teşekkür ederim evet 1 jhaftalık aldim.@MigiMadid bi hafta iizni kaptın hadi iyi tatiller
Benim de haftaya işe başlama zamanım geliyor
Kizlar bir sey soylemeden gecemeyecegim.ama umarim yanlis anlamazsiniz.
Sadece bir farkediş ve oneri olarak dusunun.
Bu arada ben de dahilim yazdiklarima senelerdir surekli 4 kilo alip 2 kilo veren biri olarak.
Bazen menuye ve yapilan yorumlara gelen karsi cevaba bakiyorum.
Yediklerimizi masum gosterme cabasi icindeyiz.
Ama vucut bunu yemiyor,tartida gosteriyor.
Ve yillarca kendimce herseyden az az yeyip kilo verecegimi dusunen ben pek de ilerleyemedim.
Yani zaten buradaysak vucudumuz cabuk yakan,her daim zayif bunyelerden degil tam tersi hamur isiyle tatliyla hemen kilo alan bunyelerden.
Haliyle ekmek,hamur isi,tatli,kuruyemis,asiri meyve vs bunlardan her zamankinden az da yesek kilo verdirmiyor sanki.
He 3 ayda 2 kilo verdirir ama o kadar biktirir ki ipin ucunu yine birakiriz.
Tabi herkesin yasam sartlari ve bunyesi farkli,kimi emziriyor kimi cok yogun calisiyor ...hak veriyorum.
Demem o ki ; kilo vermek istiyorsak bence bu saydiklarimi bir sure kenara itebilmek gerekiyor.
Gece karnimiz acliktan agrimali bazen,bazen sofrada duran bir yiyecege ozenip yememeliyiz.
Cunku yedigimiz icin bu durumdayiz.
Her yazdigima ben de dahilim.sadece biraz gercekci davranalim diye yazmak istedim.icimden geldi.kimse lutfen uzerine alinmasin ama naçizane onemseyip uygularsak da faydasini goruruz diye dusunuyorum.
Herkese guzel hafta sonlari
Iyi ki buradayim bu arada.
Cok faydasini goruyorum duzenlilik konusunda.
yahaha bende de öyle işte o yüzden hiç ağzıma karbonhidrat yaklaştırmıyorum.yoksa bumerang cehennemi başlıyor.Yag oranima hic baktirmadim ama diyetisyene giderken o bakiyordu benim kendi kilom degil hamilelik kilolarim ondan bence birde spor yapmasamda ceydacim gercekten gun icinde okadar hareketliyim ki azicik kissam bile tak tak gidiyor deryamim soledigi gibi bi kac gun idare etsem 70 e bile inerim ha bide su var birakincada hizla geri geliyor bumerang gibi
hiç fena değil canım önümüzdeki hafta 72 olursun
geçti canım bu hafta yarışmalar bitti.yeni yarışmalarla bu haftaya hazırla kendini.Ayyy ne yarışması vaedııı
sizlerin ki ni gördüm canım yazmayanlar var. bu arada çok güzel vermişsin tebrik ederim.Yazdık
süper bir paylaşım olmuş canım.baştan sona haklısın yazdıklarında.bende gece taylan kümeliye daldım.aşağı yukarı benzer şeyler anlatıyor.hatta linkleri kaydettim akşam paylaşacağım videosunu.Kizlar bir sey soylemeden gecemeyecegim.ama umarim yanlis anlamazsiniz.
Sadece bir farkediş ve oneri olarak dusunun.
Bu arada ben de dahilim yazdiklarima senelerdir surekli 4 kilo alip 2 kilo veren biri olarak.
Bazen menuye ve yapilan yorumlara gelen karsi cevaba bakiyorum.
Yediklerimizi masum gosterme cabasi icindeyiz.
Ama vucut bunu yemiyor,tartida gosteriyor.
Ve yillarca kendimce herseyden az az yeyip kilo verecegimi dusunen ben pek de ilerleyemedim.
Yani zaten buradaysak vucudumuz cabuk yakan,her daim zayif bunyelerden degil tam tersi hamur isiyle tatliyla hemen kilo alan bunyelerden.
Haliyle ekmek,hamur isi,tatli,kuruyemis,asiri meyve vs bunlardan her zamankinden az da yesek kilo verdirmiyor sanki.
He 3 ayda 2 kilo verdirir ama o kadar biktirir ki ipin ucunu yine birakiriz.
Tabi herkesin yasam sartlari ve bunyesi farkli,kimi emziriyor kimi cok yogun calisiyor ...hak veriyorum.
Demem o ki ; kilo vermek istiyorsak bence bu saydiklarimi bir sure kenara itebilmek gerekiyor.
Gece karnimiz acliktan agrimali bazen,bazen sofrada duran bir yiyecege ozenip yememeliyiz.
Cunku yedigimiz icin bu durumdayiz.
