• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçen hafta

86
Bu hafta 81
Yüzde %058

Eklentiler

• IMG_20200306_161125.webp
    IMG_20200306_161125.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 37
Bende anlamadım ya diyorum ya yanlış ttarttı beni hesaplamayın bence ya bu kadar gerçekten mümkün değil ben zaten 8 gündür diyetteyim imkansız
Ben o zaman şöyle yapayım 27 şubatta tartuldığımda 89 kiloydum 3 martta tarttılmıştım en aon 86.6 gelmiltim
düzenli kullandığın bir tartı edin bence canım böyle moralinde bozulur sürekli farklı ölçümle

Kizlar bir sey soylemeden gecemeyecegim.ama umarim yanlis anlamazsiniz.
Sadece bir farkediş ve oneri olarak dusunun.
Bu arada ben de dahilim yazdiklarima senelerdir surekli 4 kilo alip 2 kilo veren biri olarak.

Bazen menuye ve yapilan yorumlara gelen karsi cevaba bakiyorum.
Yediklerimizi masum gosterme cabasi icindeyiz.
Ama vucut bunu yemiyor,tartida gosteriyor.
Ve yillarca kendimce herseyden az az yeyip kilo verecegimi dusunen ben pek de ilerleyemedim.
Yani zaten buradaysak vucudumuz cabuk yakan,her daim zayif bunyelerden degil tam tersi hamur isiyle tatliyla hemen kilo alan bunyelerden.
Haliyle ekmek,hamur isi,tatli,kuruyemis,asiri meyve vs bunlardan her zamankinden az da yesek kilo verdirmiyor sanki.
He 3 ayda 2 kilo verdirir ama o kadar biktirir ki ipin ucunu yine birakiriz.
Tabi herkesin yasam sartlari ve bunyesi farkli,kimi emziriyor kimi cok yogun calisiyor ...hak veriyorum.
Demem o ki ; kilo vermek istiyorsak bence bu saydiklarimi bir sure kenara itebilmek gerekiyor.
Gece karnimiz acliktan agrimali bazen,bazen sofrada duran bir yiyecege ozenip yememeliyiz.
Cunku yedigimiz icin bu durumdayiz.
Her yazdigima ben de dahilim.sadece biraz gercekci davranalim diye yazmak istedim.icimden geldi.kimse lutfen uzerine alinmasin ama naçizane onemseyip uygularsak da faydasini goruruz diye dusunuyorum.
Herkese guzel hafta sonlari
Iyi ki buradayim bu arada.
Cok faydasini goruyorum duzenlilik konusunda.
👍🏼

Back
X