Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kötü değilmiş o kadar ama daha fazla dikkat etmelisin ideallerine kavuşmak için.sonuçlarına henüz bakamadım. sana geri dönüşü inşallah olumsuz olmamıştır.
Ben her sene d vitAmini testi yaptiriyotum. Ona gore aliyorum vitamin takviyemi , burda gunesli gun sayidi az takviye slmayinca rksik cikiyor. Ama bobrek sorunu yarattigini bilmiyirdum. Sagol canim bilgi icin cok sagol.
ya evet biz burada cahilce alıp kullanıyorduk valla.ama magnezyumda sıkıntı yokmuş sporda yaptığımı duyunca hemen yazdı.bizde güneş bolda ben küsüm güneşe. çıkınca hemen lekelerim arttığı için nefret ediyorum dolaşmaktam camın yanında ne alırsam. evden genelde 16:00 dan önce çıkmamaya gayret diyorum.

ama bilmiyordum gercekten bobrekelri etkiledigini dikkat etmek laozm dessene

Kilo bildirimim utanarak yaziyorum yaziklar olsun bana ama bu hafta sizi dinliyorum karbonhidrattan ekmegim disinda mumkun oldugunca uzak kalicam

Gecen haftaa 73.8
Bu hafta 74.3
Fark + 500
Ya cok kotuuuu bu arkadaslar
superr plan canim. haftaya eksi gelecegine hiic suphem yok

Yazıcaktım da aceleden açıklama yapamadım. Geçen haftaki kilomu bilmiyorum maalesef. Sizler de haklısınız ama öyle bir yoğunum ki bebek ayağımdayken yazıyorum çığunlıukla. Fotoğraf çekmeyi de unuttum

kilo bildirimlerinize fotoğrafları dahil etmeyi unutmayın. eklemeyen arkadaşlarımız bir an önce eklerse çok sevinirim.

dünkü menüm..
iki yumurta..
ara: nescafe - iç ay çiçegi çekirdegi.
öğle: çorba+ ekşili sulu köfte+ mor lahana yoğurtlu.
ara: çay
akşam: 2soğan böregi+ ayran..

spor: 4800 adım.
10 dk zumba.
ev işler...
bugün sabah
6 adet tavuk nugget.
domates.
ara: çay nescafe
öğle: çorba+ tavuk sote+ havuçlu yoğurt.
şu andaki adim : 2900
akşama kurufasulye yemegi yapacagim.
ve 1 haftalık izine çıkıyorum.

Not et Canım bende hatırlamıyorum ya da bildirimini kayıt et, kayıtlı mesajlardan kolaylıkla bulursun.

kilo bildirimlerinize fotoğrafları dahil etmeyi unutmayın. eklemeyen arkadaşlarımız bir an önce eklerse çok sevinirim.

Canım ben ekleyemiyorum sabah kalkıp evden hızlı çıkmam gerekiyor ve oğlumu da hazırlıyorum vs telefonu hiç elime alamıyorum Cumartesi günleri eklerim ama fotoğraf

Kızlar yarın menü yazmayacağım serbest gün yapıyorum çok kaçırmadan ama yiyeceğim :) hem de düğün var yarın pek gelemem şimdiden kusura bakmayın; bu hafta sonu beni es geçin, Pazar normale döneceğim beslenme olarak ama gelebilir miyim bilmiyorum. Of gün için heyecanlıyım sizin diyette yediklerinizi yiyeceğim ama :))) menemen ve simit istiyorum ve uykuluk :) başka da bi şey yemek herhalde he bir de tost istiyor Canım :) ne kadar masum artık isteklerim :))))

gercekten de artik kacamak istekelrin bile cok masum
ama lutfen pazar gunu tam gaz geri don. Ben bir iki gun mola vereyimd edim 1 hafta mola oldu hemen arti olarak dondu.
Benim hatami yapma canim.
Birgun sadece ye ertesi gun don normal duzenine

gercekten de artik kacamak istekelrin bile cok masum
ama lutfen pazar gunu tam gaz geri don. Ben bir iki gun mola vereyimd edim 1 hafta mola oldu hemen arti olarak dondu.
Benim hatami yapma canim.
Birgun sadece ye ertesi gun don normal duzenine

Yok canım zaten çokta sakıncalı şeyler yemeyeceğim sadece ekmek, şu an buna ihtiyacım var bi şaşırtmam lazım: tek günlük beynimi hep şartladım ertesi gün tek öğüne geçiyorum. Kendimi alıştırmam o kadar gün yaptım başa dönemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…