Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Galeta unu katarım dye düşünüyırum un olmadan tutar mı peki köfte
Bana köfte tarif verir misinn
galeta unu da ekmekle ayni sey, bosuna degistirme tarifini. ekmek miktarini az tut sadece yeter.
bu ulkede direkt kiyma+baharattan yapiyorlar kofteyi ekmeksiz
gerci cok kati oluyor ama yapiliyor :)

305 teyım 85 kiloda

Eklentiler

• A16FBBBC-A270-4712-8FB3-2073F184A68E.webp
    70,3 KB · Görüntüleme: 32
Ben 3ay önce sezeryan doğum yaptığım için egzersiz yapmıyorum Leslie yaparım artık aslında yapmamda egzersizleri sıkıntı olmaz ya sonuçta yara falan yok bilemedim
canim bu yarismalar katilabilenler icin, eger saglik problemi ile yapilamiyorsa alernatif yapin tabiki mutlaka. bak Ceydos herkesi ekliyor gun sonu tablolarina

senin icin dogum gunu pastasi, kremali protein pancake stack?

ben tam otomatiklerden istiyorum.hani çekirdeğini koyuyorsun öğütüyor sonrada kahve olarak içiyorsun ya onlardan az daha bekleyeyim diyorum bekledikçede artıyor fiyatları.
biz indirimden kaptik bir tane oyle, walla degmeyin keyfine

galeta unu da ekmekle ayni sey, bosuna degistirme tarifini. ekmek miktarini az tut sadece yeter.

Bende öyle yapıyorum malum ekmek türevleri yasak :) güzel oluyor benim ki katı olmuyor hiç ama. Önceden yulaf kepeğini robottan çekip un olarak kullanıyordum. Geçen gün haşlanmış yeşil mercimek koydum. Çeşitlendirmek mümkün

bende sıfır ekmek ve türevi koyanlardanım.eskiden artsın diye bol koyardım son yıllarda koymaz oldum.
305 teyım 85 kiloda
çok iyi görünüyorsun o zaman canım.

canim az uyku da vucutta odem yapabilir. daha erken yatsan olmaz mi? 8de kalkiyorsan en gec 00:00 gibi yataga gidersen uykunu alirsin guzelce.

canim az uyku da vucutta odem yapabilir. daha erken yatsan olmaz mi? 8de kalkiyorsan en gec 00:00 gibi yataga gidersen uykunu alirsin guzelce.

Normalde öyle uyuyorum Canım 23:00-00:00 geçirmem asla ama dün istisnaydı misafirlerim olduğu için. Ama bu uykusuzluk öncesi vardı ödem. Hatta daha fazlaydı geçti yüzümde var biraz.

Biliyorum Canım bende böyle zayıflarım yazdığın için ona istinaden cevap verdim. İyi gibi bilmiyorum Canım yorgunluk hafta sonu gelse de yatsam modundayım.
bende haftaya izine çikiyorım izindeyken 1 haftalık IF diyeti denemeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…