• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Böyle olabilir Canım ya da götür saklama kabında en azından bi haşlanmış yumurta. Ama kavrulmamış kuruyemiş çok iyi oluyor çantanda olsun. Kuru meyve de al Canım. Aynen gluten alerjim var güzel bahane :)) ne kursuna gidiyorsun Canım.

Cekindim goturmeye :))

Sabah kahvaltini evde yapsan oglende yaninda goturebilsen arkadaslarinda dedigi gibi meyve kuruyemis bence su sira disardan yemekte cok saglikli gelmiyor heryerde virusler kol geziyor en guzeli evinde yemek

Kahvalti yapip direk bisiklet surmek midemi bulandiriyor. Cunku hizli suruyorum.
Ama yarin sorun olmayacak.
Sabah meyve de vardi tabi kuruyemis ile muz yetti. Ögle yemegi secenekleride guzeldi.
Cesit cesit Salata ve tavuk vardi. Bol Salata ve sebzeli tavuk yedim

bence sabah bir haslanmis yumurta ile biraz domates+yesillik ye cikmadan, aksam da yine guzel bir salata veya yogurt yanina tavuk/et/balik. oglen sandvic hic problem degil diger ogunlerde dengelersen ;)
ekmekten bu kadar korkma yawf, sabah smoothie de yapip alabilirsin yanina, biraz badem. super kahvalti ;)

Ekmekden korkma sebebim hemen kilo almama sebep oluyor. Bunyem fazla karbonhidrat aldigi an yani bence gunluk 20 i gecince aliyor hemen. O yuzden saglikli karbonhidrat almak istiyorum

Kisa ozet

Kahvalti
10gr Badem 1 muz

Ara cay

Ogle bol Salata, sebzeli tavuk

Ara Kahve

Simdilik 8 km bisiklet surdum
1,2 L su

Suan crossfit de dersi bekliyorum.

CEYDOS CEYDOS benim dizlerim citirdiyor suguat mi ne onu yaparken devam edeyimmi.
sen bilirsin bi sakincasi varmi acaba ona gore devam edeyim ya pmaya
yok canım yapma riskli olabilir.bende de bazen oluyor ama ben seviyesini bildiğim için sıkıntı yaşamıyorum. bacak aç kapa onun yerine en azından ekstra faliyet olur. stitch stitch yürüme önermiş o da olur.

Takılsan bile istikrarlı olunca eksi gelecektir Canım

Olacak olacak ben inanıyorum.
Sağol canım :KK19:

Aynen Canım bencede Cuma’ya kadar 1 kg daha verirsem süper olacak.

Bazen insana bi üşengeçlik geliyor bazen insan hiç bir şey yapmak istemiyor ama vakit yok :)

Süper Canım Cuma’ya “7” görebilme ihtimalin var

Bence gayet güzel Canım,Cuma günü güzel verdin o nedenle gayet iyi. Hem hızlı verip hemen mezun olup bizi bırakma :) böyle iyi

Bende anlamadım bi kaç kişi hadi birbirimizi görelim diye merak edip yükledik fotoları sildik sonra güle güle kk :))))

Güzel canım

Teşekkür ederim 🤗
Beklenen menü yazayım.

Öğlen: 7 hurma gerçekleşti :)

Akşam: (14:30 gibi) - Türlü, çoban salata, yoğurt

Toplam: 560 kcal
Kalori çok az olmamış mi canım 1000 kaloriden aşağısı şok diyet sayılıyor diye biliyorum

Superiz bu gidisle haftanin birincileri biz olucaz. Insallah... Ödül yemegini planladin mi? Ben dıșarda yiyecem :)
Inşaallah sen ne kadar indin cumadan bugüne canım goremedim bildirim.Bende pizza yerim heralde :)
UOTE="BlancKahkul, post: 62979198, member: 615467"]
Menüm
Sabah; 1 tane domates
Öğlen; 1 kase mantı (misafirlikteydim)
Akşam; yarım tabak karnabahar yemegi
sabah biraz daha yiyebilirdin canım 1 domates çok az olmuş.. mantıda olmasa Iyiymis:)
[/QUOTE]
Akşama yağsız biber patlıcan domates mantar kizartcam.
Dün gece neydi öyle ya açlıktan öldüm. Oğlum gece 4 te uyudu. Tatlı krizleri, açlıktan olucem sandım 😢

