tercih senin en doğru hangisi diyorsan onu paylaş80 bide 81 in fotosunu çekebildim
aynen ucundan gorsek yete, mesela 65.95 bile superyapalım yavrucum cumartesi pazar belki ama hafta içi katılırım sana. hadi 65 yapalım hedefi büyük düşünmek lazım bazen
80 bide 81 in fotosunu çekebildim
65 i kabul ederken dedimki kendi kendime geniş bir rakam aslında ucundan girme ihtimalin yüksek.ay ya kaderimiz böyle düşümek olacak sanki ne korkunçaynen ucundan gorsek yete, mesela 65.95 bile super
canım bence bu işte terslik var 5 kilo mümkün değil nasıl bir fark bu. 81,6 şoktayım bişey diyemiyorum.Geçen hafta
86
Bu hafta 81
Yüzde %058
Bende anlamadım ya diyorum ya yanlış ttarttı beni hesaplamayın bence ya bu kadar gerçekten mümkün değil ben zaten 8 gündür diyetteyim imkansızcanım bence bu işte terslik var 5 kilo mümkün değil nasıl bir fark bu. 81,6 şoktayım bişey diyemiyorum.
Bende anlamadım ya diyorum ya yanlış ttarttı beni hesaplamayın bence ya bu kadar gerçekten mümkün değil ben zaten 8 gündür diyetteyim imkansız
Bende anlamadım ya diyorum ya yanlış ttarttı beni hesaplamayın bence ya bu kadar gerçekten mümkün değil ben zaten 8 gündür diyetteyim imkansız
düzenli kullandığın bir tartı edin bence canım böyle moralinde bozulur sürekli farklı ölçümleBen o zaman şöyle yapayım 27 şubatta tartuldığımda 89 kiloydum 3 martta tarttılmıştım en aon 86.6 gelmiltim
harika sonuç canım tebriklerPazar diyete başladım. Bu 5 günlük sonuç
Geçen hafta= 91.65
Bugün= 88.50
Yüzde = %3,43
Bunun üzeriBen o zaman şöyle yapayım 27 şubatta tartuldığımda 89 kiloydum 3 martta tarttılmıştım en aon 86.6 gelmiltim
2 güne kadar tartı alıcam sözdüzenli kullandığın bir tartı edin bence canım böyle moralinde bozulur sürekli farklı ölçümle
Kolay gelsin şimdidenteşekkür ederim evet 1 jhaftalık aldim.
temzlik beni bekler
haftaya günüm var .
Merhaba canım kilom 83.0 beni bu haftaki hamur işleri etkiledi hafta içi tartıldığımda 82leri görmüştümZ Zeruss , @zeynebzeyneb ,Puuff , @DDeeRRiiNN41 , K Kelebeknefes , fotoğraflı tartı paylaşımlarınızı bekliyorum.
Pazar diyete başladım. Bu 5 günlük sonuç
Geçen hafta= 91.65
Bugün= 88.50
Yüzde = %3,43
Kizlar bir sey soylemeden gecemeyecegim.ama umarim yanlis anlamazsiniz.
Sadece bir farkediş ve oneri olarak dusunun.
Bu arada ben de dahilim yazdiklarima senelerdir surekli 4 kilo alip 2 kilo veren biri olarak.
Bazen menuye ve yapilan yorumlara gelen karsi cevaba bakiyorum.
Yediklerimizi masum gosterme cabasi icindeyiz.
Ama vucut bunu yemiyor,tartida gosteriyor.
Ve yillarca kendimce herseyden az az yeyip kilo verecegimi dusunen ben pek de ilerleyemedim.
Yani zaten buradaysak vucudumuz cabuk yakan,her daim zayif bunyelerden degil tam tersi hamur isiyle tatliyla hemen kilo alan bunyelerden.
Haliyle ekmek,hamur isi,tatli,kuruyemis,asiri meyve vs bunlardan her zamankinden az da yesek kilo verdirmiyor sanki.
He 3 ayda 2 kilo verdirir ama o kadar biktirir ki ipin ucunu yine birakiriz.
Tabi herkesin yasam sartlari ve bunyesi farkli,kimi emziriyor kimi cok yogun calisiyor ...hak veriyorum.
Demem o ki ; kilo vermek istiyorsak bence bu saydiklarimi bir sure kenara itebilmek gerekiyor.
Gece karnimiz acliktan agrimali bazen,bazen sofrada duran bir yiyecege ozenip yememeliyiz.
Cunku yedigimiz icin bu durumdayiz.
Her yazdigima ben de dahilim.sadece biraz gercekci davranalim diye yazmak istedim.icimden geldi.kimse lutfen uzerine alinmasin ama naçizane onemseyip uygularsak da faydasini goruruz diye dusunuyorum.
Herkese guzel hafta sonlari
Iyi ki buradayim bu arada.
Cok faydasini goruyorum duzenlilik konusunda.
Çok teşekkür ederimSüpersin Canım tebrikler
Teşekkür ederimharika sonuç canım tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?