- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
himm neredeyse haftanin iki uc gunu tacvuk, domates ve karbonhidrat yiyorum hem de beraberAç kalıp birden yemekten olmasındeğilse karbonhidrat, domates ve tavuk yediğin günleri gözlemle. Ayrı ayrı tabiii çevremde bunlardan midesinde ağrı oluşan kişiler var.
İşe yarar umarımbebe aspirinini bir araştır istersen etkisi olduğu söyleniyordu
Allah kucaginizada almayi nasip etsin canimTeşekkür ederim canm.evet istiyorduk çok şükür.rabbim isteyen herkese versin♥♥
Off sorma eşim bi de kilo vermem hızlansa keşke sanırım belli bi yaştan sonra metabolizma yavaşlıo spor için çok zaman ayıramıyorum ama onu da tamamlarsam olacak bu iş inşallah.eşim harika bi menü. ben bu kadar yesem çok acıkırdım
sporun da suyun da çok iyi
Aç kalıp birden yemekten olmasındeğilse karbonhidrat, domates ve tavuk yediğin günleri gözlemle. Ayrı ayrı tabiii çevremde bunlardan midesinde ağrı oluşan kişiler var.
İşe yarar umarımbebe aspirinini bir araştır istersen etkisi olduğu söyleniyordu
Eski esim canimcim nasilsin ugrayamiyirum bu aralar ama yarin donmeyi dusunuyorum senn menun super dostum ben de su yemini yenilesemmi diyorum ne dersin14 Ocak menüsü
Sabah 09 45
1 yumurta
2 adet zeytin
Peynir
1 2 çatal tahin pekmez
Salata
Öğlen 12 30
Bitki çayı
İkindi 16 30
Cevizli sucuk
Akşam 18 00
Yarım kepçe tavuklu çorba
2.y.k patates
Biraz salata
5 çatal peynir helvası
1 bardak ayran
Su pek içemedim yatana kadar içerim inşallah
10 dk yürüyüş yaptım
Yarım saat ev işi
Bugünüm böyleydiCEYDOS Yawrukush
Eski esim canimcim nasilsin ugrayamiyirum bu aralar ama yarin donmeyi dusunuyorum senn menun super dostum ben de su yemini yenilesemmi diyorum ne dersin
Merhabalar kaptan iyiyiz sen nasılsınKizlar selamlar, bugun yine kosturmacali bir gundeyiz.
Ugramak icin ne zaman elime bilgisayar ya da teli alsam bir sey cikiyor.
Hepiniz iyisinizdir umarim...
Bende iyiyim canim cok sukur.Merhabalar kaptan iyiyiz sen nasılsın
Valla kaptan bugün ki menüm biraz kötü cezanı bekliyorumBende iyiyim canim cok sukur.
Yemek hazirligi,cocuklarin doktor kontrolleri, okulda toplanti derken her an bir kosturmaca icindeyiz.
Sizlerde neler var neler yok?
Canim 15dk yuruyus cezasi gelir bu menuye, kotu degil ama miktar olarak cok yemissin bence...A allymcbeal eşim nasılsın, bugün ki menüm biraz kötü olduyarına telafi edeceğim
Sabah: yeşil elma
Öğle: barbekü soslu tavuk, patates kızartma az miktar, salata, cola zero
Akşam: az işkembe çorbası, çöp şiş, bol yeşillik 3 dilim ekmek, 4 sıkım çiğ köfte, ayran, çok az kabak tatlısı
2 LT su
50 dakika eliptik spor
Akşam çok oldu, eşim sürekli beni yoldan çıkartıyor bir daha uymicam ona kaptan cezam neyse ver
İyiyim canım sen nasılsın, maşallah güzel yemişsin fakat iyi yemissinA allymcbeal eşim nasılsın, bugün ki menüm biraz kötü olduyarına telafi edeceğim
Sabah: yeşil elma
Öğle: barbekü soslu tavuk, patates kızartma az miktar, salata, cola zero
Akşam: az işkembe çorbası, çöp şiş, bol yeşillik 3 dilim ekmek, 4 sıkım çiğ köfte, ayran, çok az kabak tatlısı
2 LT su
50 dakika eliptik spor
Akşam çok oldu, eşim sürekli beni yoldan çıkartıyor bir daha uymicam ona kaptan cezam neyse ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?