toplam:1175 kcal
hepsini karıştırdım.biraz kıvam alınca kaselere böleceğim.tahmini 8 kase olacak. masum gibi görünüyor. kriz anlarında yiyebilirim.
Senin menülerini artık hergün takip edicemKızlar 84.0 kg olmuşum süperrrr çok mutluyum. 91.7 kg ile başlamıştım 1ocak ta ve şuan 14günde 6,7kg gitmiş
9Eki Görüntüle 2576464
evet canim, chias tohumlu pudingler gercekten hem lezzetli hem de eger ki kucuk porsiyonlarda yenirse cok kalorili degiller. Benzer tarifi, hindistan cevizi ve bak yerine muz ekleyerek yapiyorum ben de gayet guzel oluyor. Afiyet olsun simdiden
Himm gercekten mi? Bilmiyordum potasyumun basagrisi yaptigini. Hamileyken doktorun hergun 1 muz ye demisti, ama artik hergun yemiyorum bende haftada 1 filan.muzlu olanıda gördüm aslnda ama ne yazık ki muzdaki potasyum bende baş ağrısına neden olduğu için muzlu lezzetlerden uzak duruyorum.teşekkür ederim
tesadüf eseri fark ettim ben.muz yediğimde hep bir tuhaf olurdum.başım ağrıdı ağrayacak. sonra bir marka tuz potasyum ilaveli olarak yeni bir ürün çıkardı.denemek için aldım.yemekleri o tuzla yapıyordum. baş ağrılarım arttı.dikkat ettim hem muz hemde o tuz markasında potasyum var. ikisinede kestim ve normale döndüm.Himm gercekten mi? Bilmiyordum potasyumun basagrisi yaptigini. Hamileyken doktorun hergun 1 muz ye demisti, ama artik hergun yemiyorum bende haftada 1 filan.
Cok guzel gozlem yapmissin canim. Benim de birseyler yeyince midem agriyor ama uzun zamandir sebebini hala bulamadimtesadüf eseri fark ettim ben.muz yediğimde hep bir tuhaf olurdum.başım ağrıdı ağrayacak. sonra bir marka tuz potasyum ilaveli olarak yeni bir ürün çıkardı.denemek için aldım.yemekleri o tuzla yapıyordum. baş ağrılarım arttı.dikkat ettim hem muz hemde o tuz markasında potasyum var. ikisinede kestim ve normale döndüm.
tamamdır söz dikkat edeceğim. yemin ediyorum kıskandım ama gözüm kalmadı benden değil yani .ama incir suyu harika bir seçim sabah bağırsakların daha rahat hareketlenir.annem 30 yıl kabızlık çektikten sonra kendine bir karışım keşfetti içinde incirde var ve şimdi boşaltım sistemi mükemmel çalışıyor.
geçmiş olsun canım dün bende öyle bir halsizdim.salgının etkisi galiba.1,5 yıldır spor yaptığımdan bahsetmiştim dün.bu süreçte her squat hareketinde çığlık atarak yapardım çünkü dizime bir noktadan bıçakla deşiyorlarmış gibi bir acı saplanırdı.1 haftadır kolojen takviyesi kullanıyorum.kullanmaya başladıktan sonra ilk dün spora gittim ve çok işe yaramış. ben dış takviye olarak alıyorum ama ilik suyu içebilirsin haftada 2 gün
kızartma evet ama kayınvalidenin yaptığını reddetmemen güzel olmuş. şimdi benimkide sağlıklı olsa bişeyler yapsada bende onun yaptıklarını reddetmesem. ama ekmek sanki biraz fazla mı olmuş?
Sanada Günaydın. düne göre daha güzel ve sağlıklı kalktım. full ev temizliği planlamasaydım güzel birgün olacaktı.
Aç kalıp birden yemekten olmasınCok guzel gozlem yapmissin canim. Benim de birseyler yeyince midem agriyor ama uzun zamandir sebebini hala bulamadim
İşe yarar umarımAa bunu bilmiyordum :) bende bu sabah etki etti şaşırdım hatta
Ben inciri hamile kalabilmek için içiyorum inşallah vesile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?