- 26 Şubat 2020
- 63
- 189
- 8
- 44
Ben oraya gidip bir salon açayım canm iyi kazanıyorlarBen Turkiyede olsam isin pirlerine giderim, hatta kuzenimin kuaforu var.
Fakat burada inanilmaz paralar aliyorlar.
Yilda 2 kez sac kestiriyorum, kesim 75$ dusunun...
Turk kuaforleri yok denecek kadar az ,cok iyi kazaniyorlar gercekten.Ben oraya gidip bir salon açayım canm iyi kazanıyorlar
Kuaförlük yaptım daha önce bıraktım sağlık sorunlarım olunca kimyasaldan uzak yaşamam gerekiyor
Iyi istirahatleriyi geceler kızlar.herkese tatlı rüyalar.günü bizden farklı yaşayanlara da keyifli günler diliyorum.
Cok guzel egzersiz olmus canim , gunun keyifli gecsin.Gunaydin
Gece iyi sohbet donmus.
Cocuklari yatirip Bende yattim dun.
Bugun se cok yorulacagim kesin :/
Erken kalktim keto soganli yapip yanima almak icin.
Dun spor olarak sadece is de attigim adimlar birde 300 ip atlama. Adim 14bin e cikti gerci. Dun aksam markete yurudum.
| İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| Deryaondiet | ODUL | ||||||
| Ceydos | |||||||
| fyzanur | |||||||
| isimsiz965 | |||||||
| zeynebzeyneb | |||||||
| AppLesma | ODUL | ||||||
| Yawrukush | |||||||
| gulum7 | |||||||
| Meryem1306 | |||||||
| BlanchKahkul | |||||||
| Arrietty | |||||||
| DDeeRRiiNN41 | ODUL | ||||||
| milkk | |||||||
| Kozmogirl17 | ODUL 10DK Y | ||||||
| plasticwoman | |||||||
| diyetlikadin | |||||||
| Asena87 | |||||||
| mifihafa | ODUL | ||||||
| angelnesss |
Gunaydin kaptanim sagol guzel dileklerin icin. Ben birazdan baslayacagim insallah.Gunaydin arkadaslar, umarim hepiniz saglikli,keyifli bir pazar gunu gecirirsiniz.
Bugun MEKIK YARISMAMIZ var unutmayalim lutfen!!
Aksam yatana kadar kac adet mekik egzersizi yaparsaniz sayip, menulerinizle beraber yazmayi unutmayin.
Ozellikle bu egzersiz icin hafta sonunu sectim, calisan arkadaslarimda firsat bulup yapabilsinler diye.
Unutmayin bu egzersizler yarismadan cok, bizim sIkilasip, daha fit ve saglikli bir fizige kavusmamiz icin, lutfen herkes az da olsa yarismaya katilmaya gayret etsin :) (bir saglik sorunu olan ya da yeni dogum yapmis arkadaslarim bu yarismalardan muaftirlar.)
Dogru mekik egzersizi yapabilmeniz icin videolu linki paylasiyorum, lutfen bu egzersizi yaparken, oturur pozisyona gelecek kadar yukselmeye, kalkmaya calismayin, videoyu izleyin,kendinizi sakatlamayin.
Gunaydin canim, egzersizin bol olsun.Gunaydin kaptanim sagol guzel dileklerin icin. Ben birazdan baslayacagim insallah.
Videoyu izliyorum simdi dogru yapmaya calisacagim. Bel egzersizlerimi azalttim bu ara tekrar baslayayim insaallah. Bu motivasyonlar iyi oluyor.Gunaydin canim, egzersizin bol olsun.
Bel egzersizlerini ihmal etme canim, bu egzersizlerde motive ediyor gercekten:)Videoyu izliyorum simdi dogru yapmaya calisacagim. Bel egzersizlerimi azalttim bu ara tekrar baslayayim insaallah. Bu motivasyonlar iyi oluyor.
Kahvaltı yapamadımTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Deryaondiet ODUL Ceydos fyzanur 10DK Y isimsiz965 zeynebzeyneb 50M AppLesma ODUL Yawrukush gulum7 Meryem1306 10DK Y BlanchKahkul Arrietty DDeeRRiiNN41 ODUL milkk MUAF Kozmogirl17 ODUL 10DK Y plasticwoman diyetlikadin Asena87 10DK Y SPOR? mifihafa ODUL angelnesss angelnesss , milkk , @diyetlikadn , BlancKahkul , M Meryem1306 menulerinizi bekliyorum kizlar.
Olur olur %3 ü de kapa 3 ncü olSenin motivasyonun olmasaydı o kdr da olamazdık
Cok guzel egzersiz olmus canim , gunun keyifli gecsin.
Tahmin ettigin kadar yorulmazsin umarim.
DünTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Deryaondiet ODUL Ceydos fyzanur 10DK Y isimsiz965 zeynebzeyneb 50M AppLesma ODUL Yawrukush gulum7 Meryem1306 10DK Y BlanchKahkul Arrietty DDeeRRiiNN41 ODUL milkk MUAF Kozmogirl17 ODUL 10DK Y plasticwoman diyetlikadin Asena87 10DK Y SPOR? mifihafa ODUL angelnesss angelnesss , milkk , @diyetlikadn , BlancKahkul , M Meryem1306 menulerinizi bekliyorum kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?