Çocuklarla uğraşmak zor Allah yardım etsin.. meni de güzel canım. Tatlı krizi.icin süt ve tarcın azıcık bal deneyebilirsin

Sabah 1 bardak süt azıcık bal 2 dilim ekmek ve 1 ince kasar ile tost
Öğle 1 kase mer. Corbasi 1 kase yogurt
Akşam 1 kase çorba 1 tabak türlü ve 1 kare yogurt

Su 1.5 lt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş

Teşekkür ederim 🤗

Kalori çok az olmamış mi canım 1000 kaloriden aşağısı şok diyet sayılıyor diye biliyorum

Inşaallah sen ne kadar indin cumadan bugüne canım goremedim bildirim.Bende pizza yerim heralde :)
UOTE="BlancKahkul, post: 62979198, member: 615467"]
Menüm
Sabah; 1 tane domates
Öğlen; 1 kase mantı (misafirlikteydim)
Akşam; yarım tabak karnabahar yemegi
sabah biraz daha yiyebilirdin canım 1 domates çok az olmuş.. mantıda olmasa Iyiymis:)

Çocuklarla uğraşmak zor Allah yardım etsin.. meni de güzel canım. Tatlı krizi.icin süt ve tarcın azıcık bal deneyebilirsin
[/QUOTE]
Benim takım arkadasim asena87 asena87 mi ben kaçırdım sanırım orasini

Selamlar guzel arkadaslarim, uyandik, kahvalti hazirligindayim, gecmis birikmis.
Kuzulari okula birakip, fizik tedaviye gidecegim, sonrasini takima ayirdim:)
Kilo bildirimim:
Cuma: 66.8
Bugun: 67.2
Fark: + 400 gram

[/QUOTE]

Bilmiyorum ki canım ben herkesin menüsüne yorum yapıyorum:)

😉😉😉😀 evet hala esimsin BlancKahkul BlancKahkul
Biz rakip degil oyun arkadasiymisiz.
Ben de yeni cozuyorum olaylari zamanla😀
Cuma pzt arasi 1 kilo fark gordum bugun.sevindim.
Bugun onun serefine biraz pirinc de yemis oldum tabi.
Aksam muhakkak spor yapmaliyim hafta sonu yapmadim agrim var cok ya.
Ne guzel bende cok sevindim senin adina :)

08.15: 4 zeytin minik peynir az tereyagli lor
1.5 ceviz 1 haslanmis yumurta

13.00 az corba,az yogurt,6 lahana sarmasi

19.00 sadece balik.

Gun icinde 1.5 lt su 1Turk kahvesi 2 neskafe 5 cay.
Sporu da yapinca yazarim inş.

Kilo verdim diye hemen yedim sarmayi valla.
Aslinda senelerdir gormuyordum kaciramazdim ama abartmadim.

08.15: 4 zeytin minik peynir az tereyagli lor
1.5 ceviz 1 haslanmis yumurta

13.00 az corba,az yogurt,6 lahana sarmasi

19.00 sadece balik.

Gun icinde 1.5 lt su 1Turk kahvesi 2 neskafe 5 cay.
Sporu da yapinca yazarim inş.

Kilo verdim diye hemen yedim sarmayi valla.
Aslinda senelerdir gormuyordum kaciramazdim ama abartmadim.
Ne guzel bir menu, cok az yemissin, harika eksiler gleecek :)

Selamlar guzel arkadaslarim, uyandik, kahvalti hazirligindayim, gecmis birikmis.
Kuzulari okula birakip, fizik tedaviye gidecegim, sonrasini takima ayirdim:)
Kilo bildirimim:
Cuma: 66.8
Bugun: 67.2
Fark: + 400 gram
haftasonu yorgunluğudur o.bu hafta bişeyin kalmaz. gider +400 kg.

Bilmiyorum ki canım ben herkesin menüsüne yorum yapıyorum:)
[/QUOTE]
tabi ki herkese yorum yapabilirsin doğrusu bu zaten bir birimizin yanlışlarını düzelterek ilerleyeceğiz bu yolda.doğru yapılanlarıda takdir etmeyi unutmayalım. :halay:

Back
X