Bence de tarhana masumTarhananin faydali ve cok agir olmadigini dusunuyorum.
Kesin bilgi degil ama mercimekten daha iyidir bana gore diyette.
Bir kase corbaya 1 kasik tarhana atiliyor neticede.
Hele Pirincli,sehriyeli corbalardan daha da iyidir yaaa☺
Ben de bugun tarhana yedim de savunmaya gectim
Canim ben varim yarista sen nasil sayiyorsun bilemedim benCEYDOS Canim karnim agridi bak o yarisma hareketinden.
Dur biraz daha yapacagim gaza geldim yazarken.
Bu arada kimse katilmadi mi yarismaya.
Kendi kendime mi yaptim ilk yarismamda
Ben katildimCEYDOS Canim karnim agridi bak o yarisma hareketinden.
olur mu bende varım ama günümü paylaşmadım henüz. acı iyidir acı candır. bırak acısın. benim acımadığı zaman üzülüyorum asıl.CEYDOS Canim karnim agridi bak o yarisma hareketinden.
Kurufasulyeeeeİyi akşamlar
08:00 1 adet muz
12:45 1 kase mercimek çorbası yarım tabak kuru fasülye 1 kase cacık ve salata
15:30 1 adet yeşil elma
16:30 1 avuç fıstık 5 adet kuru üzün
18:30 1 kase sebzeli köfteli çorba 1 tabak taze fasülye bol salata
3 litre su kesin içilmiştir ve devam ediyorum
5047 adım atıldı.
İnşallah hepimiz için bol eksili bir cuma olur.
Yawrukush @stitch CEYDOS
Bu arada sevgili eşim bu hafta çok görüşemedikama ortak öğünlerle kalplerimiz birdi
milkk
Midelerimiz de bir sankiİyi akşamlar
08:00 1 adet muz
12:45 1 kase mercimek çorbası yarım tabak kuru fasülye 1 kase cacık ve salata
15:30 1 adet yeşil elma
16:30 1 avuç fıstık 5 adet kuru üzün
18:30 1 kase sebzeli köfteli çorba 1 tabak taze fasülye bol salata
3 litre su kesin içilmiştir ve devam ediyorum
5047 adım atıldı.
İnşallah hepimiz için bol eksili bir cuma olur.
Yawrukush @stitch CEYDOS
Bu arada sevgili eşim bu hafta çok görüşemedikama ortak öğünlerle kalplerimiz birdi
milkk
Ben yapmaya devam o zaman en son bildirim ne zaman o zamana kadar yapayim da 1. Olayim bariolur mu bende varım ama günümü paylaşmadım henüz. acı iyidir acı candır. bırak acısın. benim acımadığı zaman üzülüyorum asıl.mifihafa var sonra. 1-2-3 işte sıraladık. :))
elmalı pişi offff bayıldım tarife yarın pişireceğim kendime oyyyy resmen ağzım sulandı.Bugunku menum (ketojenik diyet ilk gun)
08:00- 2 top yagsiz peynir ve bunlar sandvic gibi yesilliklere sarilmis ( 1 topun icibde yesil sogan parcalari vardi, digeri pembeydi galiba biraz pancar suyuna bulanmis, uzerlerinde zeytin yagi)
11:00 - 1 kase kereviz corbasi
13:00 - 1 tabak brokoli ve karnibahar haslamasi, 2 parca tane derili tavuk butu.
15:00 - 2 parca kizarmis elmali pisi unsuz, sekersiz ( 1 yumurta, biraz elma rendesiyle karistirilmis sonra uzerine bolca tarcin ve kiArtilnis hindistan cevizi yaginda)
18:00- 2 tane kizarmis yumurta, yaninda 2 yemek kasigi kadar avokadodannyapilmis pure.
su: 3 lt
Spor: 1 saat yuzme
200 touching heels
Yawrukush CEYDOS
Sogan havuc sarimsak kereviz limon falan pisirdim guzel oldu...yanina da yogurt...
Ins gorursun canim.
Afiyet olsun.
