• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende sağ sol toplamı yaptım. hızlı yapmasan daha iyiydi nefes önemli bu tarz hareketlerde düz nefes al harekette ver hızlıda bu tempoya yetilşemezsin. amaç hareket esnasında tüm nefesi boşaltıp kasın kasılmasını sağlamak.sağlık olsun bir sonrakinde yavaş yaparsın. hızlı yapılan press oluyor. onuda kası son anda iyice çalıştırmak için yaparız. 400 sayıyorum.
Bende oyle bir sag 1 saydim veeee tam 700 ama daha devam edecegim insallah 1000 e tamamlamaya calisacagim

Ya ben cok sabirsiz biriyim.
Yandigini da gorunce daha hizlandim😁
Hayir 100 daha yapacagim da yarin kalkamam diye korkuyorum😁😁
Sen bilgilisin baya egzersiz konusunda ya ben valla buranin şevkiyle yapiyorum,cok da iyi oluyor😍
haklısın öyle oluyor ilk zamanlar. geçen gün hesapladık 3,5 yıl olmuş ben pilates yapmaya başlayalı.iki öğretmen eskittim.öncesinde 1 yılda bale yaptım oradan da var azıcık.
yok yapma alışık değilsen çok olur. ben haftasonu 360 mekik ertesi gün 100 daha yaptım. 5 gündür yanıyor.

5 mart 2020 perşembe bugün ne yedim?
sabah 2 adet haşlanmış yumurta + 30 gr peynir
öğle : 1 çikolata hikayesi mesajlarda
akşam : 125 gr yoğğurtla 1 çorba kaşığı meyveli kellogs karışımı
su : 1500 ml +500 olacak bugün
spor : 180 adet heel touches sağ sol toplam

5 mart 2020 perşembe bugün ne yedim?
sabah 2 adet haşlanmış yumurta + 30 gr peynir
öğle : 1 çikolata hikayesi mesajlarda
akşam : 125 gr yoğğurtla 1 çorba kaşığı meyveli kellogs karışımı
su : 1500 ml +500 olacak bugün
spor : 180 adet heel touches sağ sol toplam
Ya bu kadar seyle nasil duruyorsun

Aman napalim acirsada katlaniriz gul valla☺
onunda çaresi var.şimdi ılık bir banyo yap kaslar gevşesin.tek hareket çalışması yaptığımız için başlarda esnetme soğutma yapmadık kaslarına dinlen komutunu duşla ver. çok acın olursa yarın tabi bu kadar çılgınca olmamak koşuluyla farklı bir karın hareketi yap çivi çiviyi söker mantığı kas acısı içinde geçerli. acın azalacaktır güven bana

onunda çaresi var.şimdi ılık bir banyo yap kaslar gevşesin.tek hareket çalışması yaptığımız için başlarda esnetme soğutma yapmadık kaslarına dinlen komutunu duşla ver. çok acın olursa yarın tabi bu kadar çılgınca olmamak koşuluyla farklı bir karın hareketi yap çivi çiviyi söker mantığı kas acısı içinde geçerli. acın azalacaktır güven bana
Zaten azda olsa gunluk bel egzersizi yapmaya cakisiyorum bel kaymasi var bende aslinda onlari da aksatmasam cok iyi oluyordu banyo aklimda zaten yapcam insaallah

Ya bu kadar seyle nasil duruyorsun
diyorum ya hep bunlar benim yemek yediğim haller. aç gezerdim ben hep.doyuyorum çok bile geliyor bazen. yoğurdu zor bitirdim mesela.son kaşık fazlaydı.komik bişey diyeyim mi ben hiç abur cuburda yemem . ayda yılda bir fıstıklı cips yerim çikolata alırsam yerim almazsam aramam aslında eşimde alınca köşe bucak saklar. biri börek kek pasta verirse yerim kendim yapmam yapınca onu çok yiyorum. bu aslında hayatımın özeti. evde genelde az yağlı yemekler pişer. şeker 5 kg alırız annem gelirse hemen biter eğer yoksa bana 1 yıl gider.şekerde yok.bende anlamıyorum

diyorum ya hep bunlar benim yemek yediğim haller. aç gezerdim ben hep.doyuyorum çok bile geliyor bazen. yoğurdu zor bitirdim mesela.son kaşık fazlaydı.komik bişey diyeyim mi ben hiç abur cuburda yemem . ayda yılda bir fıstıklı cips yerim çikolata alırsam yerim almazsam aramam aslında eşimde alınca köşe bucak saklar. biri börek kek pasta verirse yerim kendim yapmam yapınca onu çok yiyorum. bu aslında hayatımın özeti. evde genelde az yağlı yemekler pişer. şeker 5 kg alırız annem gelirse hemen biter eğer yoksa bana 1 yıl gider.şekerde yok.bende anlamıyorum
O zaman sen duzenli beslenmedigin icin kilo aliyor olabilirmisin

:duduk:HEEL TOUCHES EGZERSIZI YARISMAMIZIN SONUCLARI:duduk:

:sampiyon::sampiyon::sampiyon:1. mifihafa mifihafa 1000 Adet :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

:KK9::KK9:2. asena87 asena87 400 Adet:KK9::KK9:
:KK71::KK71:3. DeryaOnDiet DeryaOnDiet 200 adet:KK71::KK71:
4. CEYDOS CEYDOS 180 Adet
5. AppLesma AppLesma 80 adet

Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımızı ve 1.olan arkadaşımız mifihafa mifihafa 'yı çok tebrik ediyorum.
:KK200:

benim eşim olur kendisi ekstra gurur duyuyorum.katılım çok az oldu üzdüüüü...

Bu hafta düzenlediğimiz yarışmalar sona ermiştir. Katılan katılmayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni yarışmalarımızda daha çok katılım umudu taşıyarak görüşmek üzere diyorum.

Back
X