• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ceydacım çok güzel bir başarı hikayesi hele kızınla olan fotoya bayıldım😍umarım hepimiz hayallerimize kavuşuruz.
katılıyorum canım benim en uç hayallerimde bile o kadar kilo vermek mümkün değildi ama oluyormuş.çok güzel bir anı olarak kaldı bizler için eşimde aynı gösteride sahne aldı.sadece büyük kızımız yoktu. onunda aynı zamanda farklı bir yerde dans gösterisi vardı. çok sanatsever bir aileydik o yıl.inşallah sizlerde gelecekte çocuklarınızla unutulmayacak anılar paylaşırsınız.

4. takım sizlere ilk gerçek zayıflamamın tüm hikayesini anlatmak istiyorum. pes eden kaçamaklarla istediği kilolara ulaşamayan arkadaşlarım lütfen bunu sonuna kadar okuyun.

sene 2015 mayıs ayı kızımın bale kursu var nehir herkes tanıdı zaten.nehir ve yaşıtları laylaylom. öğretmeni ceren kafayı sıyırmış salonun kapısını açtı ''ne olur bu hareketi çocuklara anlatabilecek varsa gelsin'' dedi. bende hadi göster canım nasıl deneyelim dedim. gösterdi ben tamamdır hadi göstereyim dedim ve salonda hareketi yaptım. sonra çocuklara döndüm ben 20 kg daha zayıf olsam buraya gelir ve sizden daha iyi bale yaparım dedim.
üstünden 2,5 ay kadar geçti bir arkadaşım ceyda böyle bir diyet var ne dersin deneyelim mi teklifinde bulundu. bende yıllardır herşeyi denemiş ama sonuca ulaşamamış biri olarak hadi canım son defa dedim. 7 temmuzdu yanlış hatırlamıyorsam diyetisyene gittik. ürünleri tanıttı. deryaondietinkine benzer ama benimki kuru ürünlerdi su ile yarıştırıp yenilecek.tek şart asla ama asla kaçamak olmayacak bir leblebi dahi ek yenilmiş olsa kilo verimi sekteye uğrayacaktı. ilk 30 gün 3+1 yani 3 onların ürünü + 1 de benim evde yaptığım ızgara balık 270 gr ı geçmeyecek ve sossuz yeşil salata oldu. sonra 2 ürün + yemeğim + 1 adet meyve oldu 15 gün. 10 gün 1 ürün + öğle yemeği tom balığı + meyve + ızgara salata. yaklaşık 45 gün sonunda ben 15 kilo vermiştim zaten üstüne 10 gün vermeye devam ettim. koruma programında yavaşa yavaş normal gıdalara geçtim.abartmadan. kontroller devam ediyordu.
ben 58 kiloya kadar düştüm.ceren yetişkin balesi açıyorum gelir misin ceyda dedi bende ama ya yapamazsam falan dedim ama çocukluk hayalim tabi girdim olaya.o yıl kızımla sahne aldık harikaydı. ben mayıs ayında 20 kg daha zayıf olsam derken geleceği çağırmışım. 40 yaşındaydım kızlar. ertelemeyin hayallerinizi ne olur.biraz fazla çaba ile çok hızlı vereceksiniz biliyorum. ilk resim diyetten 1 kaç gün önce ikinci resim ilk resimden tam 1 yıl sonra aynı gün gösteride çekildi.
Eki Görüntüle 2601300 Eki Görüntüle 2601302
amaaan tanrim ne kadar genclesmis ve guzellesmissin oyle , inanilmaz. Solda teyze , sagda sexi , cok guzel bir bayan . Bayildim degisimine. Harikasin canim. Benim de baslangic kilomu koysam herhalde benden de ancak teyze olur, bu benim insallah mezun olunca ikinci mezuniyetim olacak. Ilkinde ayni ben de soldaki sendim yani.
Inanilmaz degisimin, bayildiiiim.
Kesinlikle haklisin ve super bir basari hikayesi. Kilolarimiz yuzunden hayallerimizi erteliyoruz. Mutsuz ediyoruz kendimizi. Bu hafta motive olmustum, su yiyecekler sayesinde. Ama bunu okuyunca acayip motive oldum. Ellerine saglik fistik arkadasim benim, harikaaasin :*

