- 1 Mart 2020
- 99
- 288
- 8
- 26
Yok bi oğlum bi kızım var Oğlumun İsmi Nefes Kızımın İsmi KelebekAllah bagislasin bebeklerini ikizler mi?
Sende genceciksin hemen gider kilolar.
Hergun takimda menulerimizi, ictigimiz suyu ve yaptigimiz egzersizlerimizi yaziyoruz.
Pazartesileri kontrol icin tartilip kilomuzu yaziyoruz, cuma gunleride tartilip ,tarti fotografiyla kilomuzu paylasiyoruz.
Bunlarin haricinde takim icinde eslesme ,spor yarismalarimiz oluyor, olabildigince katilip, biran evvel kilolari veriyoruz :)
Arkadaslarla da yakinda tanisirsiniz :)
Bide avatarımı değiştiremiyorum onu nasıl değiştirebilirim tanışmakta isterim tabiki arkadaş olmak isterim :)Yok bi oğlum bi kızım var Oğlumun İsmi Nefes Kızımın İsmi Kelebekikiz değilleer Oğlum 5 yaşında kıızım 6 aylık henüz
Ben 5 ve 6 ayliklar diye anladim okuyunca :)Yok bi oğlum bi kızım var Oğlumun İsmi Nefes Kızımın İsmi Kelebekikiz değilleer Oğlum 5 yaşında kıızım 6 aylık henüz
Hesap ayarlariniza girip profilinizden , istediginiz degisikligi yapabilirsiniz :)Bide avatarımı değiştiremiyorum onu nasıl değiştirebilirim tanışmakta isterim tabiki arkadaş olmak isterim :)
Yok kuzum benim şimdi tartım yok Yarında gidip tartı alıcam hangisini önerirsiniZBen 5 ve 6 ayliklar diye anladim okuyunca :)
Canim ben yurtdisinda yasiyorum, buradaki markalar disinda bir tecrubem yok ama takimdaki arkadaslar sana guzel tarti onerilerinde bulunurlar eminim:)Yok kuzum benim şimdi tartım yok Yarında gidip tartı alıcam hangisini önerirsiniZ
TeşekkürlerCanim ben yutdisinda yasiyorum, buradaki markalar disinda bir tecrubem yok ama takimdaki arkadaslar sana guzel tarti onerilerinde bulunurlar eminim:)
Kolay gelsin canim :)Merhaba hanımlar bugun telefonu.elime alamadim işlerim coktu.
Mekik çekmeye de yeni basladim
Gayet güzel olmuş menü canım
Bugün menüm
Sabah : 1 haşlanmış yumurta
1 dilim.ekmek
1.5kk.peynir
6 tane zeytin
Ara : 1 tane muz
5 kaşık yoğurt
10 tane kuru üzüm
Az.once : 4 kaşık bezelyeli sulu köfte
Kayısı hoşafı
Avuç içi kadar su böreği
Su : 4 bardak içtim devam ediyorum
spor : malesef yok
Yawrukush @stitch @plasticwoman
Çok şükür iyiyim kaptişim bizim bebişi bekliyoruz.. izne ayrıldım bu haftaAomine Daiki , tomrs , @LaMademoiselle takimimizin hamile fistiklari nasilsiniz?
@tuzsuz_ruh canim nasilsin?
@Derya_the_queen , @kanadali35 nasilsiniz canlar?
@Huzurvermeyolunda , @Ucyuzbesyuz , @AKovser, @Melegimkorusun , @Gonulmeyvesi , @cinecin , @Harpy , @Falanfilannnn , @besive ozlettiniz kizlar sizde..
Bu vesileyle sizlerinde bir kulaklarinizi cinlatayim istedim..
Be güzel ben 17 kilo aldım doğurana kadar 20 almış olurum herhaldeCanmmmm iyim çok şükürsen nasılsın. Hamilelik şimdilik iyi gidiyor.3aylik olacağım. Dünden beri biraz boğaz ağrısı var.bol bol dinlenmeye çalışıyorum.bulantilarim vardı biraz hafifledi. 63 kilodan 59 kiloya indim çok mutlu oldum bende çok özlemişim takımı mi
Olsun sonra verirsin. Ben de alırım büyük ihtimal bulantılar geçsin. Ben hamilelikte iştahım açık oluyorBe güzel ben 17 kilo aldım doğurana kadar 20 almış olurum herhalde
Slm hayırlı akşamlar canm ben daha önce yarıştım ama hatırlamıyorum diskalifiye olmadım izne çıkıp ayrılmıştım bida fırsat olup dönmedim yani bu yeni bir nic yeni bir ben bunu bildirmek gerekiyorsa durum bu bizim yüzümüzden ceza almanı tabiki istemem..Selamlar guzel arkadaslarim nasil geciyor aksaminiz?
Mekik egzersizi yapabildiniz mi?
Biz uyandik, cocuklarla oynadim biraz, kahvalti hazirligina gececegim.
DUYURU
Onumuzdeki hafta icin kucuk bir ceza aldi takimimiz,AppLesma canim senin takima girisini hatali yapmistik ya, o sebeple ceza olarak onumuzdeki haftanin yarisma sonuc listelerini ben hazirlayacagim..
Saglik olsun daha buyuk bir ceza almadik.
Bu vesileyle, aramiza yeni katilan arkadaslarimada hatirlatmak istedigim bir durum var;
***Eger daha once bu kilo verme yarismasinda yaristiysaniz, daha once farkli bir nick kullandiysaniz, bu sitede baska bir hesabiniz vardi ve hesaplariniz birlestirildi ise lutfen aramiza katildiginizda seffaf bir sekilde bizimle paylasin.
***Daha once baska bir takimda yarismis olmaniz, diskalifiye olmus olmaniz, baska nick kullanmis olmaniz vs bizim icin hic sorun degil.Butun uyelere kapimiz acik.Fakat seffaf bir sekilde daha once yaristiginizi soylemezseniz, gecmis kontrollerinizde de isim degisikligi, hesap birlestirilmesi gibi nedenlerle biz eski bilgilerinizi bulamaz ve sizi yeni uye olarak listeye alirsak, editorler, bunun kontrolunu yapan kaptanlar eski bilgilerinize ulasabiliyor (bizim bulamadigimiz bilgileride gorebiliyorlar) ve takimimiz ceza aliyor.
***Sonuc listelerini hazirlamak insani yoran ,bitiren bir durum olmasada ,bu ceza kaptana kesiliyor ve listeler icin ekstradan zaman harcamamiz gerekiyor.Birde uzerine burada gonullu olarak yardim etmeye calistigimiz uyelerimizin , bize seffaf olmamasi da bizleri uzuyor!!
Lutfen daha once cuma yarismasinda yaristiysaniz, isminizi degistirdiyseniz bize bunu soyleyin.Diskalifiye dahi olmus olsaniz daha onceden , kapimiz tum uyelere acik ve beraber kilolari veririz.
Anlayisiniz icin cok tesekkur ederim.
Çok özür eş olduğumuzu sonra okudumBeni etiketlememiiiiiişşş
Ama benimki çifte kavrulmuşFındık bende de vardı
Ben marketten almıştım. memnunum yani.Yok kuzum benim şimdi tartım yok Yarında gidip tartı alıcam hangisini önerirsiniZ
Sevgili eşim bana akıl ver bu hafta nsl beslenmeliyim karatay mı if.e devammı yoksa haftalık bi detox programımı?Günaydın. İyi gidiyoruz iyi biz
Teşekkür ederim canım bakıcam yarınBen şok tan almıştım. TEBA markası, memnunum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?