Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Açıklanmadı canım daha açıklanmasına 4 5 gün var ayrıca çok sağol dua ettiğin için canım

Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 3 çatal yumurta

Öğle
1 bardak süt
1 t.kasigi bal

Akşam
1 kase çorba
1 kase yogurt
4 tane kofte

Su 1.5 lt
30 dk yürüyüş

Benimde yemek iptal oldu
O kadar yorgundum ki çok iyi oldu şükür
Şimdi biraz dinleneyim detoks suyunu yapıcam
Az evvel misafirlikten geldim yani yediğim şeyelr olağan şeylerdi ama akşama yemek yemicem
Akşam yrmeğimi yemiş oldum "saat yediden sonra" kuralıma bugün geri dönüyorum

Halim kalırsa ütüüü

galeta unu da ekmekle ayni sey, bosuna degistirme tarifini. ekmek miktarini az tut sadece yeter.
bu ulkede direkt kiyma+baharattan yapiyorlar kofteyi ekmeksiz
gerci cok kati oluyor ama yapiliyor :)

Tamam canım öyle yaparım sağolasın
Kıymayı çıkardım gitmrden
Ve yemek yapmıcam bugün çünkü yedik
Ben bu kıymayı napayım şimdi yarın da evde yokuz
Köfte hazırlayıp buzluğa atarım artık

Bol bol oynarsin spor olur

Bakalım inşallah :) bu yorgunlukla nasıl olur

kına mi...
düğün mü var.
halay çek ohh

Bizim düğünler de pek halay olmaz ama oynamayı planlıyorum :))

Geçmiş olsun Canım dikkat et olabilir bu ilaçlar son zamanlarda epey sorunlu sanırım. Dün bi yakımızın 3 yaşında olan çocuğu antibiyotik kullanıyordu ve bu ilaç nedeni ile boğazındna sürekli kan geldi çok korktu aile ama ilaçtanmış

oyna oyna spor gibi olur:)

Merhaba hanımlar
Kahvaltıda ayaküstü atıştırdım
2gün kurusu 1ceviz ve 1incir 1küçük kase yoğurt

şimdi misafirlikteyim 1avuç içi yarısı kadar poğça ve 1kase kısır yanındada közlenmiş biber turşusu şekersiz çay içtim yetti kızlar bence çok değil şuana kadar yediklerim

wuuwuu menu yine harika.
ben de senin bu sevilerin hepsini bitirmeni bekliyorum. Sonucu merakla gozlemliyorum. Ben beceremedim seviye 1 bile zor benim icin.
ohh benim yerime de oyna bol bol, halay da cek

Selam kizlar bugun tartildim 73.6 geldim yine cok fazla degil hatta gecen haftaya gore 200 gr eksideyim dananin kuyrugu yarin kopucak

Sabah 10.30

2 dilim tb ekmegi
1 yumurta
3 cy bardagi sekersiz cay

Oglen misafirlikteydim 14.00

1 pogaca
1 sarma borek
Yarim kase patates salatasi
1 baklava

Simdide kayinvalidemdeyim mercimek koftesi var yemesem olmaz gece cok acikirim napicam kizlar bilmiyorum

Su 1.5 olmustur
Spor yok

Canim ben ketojenik diyete basladim. Bir sure devam edeyim egerki kilo vermemde ise yararda menulerimi paylasabilrik canim seninle. Bugun ilk gun gayet doyurucu

oglen cok fazla karbonhidrat olmus. acikcaasi ben cok karbonhidrat yeyince kalori olarak cok olmasa da kilo veremiyorum belki sen de oylesindir. Karbonhidrati biraz azaltsan bir sure. hem ilk gunler hizli kilo verirsin motivasyon da olur.

cozulunce tekrar buzluga atilmaz, pisirip oyle koy dolaba, ctesi yersiniz.
yarin yaniniza alamaz misiniz?

