Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sabah izinliyim canım :) sağ ol
yine az yemissin kız,iradene hayranım

Selamlar guzel arkadaslarim nasil geciyor aksaminiz?
Mekik egzersizi yapabildiniz mi?
Biz uyandik, cocuklarla oynadim biraz, kahvalti hazirligina gececegim.

DUYURU
Onumuzdeki hafta icin kucuk bir ceza aldi takimimiz, AppLesma canim senin takima girisini hatali yapmistik ya, o sebeple ceza olarak onumuzdeki haftanin yarisma sonuc listelerini ben hazirlayacagim..
Saglik olsun daha buyuk bir ceza almadik.
Bu vesileyle, aramiza yeni katilan arkadaslarimada hatirlatmak istedigim bir durum var;
***Eger daha once bu kilo verme yarismasinda yaristiysaniz, daha once farkli bir nick kullandiysaniz, bu sitede baska bir hesabiniz vardi ve hesaplariniz birlestirildi ise lutfen aramiza katildiginizda seffaf bir sekilde bizimle paylasin.
***Daha once baska bir takimda yarismis olmaniz, diskalifiye olmus olmaniz, baska nick kullanmis olmaniz vs bizim icin hic sorun degil.Butun uyelere kapimiz acik.Fakat seffaf bir sekilde daha once yaristiginizi soylemezseniz, gecmis kontrollerinizde de isim degisikligi, hesap birlestirilmesi gibi nedenlerle biz eski bilgilerinizi bulamaz ve sizi yeni uye olarak listeye alirsak, editorler, bunun kontrolunu yapan kaptanlar eski bilgilerinize ulasabiliyor (bizim bulamadigimiz bilgileride gorebiliyorlar) ve takimimiz ceza aliyor.
***Sonuc listelerini hazirlamak insani yoran ,bitiren bir durum olmasada ,bu ceza kaptana kesiliyor ve listeler icin ekstradan zaman harcamamiz gerekiyor.Birde uzerine burada gonullu olarak yardim etmeye calistigimiz uyelerimizin , bize seffaf olmamasi da bizleri uzuyor!!
Lutfen daha once cuma yarismasinda yaristiysaniz, isminizi degistirdiyseniz bize bunu soyleyin.Diskalifiye dahi olmus olsaniz daha onceden , kapimiz tum uyelere acik ve beraber kilolari veririz.
Anlayisiniz icin cok tesekkur ederim.

Son düzenleme:
Aaaa tühhh üzüldüm , sen de çok yogunsun ekstra yük binmiş üstüne .

Aaaa tühhh üzüldüm , sen de çok yogunsun ekstra yük binmiş üstüne .
Cuma gunu de ekstra yogunum, Akinin okulunda sabah gorevim var,yarisma listesini apar topar hazirlayip Akinin sinifina gidecegim.24 ogrencinin kahvaltisini ben hazirlayacagim, onlara kitap okuyacagim ve hepsine hediye hazirlayip dagitacagim. :) (Dr. Seussun olum yildonumu, pijama ve kahvalti partisi olarak anilacak)

Hosgeldiniz aramiza:)
Ben Ozge, 32 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, takimin kaptaniyim, yurt disinda yasiyorum.
Sizi de daha yakindan tanimamiz icin asagidaki formu doldurabilir misiniz?

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Ben ilk geldigimde soylemistim canim.
Ama o girdginde boyle diskalifiye olayini ayrintilari ciddiyeti bilmiyordum.
Sizin grubunuzda gordum anladim bunu.
Eski katildigimdaki ayrintilari da hatirlamiyorum cidden
Ama bu konuda bir sorun olacaksa bastan soylerlerse devam etmem bosuna.
Kendim de kilo verebilirim,burasi motive oluyor kabul ama kimseyi de zorlamam sanal ortamda.

Hayır daha yeni katışdım buraya

Canim senin bilgilerine ulastik, sen izne ayrilmissin onceden , sorun yok canim.

Hayır daha yeni katışdım buraya
Allah bagislasin bebeklerini ikizler mi?
Sende genceciksin hemen gider kilolar.
Hergun takimda menulerimizi, ictigimiz suyu ve yaptigimiz egzersizlerimizi yaziyoruz.
Pazartesileri kontrol icin tartilip kilomuzu yaziyoruz, cuma gunleride tartilip ,tarti fotografiyla kilomuzu paylasiyoruz.
Bunlarin haricinde takim icinde eslesme ,spor yarismalarimiz oluyor, olabildigince katilip, biran evvel kilolari veriyoruz :)
Arkadaslarla da yakinda tanisirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…