• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

plasticwoman plasticwoman keto yu biraktim gibi :/

Bu 3 gun kurs da yemegi onlar veriyor. Sabah ve ogle
Sabah klasik firindan ekmek, kasar filan oluyor.

O yuzden es gececegim. Salatalik biber olursa belki yerim

Öglen de klasik sandevic.

Nasil beslenecegim bilmiyorum. Kahvalti mi evden yapip bir sonra ki ogunu evde mi yapsam
Yoksa sadece günü sandevic ile mi gecirsem.

Bisiklet ile gidip gelecegim. Kurs bitince direk bisiklet ile crossfit e gidecegim dersim var. Ordan yine Eve bisiklet ile yokus yukari tum yol.
Bol su ve kahveli bir gun olacak.
Adim sayim az olsada bisiklet ile baya km katledecegim. Sirf merak dan bisiklet saati ile takip edecegim :)

Nasil beslenecegim bilmiyorum. Kahvalti mi evden yapip bir sonra ki ogunu evde mi yapsam

Bisiklet ile gidip gelecegim. Kurs bitince direk bisiklet ile crossfit e gidecegim dersim var. Ordan yine Eve bisiklet ile yokus yukari tum yol.
Adim sayim az olsada bisiklet ile baya km katledecegim. Sirf merak dan bisiklet saati ile takip edecegim :)
Merhaba canim bence normal beslenme tarzini dene.disarda yiyeceklerin de sebze olmazsa evden gotur Yaninda meyve bulundur. Boylelikle daha saglikli ve devamliligi olan bir beslenme sekline girmis olursun benim tavsiyem boyle

Merhaba canim bence normal beslenme tarzini dene.disarda yiyeceklerin de sebze olmazsa evden gotur Yaninda meyve bulundur. Boylelikle daha saglikli ve devamliligi olan bir beslenme sekline girmis olursun benim tavsiyem boyle

Normalde heryere beslenme cantasi hazirlarim ama kurs da zor.

Galiba soyle yapacagim

Yanima 10gr Badem alip kurs baslamadan yerim
Ara bol su
Ogle
Eger sandevic ise icini yerim. Ekmek alerjim var der kurtaririm ekmek den :D
Ara belki meyve

Evde 17.30 gibi olacagim. Keto soganli kaldiysa o vakit e kadar ondan ve bol Salata yerim.
Ben kontrol tartilmadim unuttum.

Normalde heryere beslenme cantasi hazirlarim ama kurs da zor.

Galiba soyle yapacagim

Yanima 10gr Badem alip kurs baslamadan yerim
Ara bol su
Ogle
Eger sandevic ise icini yerim. Ekmek alerjim var der kurtaririm ekmek den :KK70:
Ara belki meyve

Evde 17.30 gibi olacagim. Keto soganli kaldiysa o vakit e kadar ondan ve bol Salata yerim.
Ben kontrol tartilmadim unuttum.

Böyle olabilir Canım ya da götür saklama kabında en azından bi haşlanmış yumurta. Ama kavrulmamış kuruyemiş çok iyi oluyor çantanda olsun. Kuru meyve de al Canım. Aynen gluten alerjim var güzel bahane :)) ne kursuna gidiyorsun Canım.

Süpersin Canım bu hafta takım uçacak :)
Sag ol canim.
Ben de cuma fobisi var 😁 gecen hafta da pzt boyle gordum cuma artti😁
Her sabah tartilip en azini cuma soyleyecegim 😁
Yeni aldigimiz tartida bunu da yapamam.
Tarihi yaziyor tlf programinda😁😁
Saka bir yana guzel gidiyorum sukur:nazar::nazar::nazar:
Resmi olmamakla birlikte 14 gunde 2.5 kilo gibi gorunuyor bugun ki sonucumla.

Sag ol canim.

Evet bende de var Perşembe akşamı biraz erken yatalım ve çıkış saatinden erken kalkıp bekleyerek tartılalım o zaman fark çıkıyor. Bende tartıyı bugün sipariş vereceğim hemde kablosuz kulaklık alacağım aynı Markadan baya uygun spor yaparken işime yarar

Olur Canım hatta bugün başlayalım.

Üzüldüğün için Canım, kayıplarla yolumuza devam ediliyoruz, eksile eksile yapacak bir şey yok en kötüsü elimizden bi şey gelmemesi.

Benim de ev maceram olabilir şark çıkarsa bol bol evde spor yapmayı planlıyorum o zaman zaten oğlum iştahsız

Umarım Canım bende yeni alacağım

Böyle takip daha iyi olacak.

Süper Canım bi ara tarif alırım o halde senden :) arada olur öyle dalgınlıklar çocukla gayet iyi gidiyorsun kendine haksızlık etme hiç.

Güzel olmuş Canım dönüşün iyi olacak

Aslında güzel gitmişsin akşam protein ve yeşillik, sebze olsa süper olurdu akşam öğünleri çok önemli asıl kilo yapan onlar

Aslında güzel yani az makarna ama keto sevmez :)
Insallah canim donusum iyi olur
Veririm tabi sen iste yeter ki

Sabah kahvaltini evde yapsan oglende yaninda goturebilsen arkadaslarinda dedigi gibi meyve kuruyemis bence su sira disardan yemekte cok saglikli gelmiyor heryerde virusler kol geziyor en guzeli evinde yemek

Olur Canım hatta bugün başlayalım.

