Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyle canim mecbur omur byu dikkat edecegiz tartilacagiz, degilse sisko kalacagiz :) iki tane secenegimiz var.65 i kabul ederken dedimki kendi kendime geniş bir rakam aslında ucundan girme ihtimalin yüksek.ay ya kaderimiz böyle düşümek olacak sanki ne korkunç
330 TL çok daha uygun yerde yaptır tabiki. Ne yapıyorlar, boyamı satıyorlarKızlar bi şey danışacağım bi fikir verin bana yarın malum düğün var, mac makyaj hizmeti var orada 330 tl verip makyaj Yaptırıyorsun ve o verdiğin fiyat kadar alışveriş yapıyorsun. Ya da kuaföre gidip yaptıracağım ne yapsam? Kuaförler 100-150 arası
canım ben olsam ilk tercihi seçerdim hem ürün alıyorsun hem makyajın yapılıyor.Kızlar bi şey danışacağım bi fikir verin bana yarın malum düğün var, mac makyaj hizmeti var orada 330 tl verip makyaj Yaptırıyorsun ve o verdiğin fiyat kadar alışveriş yapıyorsun. Ya da kuaföre gidip yaptıracağım ne yapsam? Kuaförler 100-150 arası
330 TL çok daha uygun yerde yaptır tabiki. Ne yapıyorlar, boyamı satıyorlar![]()
canım ben olsam ilk tercihi seçerdim hem ürün alıyorsun hem makyajın yapılıyor.
yanında götürdüklerini takviye kullansalar iyi olur aslında .evet marka gerçekten pahalı indirimli halleri bile zorluyor bütçeyiEvet bana da öyle mantıklı geldi ama mac ürünleri de pahalı öyle çok ürün alamam 330 tl ye
Canım ben bu hafta 2miz yerine de yaptım yaSelam arkadaşlar ben de yapamıyorum. Herkese bol eksiler ... başarılar. Herşey gönlünüzce ve hayırlısı olsun.
Yawrukush
stitch
CEYDOS
angelnesss ve hepiniz
![]()
@MigiMadid olacakSelam kizlar, gecmisi okudum, kilolari not ettim ,simdi listemizi paylasacagim.
@diyetlikadn ,milkk aramizdan ayriliyormussunuz, uzuldum ama siz nasil isterseniz oyle olsun,Kendinize cok iyi bakin.
![]()
Arkadaslar listemizi paylastim,asena87 listen hayirli olsun canim.
![]()
Arrietty_ canimcim bugun arti bildirimle geldigin icin ve takimin ortalamasi malesef bu hafta cok dusuk oldugu icin, seni listeye bugun alsam takim ceza alacakti, ceza almamak icin seni haftaya listeye dahil edecegim canim.
Kilo veren , vermek icin gayret eden tum arkadaslarimi tebrik ediyorum.
Bu hafta ortalamamiz yi degil, bende son birkac gundur ilgilenemedim sizlerle, bugun oglumun okkul partisini halledip eskisi gibi aktif duzenime donecegim.
Simdi okul hazirliklarina geciyorum.Donuste gorusmek uzere..
4. takım sizlere ilk gerçek zayıflamamın tüm hikayesini anlatmak istiyorum. pes eden kaçamaklarla istediği kilolara ulaşamayan arkadaşlarım lütfen bunu sonuna kadar okuyun.
sene 2015 mayıs ayı kızımın bale kursu var nehir herkes tanıdı zaten.nehir ve yaşıtları laylaylom. öğretmeni ceren kafayı sıyırmış salonun kapısını açtı ''ne olur bu hareketi çocuklara anlatabilecek varsa gelsin'' dedi. bende hadi göster canım nasıl deneyelim dedim. gösterdi ben tamamdır hadi göstereyim dedim ve salonda hareketi yaptım. sonra çocuklara döndüm ben 20 kg daha zayıf olsam buraya gelir ve sizden daha iyi bale yaparım dedim.
üstünden 2,5 ay kadar geçti bir arkadaşım ceyda böyle bir diyet var ne dersin deneyelim mi teklifinde bulundu. bende yıllardır herşeyi denemiş ama sonuca ulaşamamış biri olarak hadi canım son defa dedim. 7 temmuzdu yanlış hatırlamıyorsam diyetisyene gittik. ürünleri tanıttı. deryaondietinkine benzer ama benimki kuru ürünlerdi su ile yarıştırıp yenilecek.tek şart asla ama asla kaçamak olmayacak bir leblebi dahi ek yenilmiş olsa kilo verimi sekteye uğrayacaktı. ilk 30 gün 3+1 yani 3 onların ürünü + 1 de benim evde yaptığım ızgara balık 270 gr ı geçmeyecek ve sossuz yeşil salata oldu. sonra 2 ürün + yemeğim + 1 adet meyve oldu 15 gün. 10 gün 1 ürün + öğle yemeği tom balığı + meyve + ızgara salata. yaklaşık 45 gün sonunda ben 15 kilo vermiştim zaten üstüne 10 gün vermeye devam ettim. koruma programında yavaşa yavaş normal gıdalara geçtim.abartmadan. kontroller devam ediyordu.
ben 58 kiloya kadar düştüm.ceren yetişkin balesi açıyorum gelir misin ceyda dedi bende ama ya yapamazsam falan dedim ama çocukluk hayalim tabi girdim olaya.o yıl kızımla sahne aldık harikaydı. ben mayıs ayında 20 kg daha zayıf olsam derken geleceği çağırmışım. 40 yaşındaydım kızlar. ertelemeyin hayallerinizi ne olur.biraz fazla çaba ile çok hızlı vereceksiniz biliyorum. ilk resim diyetten 1 kaç gün önce ikinci resim ilk resimden tam 1 yıl sonra aynı gün gösteride çekildi.