Her yazdigima ben de dahilim.sadece biraz gercekci davranalim diye yazmak istedim.icimden geldi.kimse lutfen uzerine alinmasin ama naçizane onemseyip uygularsak da faydasini goruruz diye dusunuyorum.
Herkese guzel hafta sonlari
Iyi ki buradayim bu arada.
Cok faydasini goruyorum duzenlilik konusunda.
1 sayfada hesaplamanın nasıl yapıldığı var canım. dün gecede ben mesajlarımda anlatmıştım hangisi kolayına gelirse oradan bakıp yüzde hesabını yapabilirsin.Yüzde kısmını nasıl yapıyorsunuz
iyi tatiller canımteşekkür ederim evet 1 jhaftalık aldim.
temzlik beni bekler
haftaya günüm var .
wuuwuu tebrikler canim, hadi bajkalim benim de haftaya hedefim 65. Bizim yaris devam ediyor unutma.Selam kizlar, bugun cok kosusturacagim, o yuzden gelemeyecegim. Simdiden veren, veremeyip gayret eden herkesi tebrik ederim.
Gecen hafta 67.2
Bu hafta 66.7
Fark 500gr
Yuzde %0.74
uçan kilo benim için 65 hedefim 66 olsun o kadar mümkün değil hergün koşmam lazım 65 olmak için.wuuwuu tebrikler canim, hadi bajkalim benim de haftaya hedefim 65. Bizim yaris devam ediyor unutma.
Kim once 65 olacak ? sen mi ben mi yoksaCEYDOS mu? Ayy ucumuz de haftaya 65 olsak supper olur
canım ne hakkı.sen ne zaman kendini hazır hissedersen geri dön biz buradayız .selam arkadaşlar
ben grubu ara veriyorum.
sizin motivasyonu düşürmek istemiyorum.
umarim çok güzel kilo vereceksiniz:)
ben bu aralar hiç iyi degilim..
hiç istirarlı olamiyorum..
diyeti ben hiç beceremiyorum.
sizi öpüyorum
iyi günler.:)Yawrukush CEYDOS plasticwoman stitch
lütfen beni affedin hakkımı helal edin..
sizi seviyorum.
Selam kizlar, bugun cok kosusturacagim, o yuzden gelemeyecegim. Simdiden veren, veremeyip gayret eden herkesi tebrik ederim.
Gecen hafta 67.2
Bu hafta 66.7
Fark 500gr
Yuzde %0.74
yahaha bende de öyle işte o yüzden hiç ağzıma karbonhidrat yaklaştırmıyorum.yoksa bumerang cehennemi başlıyor.
hiç fena değil canım önümüzdeki hafta 72 olursun
geçti canım bu hafta yarışmalar bitti.yeni yarışmalarla bu haftaya hazırla kendini.
sizlerin ki ni gördüm canım yazmayanlar var. bu arada çok güzel vermişsin tebrik ederim.
süper bir paylaşım olmuş canım.baştan sona haklısın yazdıklarında.bende gece taylan kümeliye daldım.aşağı yukarı benzer şeyler anlatıyor.hatta linkleri kaydettim akşam paylaşacağım videosunu.
1 sayfada hesaplamanın nasıl yapıldığı var canım. dün gecede ben mesajlarımda anlatmıştım hangisi kolayına gelirse oradan bakıp yüzde hesabını yapabilirsin.
iyi tatiller canım
Geçen hafta : 68.7
Bu hafta : 67.5
Fark : 1.2
Yüzde : %1.75
Eki Görüntüle 2601195 Eki Görüntüle 2601196 Eki Görüntüle 2601197
selam arkadaşlar
ben grubu ara veriyorum.
sizin motivasyonu düşürmek istemiyorum.
umarim çok güzel kilo vereceksiniz:)
ben bu aralar hiç iyi degilim..
hiç istirarlı olamiyorum..
diyeti ben hiç beceremiyorum.
sizi öpüyorum
iyi günler.:)Yawrukush CEYDOS plasticwoman stitch
lütfen beni affedin hakkımı helal edin..
sizi seviyorum.
Ben cumaya kadar her gun spor yapacagim gel beraber yapalim, hedefimiz 65 olsunuçan kilo benim için 65 hedefim 66 olsun o kadar mümkün değil hergün koşmam lazım 65 olmak için.
@gulum7 , Z zeynebzeyneb ,Puuff , DDeeRRiiNN41 , K Kelebeknefes , fotoğraflı tartı paylaşımlarınızı bekliyorum.
[/QUOTE
Ben tartıldım ama bi 80 gösterdi bi 81 gösterdi bi 82 gösterdi hatta dotograf çekicektim 87 oldu bianda
yapalım yavrucum cumartesi pazar belki ama hafta içi katılırım sana. hadi 65 yapalım hedefi büyük düşünmek lazım bazenBen cumaya kadar her gun spor yapacagim gel beraber yapalim, hedefimiz 65 olsunama 66 da olur o da guzel
80 bide 81 in fotosunu çekebildimHangisini paylaşıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?