Üzüldüğün için Canım, kayıplarla yolumuza devam ediliyoruz, eksile eksile yapacak bir şey yok en kötüsü elimizden bi şey gelmemesi.

Benim de ev maceram olabilir şark çıkarsa bol bol evde spor yapmayı planlıyorum o zaman zaten oğlum iştahsız

Umarım Canım bende yeni alacağım

Böyle takip daha iyi olacak.

Süper Canım bi ara tarif alırım o halde senden :) arada olur öyle dalgınlıklar çocukla gayet iyi gidiyorsun kendine haksızlık etme hiç.

Güzel olmuş Canım dönüşün iyi olacak

Aslında güzel gitmişsin akşam protein ve yeşillik, sebze olsa süper olurdu akşam öğünleri çok önemli asıl kilo yapan onlar

Aslında güzel yani az makarna ama keto sevmez :)
Insan evde kalinca daha da tembellesiyor bence ya valla ben suan kalkip temizlik yapicam mesela cok useniyorum

günaydın kızlar harika bir hafta olsun hepimiz için.

Pazar menum

Sabah 10.00
2 dilim tb ekmegi
1 tane kiymali yumurta

Ara yok

Oglen 14.30
1 tbk bulgur pilavi

Aksam 18.00
4 5 kasik ev yapimi tavuk tantuni
4 5 kasik pilav
1 kase salata

Su 2 lt olmustur
Spor
15 dk lesllie
100 mekik
Tum gun kosturma ve pasta yaptim
sabah yada akşam aldığın karbonhidratlardan birini almasan daha güzel olurdu diye düşünüyorum.bak öğlene hiç dokunmadım.o tek başına çünkü.
Selam kizlar
Dun yazamadim Eve gelince yogundum

Ilk menu 12 de
3 dilim Keto soganli

Aksam yemegi 18
2 kasik Makarna :KK43: bol kiymali sos

12.229 sdim
50 mekik
25 dk bisiklet surme
kendine göre uyarla canım üzülme bu kadar.tam keto yaşamamızmümkün değil.
Kontrol tartısı
Cuma 111,5
Bugün: 110,5

Dün 110,3 çıktım ama sabah Ödemidir
vücudun uyanmadan tartıldığın için olmuştur.
Sag ol canim.
şimdiden hayırlı olsun. çok daha düzgün kilo vermene sebep olacak. oranlarını görünce ne eksik yaptığını idrak edebileceksin. bende şu proteini bir arttırabilsem. bu kadar proteinli beslenip eksik çıkması can sıkıcı
Gunaydin kizlar

Dun 73.8
Pazartesi 73.4
Fark -400 gr
bir günde mi mükemmel kuzum bu. 400 gr için bir hafta tırmaladığım oldu benim. peki geri aldım karbonhidratlı yorumlarımı
Insallah ya takılmam umarim
bende takılırım diyordum ama eş yarışmaları yarıyor takılacağım dediğim dönemde oldu eşimi mahçup etmeyeyim diye düşünürken hop 69 sınırını indim.

günaydın kızlar harika bir hafta olsun hepimiz için.

sabah yada akşam aldığın karbonhidratlardan birini almasan daha güzel olurdu diye düşünüyorum.bak öğlene hiç dokunmadım.o tek başına çünkü.

kendine göre uyarla canım üzülme bu kadar.tam keto yaşamamızmümkün değil.

vücudun uyanmadan tartıldığın için olmuştur.

şimdiden hayırlı olsun. çok daha düzgün kilo vermene sebep olacak. oranlarını görünce ne eksik yaptığını idrak edebileceksin. bende şu proteini bir arttırabilsem. bu kadar proteinli beslenip eksik çıkması can sıkıcı

bir günde mi mükemmel kuzum bu. 400 gr için bir hafta tırmaladığım oldu benim. peki geri aldım karbonhidratlı yorumlarımı

bende takılırım diyordum ama eş yarışmaları yarıyor takılacağım dediğim dönemde oldu eşimi mahçup etmeyeyim diye düşünürken hop 69 sınırını indim.
Yok yok kuzuum alma yorumunu geri cunku cidden su pilavlar makarnalar bana da fazla geliyor ama ne bulursam onu yiyorum ondan bole oluyor ama sunu farkettim ki gun icinde okadar hareketliyim ki gece kacamaklarim olmayinca muhakkak eksi goruyorum ek bisey yapmama gerek kalmiyor
Zaten buranin ole bi enerjisi var ki yani tam pes ediyorum dedigin sirada seni kendine getiriyorlar bak bana gidiyordun göya yine burdayim hele özge gibi kaptan varken basimizda hic gidesimiz gelmiyor tabii😚😚😚
Bu arada bugun ki yarisma neydi gecmis yapmam lazim bakmak icin cok useniyorum

Back
X