Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bence de tarhana masum

Bugunku menum (ketojenik diyet ilk gun)
08:00- 2 top yagsiz peynir ve bunlar sandvic gibi yesilliklere sarilmis ( 1 topun icibde yesil sogan parcalari vardi, digeri pembeydi galiba biraz pancar suyuna bulanmis, uzerlerinde zeytin yagi)
11:00 - 1 kase kereviz corbasi
13:00 - 1 tabak brokoli ve karnibahar haslamasi, 2 parca tane derili tavuk butu.
15:00 - 2 parca kizarmis elmali pisi unsuz, sekersiz ( 1 yumurta, biraz elma rendesiyle karistirilmis sonra uzerine bolca tarcin ve kiArtilnis hindistan cevizi yaginda)
18:00- 2 tane kizarmis yumurta, yaninda 2 yemek kasigi kadar avokadodannyapilmis pure.

su: 3 lt
Spor: 1 saat yuzme
200 touching heels
Yawrukush CEYDOS

CEYDOS Canim karnim agridi bak o yarisma hareketinden.
Dur biraz daha yapacagim gaza geldim yazarken.
Bu arada kimse katilmadi mi yarismaya.
Kendi kendime mi yaptim ilk yarismamda
olur mu bende varım ama günümü paylaşmadım henüz. acı iyidir acı candır. bırak acısın. benim acımadığı zaman üzülüyorum asıl. mifihafa var sonra. 1-2-3 işte sıraladık. :))

Kurufasulyeeee
Ben de yedim
devamını okucam

Midelerimiz de bir sanki teşekkür ederim

Ben yapmaya devam o zaman en son bildirim ne zaman o zamana kadar yapayim da 1. Olayim bari

elmalı pişi offff bayıldım tarife yarın pişireceğim kendime oyyyy resmen ağzım sulandı.

Çorba mercimek çorbası canım diğer şeylerde etki etmez diye düşünüyorum

Canim ben varim yarista sen nasil sayiyorsun bilemedim ben
Ceydoscugum 1 saga 1 sola hareket 1 mi sayiliyor 2 mi?

Ben toplam 400 yaptim ama 1 saga 1 puan saydim...bir de videoda ki adam kadar yavas yapmadim daha hizli yaptim.sayiliyorsa 400

Ceydoscugum 1 saga 1 sola hareket 1 mi sayiliyor 2 mi?

Ben toplam 400 yaptim ama 1 saga 1 puan saydim...bir de videoda ki adam kadar yavas yapmadim daha hizli yaptim.sayiliyorsa 400
bende sağ sol toplamı yaptım. hızlı yapmasan daha iyiydi nefes önemli bu tarz hareketlerde düz nefes al harekette ver hızlıda bu tempoya yetilşemezsin. amaç hareket esnasında tüm nefesi boşaltıp kasın kasılmasını sağlamak.sağlık olsun bir sonrakinde yavaş yaparsın. hızlı yapılan press oluyor. onuda kası son anda iyice çalıştırmak için yaparız. 400 sayıyorum.

Ya ben cok sabirsiz biriyim.
Yandigini da gorunce daha hizlandim
Hayir 100 daha yapacagim da yarin kalkamam diye korkuyorum
Sen bilgilisin baya egzersiz konusunda ya ben valla buranin şevkiyle yapiyorum,cok da iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…