Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzeldi gerçekten,yeniden yaparız.

bugün mekiktede hırslıyım kızlar.squatı size bıraktım daha ilk günden kendilerinden nefret ediyorum.hadi mekikte geçin beni.
Gunaydin kaptanim sagol guzel dileklerin icin. Ben birazdan baslayacagim insallah.
eşim harikasın.gerçekten çok iddialısın iki haftadır bayılıyorum sana.
Hanimlar iyi pazarlar ben yuruyumu yaptim 10 dk de egzersiz. Gun icinde egzersiz ve mekik yapmaya calisacagim insallah. Herkesi spora bekliyorum. Haydi uyumak yok kalkin bakalim☺
yeni uyandım.kendime geleyim başlayacağım.
Bu azimle çabucak ulaşırsın hedefine zaten :) masaallah sana .
metobolizmam yavaş olmasa kesin derdim ama çok yavaş.
dershane deyince durdum birden.neyse ki bizim günler değişti bugün olmadığını hatırladım.kaçıncı sınıfta kızın?

Afiyet olsun canim. Hersey cok guzel olnus

Masallah canim, ne iradelisin

Iyi pazarlar canim. Uyandim borek yaptim. Bugun misafirlige gidecegiz sksam uzeri. Kucuk tepsi bize kucuk tepsi oraya seklinde. Guzel oldu,ben hep baklava yufkasiyla yapiyorum. ucundan azicik aldim. Kahcemi ictim. Birazdan spora gidecegim zumba. Ordan cikinca bakacagim duruna belki yuMe eklerim belki ekleyemem. Simdilik plan bu. Aksama yenek yok ama salata malzemesi var

Anneler seni karbonhidrata boğmuş canım

Menü harika olmuş canım:)

Yas pasta hariç harika olmuş canım :)

M Meryem1306 Merhaba canım takım eşim :)

Kahvaltı karbonhidratlı olmuş ama diğer öğünler harika :)
Ctsi menüm
Kahvaltı 2tereyağda pişmiş yumurta 3zeytin peynir şekersiz çay

akşam sebzeli tavuk sote 1buçuk tabak

ara şekersiz çay ve 1tabak patlamış Mısır
Şekersiz 1.günüm
2mil Leslie ve 3lt su
Menü güzel mısır da yağsızsa hiç sorun yok :)

Akşam makarna olmasaymış daha iyi olurmuş canım:)

Dün
Sabh 1 tane haşlanmış yumurta
oglen 1 paket nehri bisküvi
aksam 1 kase kıymalı pırasa yemegi
Menu hafif olmuş ama doyabildin mi canım ?:)

Güzel olmuş canım :)

Akşam kandil simiti yerine keşke sebze yemegi gibi yemek turu veya bir bardak sut falan olsaydı ama yinede güzel olmuş canım:)

Tünaydın canım :) iyiyim ben şükür sen nasılsın

Son düzenleme:
Dün
Sabh 1 tane haşlanmış yumurta
oglen 1 paket nehri bisküvi
aksam 1 kase kıymalı pırasa yemegi
Vuuuhuuuuu naptin sen oyle...
Cidden nasil durdun oyle.
Ogun yok,ara ogun yok dogry duzgun.
Neyse ki rakip degiliz eşiz

Yawrukush ozgecigim msj silmek banlanma nedeni demissiniz ya ee msj silinmiyor nasil oluyor?
Kendi actigin basligin ilk msjini duzenlemekten mi bahsediyoruz
Sacin iyi gorunuyor tabi burada olsan 300,400 liraya yaparlar.
Ben kuaforlerden cok cektim 3 senedir kendim boyuyorum.
Kumral sacimin ustune 2,3 senede 1 ombre yaptiriyorum sonra 7.1 kumralla dip boyuyorum valla...aslinda rofleden de ziyade en kolayi sac boyasi...
2 ayda 1 boya cik...

Düzenleyip içerik silme
Ben dedim emin değilim

Malesef canim aynen ole ve hemen bugun tartiya yansidi

Aynen canim gozumde büyüdü. Sen nasılsın ?tamda senin yazdıklarını okuyordum . Biraz daha iyimisin ?
Iyiyim cok sukur iyilesmeye calisiyorum artik biktim hastaliklardan valla.Iste bi yandan pasta kurabiye islerime yogunlasiyorum biyandan diyete veriyorum kendimi cocuklarim hadta olmadikca ben her turlu iyi olurum sukur

canım ya benim gibisin 1 gün salayım 2 kilo artıyorum hemen nasıl bir bünyedir anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…