Eki Görüntüle 2601300 Eki Görüntüle 2601302
kolay gelsin canım bahar sendromu yaşadık takımca sanırımArkadaslar listemizi paylastim,asena87 listen hayirli olsun canim.
Arrietty_ canimcim bugun arti bildirimle geldigin icin ve takimin ortalamasi malesef bu hafta cok dusuk oldugu icin, seni listeye bugun alsam takim ceza alacakti, ceza almamak icin seni haftaya listeye dahil edecegim canim.
Kilo veren , vermek icin gayret eden tum arkadaslarimi tebrik ediyorum.
Bu hafta ortalamamiz yi degil, bende son birkac gundur ilgilenemedim sizlerle, bugun oglumun okkul partisini halledip eskisi gibi aktif duzenime donecegim.
Simdi okul hazirliklarina geciyorum.Donuste gorusmek uzere..
evet canım öyle oldu ama bu değişim gerçekten kolay gelmedi. ekmek reyonlarının başında o kokuları duydukça ben karşısına geçip ağlardım.eşim beni kaç defa yerlerden ağlayarak kaldırdı.ay bak gene hatırladıkça ağlıyorum. ama şimdi ne yapıyorum gidip kokluyorum oh be mis gibi ben doydum diyorum gidiyorum oradan.Harika bir değişim![]()
Ceydacım çok güzel bir başarı hikayesi hele kızınla olan fotoya bayıldım4. takım sizlere ilk gerçek zayıflamamın tüm hikayesini anlatmak istiyorum. pes eden kaçamaklarla istediği kilolara ulaşamayan arkadaşlarım lütfen bunu sonuna kadar okuyun.
sene 2015 mayıs ayı kızımın bale kursu var nehir herkes tanıdı zaten.nehir ve yaşıtları laylaylom. öğretmeni ceren kafayı sıyırmış salonun kapısını açtı ''ne olur bu hareketi çocuklara anlatabilecek varsa gelsin'' dedi. bende hadi göster canım nasıl deneyelim dedim. gösterdi ben tamamdır hadi göstereyim dedim ve salonda hareketi yaptım. sonra çocuklara döndüm ben 20 kg daha zayıf olsam buraya gelir ve sizden daha iyi bale yaparım dedim.
üstünden 2,5 ay kadar geçti bir arkadaşım ceyda böyle bir diyet var ne dersin deneyelim mi teklifinde bulundu. bende yıllardır herşeyi denemiş ama sonuca ulaşamamış biri olarak hadi canım son defa dedim. 7 temmuzdu yanlış hatırlamıyorsam diyetisyene gittik. ürünleri tanıttı. deryaondietinkine benzer ama benimki kuru ürünlerdi su ile yarıştırıp yenilecek.tek şart asla ama asla kaçamak olmayacak bir leblebi dahi ek yenilmiş olsa kilo verimi sekteye uğrayacaktı. ilk 30 gün 3+1 yani 3 onların ürünü + 1 de benim evde yaptığım ızgara balık 270 gr ı geçmeyecek ve sossuz yeşil salata oldu. sonra 2 ürün + yemeğim + 1 adet meyve oldu 15 gün. 10 gün 1 ürün + öğle yemeği tom balığı + meyve + ızgara salata. yaklaşık 45 gün sonunda ben 15 kilo vermiştim zaten üstüne 10 gün vermeye devam ettim. koruma programında yavaşa yavaş normal gıdalara geçtim.abartmadan. kontroller devam ediyordu.
ben 58 kiloya kadar düştüm.ceren yetişkin balesi açıyorum gelir misin ceyda dedi bende ama ya yapamazsam falan dedim ama çocukluk hayalim tabi girdim olaya.o yıl kızımla sahne aldık harikaydı. ben mayıs ayında 20 kg daha zayıf olsam derken geleceği çağırmışım. 40 yaşındaydım kızlar. ertelemeyin hayallerinizi ne olur.biraz fazla çaba ile çok hızlı vereceksiniz biliyorum. ilk resim diyetten 1 kaç gün önce ikinci resim ilk resimden tam 1 yıl sonra aynı gün gösteride çekildi.
Eki Görüntüle 2601300 Eki Görüntüle 2601302
Satılan ürünler değerinden fazlaysa satılıyordur. ayrıca orada satılanlara ihtiyacınız varmi. tabi son karar sizin tabikiEvet aslında satıyorlar :) yani şöyle ki 330 tl veriyorum ama karşılığında da o gün ürün alıyorum. Avantajı ürün almam o miktarda yani bir nevi ürün Karşılığı alışveriş Karşılığı ücretsiz makyaj