- 1 Mart 2020
- 99
- 288
- 8
- 26
Daha ne isimler vardı da en son kelebekte kaldıkHiç duymamış ondan ama güzel bi isim çok güzel
aramıza hoşgeldin bebelerinin isimlerine bayıldım. kuzum kaç yaşında evlendin de iki çocuğun bile var pek çıtırsınHayır daha yeni katışdım buraya
15 yaşında evlendimramaıza hoşgeldin bebelerinin isimlerine bayıldım. kuzum kaç yaşında evlendin de iki çocuğun bile var pek çıtırsın
mutluluklar dilerim allah ayırmasın sizleri .15 yaşında evlendimbu arada isimlerimizi beğeneiğiniz için teiekkür ederiz severek evlendim iyiki evlenmişim allah eşimden razı olsun
Teşekkür ederim canım benimmutluluklar dilerim allah ayırmasın sizleri .
Valla benim iştahım açık olmadığı halde hu kadar oldu .. inşallah veririm .. bi doğsun takımıma geri döneceğim bekleyin beni milletOlsun sonra verirsin. Ben de alırım büyük ihtimal bulantılar geçsin. Ben hamilelikte iştahım açık oluyor
hiç üzülme zaten doğumla beraber bir kısmı gidecek. koca bir top çıkıyor dışarı düşünsene suyu plesentası derken en az 5 kilo. kalanıda emzirme döneminde dikkat edersen giderValla benim iştahım açık olmadığı halde hu kadar oldu .. inşallah veririm .. bi doğsun takımıma geri döneceğim bekleyin beni millet
İnşallah canm öyle olurhiç üzülme zaten doğumla beraber bir kısmı gidecek. koca bir top çıkıyor dışarı düşünsene suyu plesentası derken en az 5 kilo. kalanıda emzirme döneminde dikkat edersen gider
Teşekkür ederim.ne hoş görünüyor tabağın afiyet olsun.
İns canm.dogum sonrası bende de olacaktır dönüş.,Valla benim iştahım açık olmadığı halde hu kadar oldu .. inşallah veririm .. bi doğsun takımıma geri döneceğim bekleyin beni millet
resmi görünce nasıl nefes aldıysam eşim döndü baktı bu ne muhteşemlik.ağzımın suları akıyor dersem inanır mısın?
Çok güzel olmus gule.gule.kullan kaptanim2 gun once rofle seti alip,evde kendim saclarimi boyadim kizlar.
Burada bu tur islemler 400-500$ dan basliyor.
Ben 25$'a hallettim ☺
Eki Görüntüle 2598536
Eki Görüntüle 2598537
Off aman allahım diyette olan kadınlara böyle.pasta resimleri atılır mi kaptanim
bana iyi geldi biliyor musun? sanki yemişim gibi harika. plan yapıyorum mezuniyete olmaz ama yaz dönemi pastamıÇok güzel olmus gule.gule.kullan kaptanim
Off aman allahım diyette olan kadınlara böyle.pasta resimleri atılır mi kaptanim
Çok güzel görünüyor
Eline saglik
çok güzel menün canım hani mekik yok mu ?Merhaba hanımlar
Pazar menüm
Kahvaltı 2yumurta tereyağında peynir 3zeytin
arakivi çayı
akşam 2tabak mercimek çorbası
araşekersiz çay ve zeytinyağında patlamış Mısır 1tabak
30dk yürüyüş
2lt su
Maşşallah o zaman sana canm..
Ooo süper.Maşşallah o zaman sana canm..
Bende iyi bakalım bu gün baya yoruldum 8 bin adım atmışım
Benden iyisin :) 98.8 idim cuma günüOoo süper.
Kaç kilosun? Ben 92 kiloyum. Hedef 57
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?