Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İşte bunu çok sevdm hiç uğraşmayın birinci ben olcammmm

İşte bazen aldım bazen verdim şimdi bahar geldikçe tekrar aynı enerjiyi hissedip yüklencem spora inşallah yinede kışı fena atlatmadım

Çok haklısın olumsuzlukta insanın başarısını etkiliyo bugün daha bi mutlu uyandımm dediklerini empoze edicemm kendime

Kizlar yarina hafif olsun diye yemek pisirmeyeyim diyorum da evdehavuc var.rendeleyip haslasam sonra da yogurtlasam nasil olur
Yani glisemik indeks falan muhabbetleri havuc mantikli mi yarin icin?

Vazgectim evde kereviz de varmis onu da ekleyecegim

Hahhaa ondan da vazgectim kereviz havuc yemegi yapacagim daha saglam

Son düzenleme:
bence hepsi olur, ama havucu haslamak yerine az yagla biraz sotele sonra yogurtla. ben cig havucu da salatalik ile rendeleyip yogurtluyorum bazen.
ama kerevize de bayilirim

Ben menümü yazayım akşam spor yattı ama Kınaya gideceğim oynarım bol bol :)
Yemeklerimi dün yaptım yanıma aldım, kızartmalı karnıyarık olarak seçmeme rağmen toplam kalori 464 ve en küçüklerini aldım

14:30 gibi: yarım küçük kabak Sandal (yarım kabağın yarısını yedim) ( kıymalı soğanlı), ufak patlıcan karnıyarık (patlıcan ve kabak ikisini bir fırında pişirdim kızartma yok)
2 yk mantar sote
1-2 çatal kereviz
2 biber dolma (bol kıymalı az Bulgurlu iç harcı)
2 küçük beyaz lahana dolması (bol kıymalı az Bulgurlu iç harcı)

Dün yaptım hepsini azar azar yemek istedim :) dolma 1 tane almıştım sabah 1 tane daha ekledim doymam belki diye iyi oldu tek öğüne düştüm malum.

Seviye 4 heyecanla bekliyorum asıl beklediğim seviye 6 :) çok az kaldı

Yawrukush stitch CEYDOS

Bence de daha iyi ben tavuk gogus eti de ve az da nohut koyuyorum cok guzel oliyor

bence de kereviz havuz gayet guzel, bir de yogurt miss

Merhaba hanımlar Sabah ilacımı içtikten sonra saat 8 den saat 2 ye kadar kalp çarpıntısı oldu şimdi yine içicem ilacı eğer aynısı olursa yarın tekrar dra gidicem p. Antibiotik alerjimi yaptı yoksa.sabaha kadar.uyuyamadim ondan mi oldu anlamadım
Oğlum.dune bakarak nispeten daha iyi uyuyor şimdi ishali azaldı sabah muz geçirdim hepsini çıkardı aksama tavuk pilav yapicam insallah yerde toparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…