Bu arada ekmek hamur isi vs ne yesem kilo veremiyorum anca onlari kesince.
Ama sen 12 kilo berdiigne gore cok etkilemiyor sanirim.
Valla ozledim onlari
Valla gayet hafif..
Afiyet olsun canim.ama corbanin icerigi,bal,2 dilim ekmek gibi kucuk ayrintilar etki edebilir.
Afiyetler olsun.
Misafirlik zor iş.az yemissin aslinda ama diyet icin olumsuz etki edebilir.
Anaaaaam gitti cuma...
Fizik tedavin niye ozgecigim?
Imreniyorum sana anlattigin kadariyla..aktifsin guzelsin pozitifsin.
Virus icin de ben de endiseliyim dikkat edin.
Afiyet olsun canim.
Makarna fena...3 kasik da llsa karbonhodratla hic kilo veremiyorum.
Bu arada yumurtayla havuc niye yedin bu bir stil mi
Valla bugun guzel olmus canim sadece fistik belki fazla olabilir.
Sag ol canim.
Bugun persembe diye cidden ozen gosterdim ama 20 gundur karbonhidrat yemiyorum nerdeyse.oglen 1 kasik sehriye pilavina yok diyemedim .
Bu arada yanlarim agridi baya☺
Bugun stresimin sebebi şu;her hafta oldugu gibi pzt bol eksi goruyorum cumaya o artiyor.
Bugun yarin da regl olacagim buyuk ihtimal yine oyle cikacak.
Canim ben varim yarista sen nasil sayiyorsun bilemedim ben
Ceydoscugum 1 saga 1 sola hareket 1 mi sayiliyor 2 mi?olur mu bende varım ama günümü paylaşmadım henüz. acı iyidir acı candır. bırak acısın. benim acımadığı zaman üzülüyorum asıl.mifihafa var sonra. 1-2-3 işte sıraladık. :))
merhaba canım nasılsın?merhaba kızlar
Cook lezzetliydi canim. Ben de haftasonu evde yapacagim aynisinielmalı pişi offff bayıldım tarife yarın pişireceğim kendime oyyyy resmen ağzım sulandı.
Benimde aklıma mide geldi ama sen tamamla istedim canımMidelerimiz de bir sankiteşekkür ederim
bende sağ sol toplamı yaptım. hızlı yapmasan daha iyiydi nefes önemli bu tarz hareketlerde düz nefes al harekette ver hızlıda bu tempoya yetilşemezsin. amaç hareket esnasında tüm nefesi boşaltıp kasın kasılmasını sağlamak.sağlık olsun bir sonrakinde yavaş yaparsın. hızlı yapılan press oluyor. onuda kası son anda iyice çalıştırmak için yaparız. 400 sayıyorum.Ceydoscugum 1 saga 1 sola hareket 1 mi sayiliyor 2 mi?
Ben toplam 400 yaptim ama 1 saga 1 puan saydim...bir de videoda ki adam kadar yavas yapmadim daha hizli yaptim.sayiliyorsa 400
Evet canim. Gunde 5 ogun geliyor. Sabaha dogru birakiyiar kapimin onune. Kucuk bir kutunun icinde paketlenmis 5 ogun seklindeDeryaOnDiet bu yazdıklarının hepsi paketli mi geldi sana ?
kız banada yer var mı oralarda ?Evet canim. Gunde 5 ogun geliyor. Sabaha dogru birakiyiar kapimin onune. Kucuk bir kutunun icinde pakeenmis 5 ogun seklinde
Ya ben cok sabirsiz biriyim.bende sağ sol toplamı yaptım. hızlı yapmasan daha iyiydi nefes önemli bu tarz hareketlerde düz nefes al harekette ver hızlıda bu tempoya yetilşemezsin. amaç hareket esnasında tüm nefesi boşaltıp kasın kasılmasını sağlamak.sağlık olsun bir sonrakinde yavaş yaparsın. hızlı yapılan press oluyor. onuda kası son anda iyice çalıştırmak için yaparız. 400 sayıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?