Selam kizlar nasilsiniz, dun acayip yorucu, 1 saniye durmadigim bir gun gecirdim.
Birde buyuk oglumun okulundan aradilar oraya gittim, fizik tedavi, 2 ayri marketten alisveris..
Cocuklari 2 bucuk saat parkta oynatmak...Sanmayin ki kaptan takimi sallamiyor, inanin aksam bilgisayari acacak halim yoktu..
Cocuklari uyuturken uyuyakaldim..Gecede kucugum uyandi, cok uzun sure uyumadi...
Buyuk oglumun okulunda sinif annesiyim, okulla ilgili her partiyi, her etkinligi ben hazirliyorum.
Her partinin gorevlisi ben oluyorum, yarinda bir partimiz var kitap okuma ve kahvalti partisi.
24 cocugun kahvaltisinin tek kisilik kucuk cantalara koyacagim , hazirlayacagim, sonra her birine birer hikaye kitabi aldim hediye, birde hepsine sabah erkenden gidip kitap okuyacagim.
Yani ne kosturmam bitiyor, ne yogunluk..
Californiada yasiyorum biliyorsunuz, dun California valisi ohal ilan etti, evinize 3-6 aylik gida , ilac, su stogu yapin dedi.Is yerleri calisanlarin evden calismasina izin veriyor coronadan dolayi, esim cogunlukla evden calisiyor.Evde olunca onada surekli yemek, cay, kahve vs hizmet ediyorum..
Okullardan mailler geldi velilere dilerseniz cocuklarinizi okuldan alabilirsiniz diye..Ne yapacagiz , karmakarisik durumlar.
Velhasili CEYDOS , stitch kaptanlarim benden daha aktif suan ama yarini bir atlatayim ,bu durum degisecek insallah.Herhangi bir seye ihtiyaciniz olursa bizleri etiketleyin kizlar.
Ne uzun yazdim, nasil dolmussam, kahvalti, beslenme hazirliklarina geciyorum.
Menu tablomuzu bugunku ile beraber 2 gunluk hazirlayacagim.

Canim kolay gelsin. Hic olur mu senin sallamadigini dusunur muyuz? Bizim surekli pozitif ve aktif olan kaptanimiz :*
Yogun oldugunu dusundum direk 2 gun girmeyince. Senin de dedigin gibi Santanin yardimcilari gibi senin yardimcilarin da bos durmuyorlar sagolsunlar stitch ve ozellikle de CEYDOS bizi hic bos birakmadilar
Off bizim isyerinde de surekli bilgi geliyor hergun laptobu eve goturun bir anonsla surekli evden calisma istenebilir diye ama burda sadece 1 vaka var, sanmiyorum yakin zamanda boyle bir durum olacagini.
Bircok ulkede marketler bosalmis, desene sizin orda da durum ayni. Yiyecekler bitm4den gidin de alin bari eve.

Ohal mi ilan edildi, o kadar vahim mi durum
bizim de bitisigimizdeki sehre kadar geldi, buraya da 1hafta surmez artik ulasmasi

cozulunce tekrar buzluga atilmaz, pisirip oyle koy dolaba, ctesi yersiniz.
yarin yaniniza alamaz misiniz?

O zaman kavurup öyle koyarım hiç halim yok başım ağrıyor yine bu ara sık sık baş ağrısı çekmeye başladım
Yok ikimizde başka başka yerlere gidiyoruz o yüzden yanımıza almamız pek mümküm drğil

ben sende öyle göze batacak birşey göremedim canım tamam kilolusun ama hani kendini bu kadar üzecek birşey yok.
4 . seviyede nasıl olacak
augmentin mi ne ben onu içince çok kötü oluyorum. mide ağrısı bağırsaklarım bir tuhaf oluyor.oğlunun daha iyi olmasına çok sevindim.
menün güzel olmuş yarım dilim değil mi yarım ekmek değil o
köfteyi hazırla dondurucuda kalsın elinin altında bulunur.
wooow ciddi derecede karbonhidrat bağımlılığı gördüm acil terapi karbonhidrat sağlığa yararlı değildir az miktarda tüketilmesi uygundur. kaptanım kes cezasını
Canim ben ketojenik diyete basladim. Bir sure devam edeyim egerki kilo vermemde ise yararda menulerimi paylasabilrik canim seninle. Bugun ilk gun gayet doyurucu

lütfen paylaş bende denerim.
sende evinde stok yap burada ki gibi çuvalla satışlar varsa un al bol bol yağ al normalde önermem ama krizde en kolay hayati idameyi bu besinlerle yaparsın kalıcı gıdalar depola
bana artık cupid deyin Çift taraflı anlamı var.bayıldım ya santanın yardımcıları hahaha geyiklerinden seçtim ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…