Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın dun bebeği uyuturken uyuyakalmisim o yuzden menumu giremedim. 29.subat menu;
Sabah 2 domates marul 40 gr kdr tulum peynir 2 dilim ekmek 4 zeytin 1 haslanmis yumurta
Öğlen yarim tost
Ara bir avuc kuru üzüm
Aksam nohut yemegi bol salata
Yarim saat yuruyus ve 10 bardak su

Son düzenleme:
Canmmmm iyim çok şükür sen nasılsın. Hamilelik şimdilik iyi gidiyor.3aylik olacağım. Dünden beri biraz boğaz ağrısı var.bol bol dinlenmeye çalışıyorum.bulantilarim vardı biraz hafifledi. 63 kilodan 59 kiloya indimçok mutlu oldum bende çok özlemişim takımı mi

Günaydin kizlar

Size soz verdim o yuzden resimli bildirim yapiyorum özgecim Yawrukush benide alirmisin listene dunku pideler yine baya dokunmus bana resmen 1 kilo oynamis cunku 72.8 geliyordum bugun 73.8 le karsinizdayim
Bugun bi pasta isim var firsatim olursada leslie yapicam tabi kimse gelmezse supriz yapip hadi bismillah deyip basliyorum kizlar

Tamam canim cumalari kurabiyelerimle aranizdayim evet evet dunku menum olmadi ama bugun duzelticem insallah ne guzel 72.8 i gormustum valla cezalarimida eksik etme ozgem

Bu azimle çabucak ulaşırsın hedefine zaten :) masaallah sana .

Sağlık teknikeriyim canım .

Aaa hangi renge boyadin , instagramida kapadim attinmiydi göremedim tühh. Bende boyatmak istiyorum da sarıyla kızıl arasında kaldım . Siyahta olabilir ama siyahtan dönüş zor hala düşünüyorum :)

Günaydın güzel takimim nasılsınız ? Yeni kalktım ben , kahvaltımı yaptim , 15.30 gibi de evden çıkıp işe giderim . Kaçamaksiz bir gün olur hepimiz için inşaallah . Yemekhanede akşam yemeğinde ne var acaba siteye koymamışlar menüyü hala , kalorisi az şeyler olsa bari .

Günaydın iyi pazarlar kızlar..
Ben 7.30 uyandım kızımı dershane için durağa bırakıp geldim 20 dak yürüdüm..
Sevimli maviş gözlü bir köpüş te bana eşlik etti :)
2 bardak su içtim ilacımı aldım..
Az öncede 50 mekik çektim bu gün mekik günümüz :)
50 de duvar mekiği benim kollarda ve sırtta kilo var çok iyi geliyor..
Öğleden sonrada çarşıda işlerim var bakalım bugün güzel yürüyüş olacak benim için yarın bol eksiler görmek istiyorum
Sizde durumlar nasıl ??

Aynen bende böyle çektim canm fazla zorlamadan cuma günü spor salonunda hoca çektirdi tam mekik karnıma kramp girdi çok ağrı çektim bu en doğrusu bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…