4. takım sizlere ilk gerçek zayıflamamın tüm hikayesini anlatmak istiyorum. pes eden kaçamaklarla istediği kilolara ulaşamayan arkadaşlarım lütfen bunu sonuna kadar okuyun.

sene 2015 mayıs ayı kızımın bale kursu var nehir herkes tanıdı zaten.nehir ve yaşıtları laylaylom. öğretmeni ceren kafayı sıyırmış salonun kapısını açtı ''ne olur bu hareketi çocuklara anlatabilecek varsa gelsin'' dedi. bende hadi göster canım nasıl deneyelim dedim. gösterdi ben tamamdır hadi göstereyim dedim ve salonda hareketi yaptım. sonra çocuklara döndüm ben 20 kg daha zayıf olsam buraya gelir ve sizden daha iyi bale yaparım dedim.
üstünden 2,5 ay kadar geçti bir arkadaşım ceyda böyle bir diyet var ne dersin deneyelim mi teklifinde bulundu. bende yıllardır herşeyi denemiş ama sonuca ulaşamamış biri olarak hadi canım son defa dedim. 7 temmuzdu yanlış hatırlamıyorsam diyetisyene gittik. ürünleri tanıttı. deryaondietinkine benzer ama benimki kuru ürünlerdi su ile yarıştırıp yenilecek.tek şart asla ama asla kaçamak olmayacak bir leblebi dahi ek yenilmiş olsa kilo verimi sekteye uğrayacaktı. ilk 30 gün 3+1 yani 3 onların ürünü + 1 de benim evde yaptığım ızgara balık 270 gr ı geçmeyecek ve sossuz yeşil salata oldu. sonra 2 ürün + yemeğim + 1 adet meyve oldu 15 gün. 10 gün 1 ürün + öğle yemeği tom balığı + meyve + ızgara salata. yaklaşık 45 gün sonunda ben 15 kilo vermiştim zaten üstüne 10 gün vermeye devam ettim. koruma programında yavaşa yavaş normal gıdalara geçtim.abartmadan. kontroller devam ediyordu.
ben 58 kiloya kadar düştüm.ceren yetişkin balesi açıyorum gelir misin ceyda dedi bende ama ya yapamazsam falan dedim ama çocukluk hayalim tabi girdim olaya.o yıl kızımla sahne aldık harikaydı. ben mayıs ayında 20 kg daha zayıf olsam derken geleceği çağırmışım. 40 yaşındaydım kızlar. ertelemeyin hayallerinizi ne olur.biraz fazla çaba ile çok hızlı vereceksiniz biliyorum. ilk resim diyetten 1 kaç gün önce ikinci resim ilk resimden tam 1 yıl sonra aynı gün gösteride çekildi.
masallah masallah diyeyim kizin da sen de harikasiniz durup durup buyutup fotografiniza bakiyorum :D

Cok da guzel olmus canim.
Ben de gunduz yazi yazmistim.
Birilerini kirdim mi diye dusundum sonra ama anlasilan ortak fikir;hamur islerinin ekmegin ,1 fazla leblebinin bile yeri olursa kilo gitmiyor.iki ileri bir geri sayiyoruz.

Kızlar bi şey danışacağım bi fikir verin bana yarın malum düğün var, mac makyaj hizmeti var orada 330 tl verip makyaj Yaptırıyorsun ve o verdiğin fiyat kadar alışveriş yapıyorsun. Ya da kuaföre gidip yaptıracağım ne yapsam? Kuaförler 100-150 arası
Canim bence kesinlikle urunlerini al. Ayni yere sacini makyajini yaptir. Ilerde de kullanacaksin sonucta o urunleri. Burda ben birkac defa denk geldim o tur ucretsiz makyaz, sac , tirnak hersey vardi. Urunlerin fiyati gayet normaldi, yani alisveris yapiyorsun neye ihtiyacin varsa. Ustune ustluk bedavadan sacin makyajin yapiliyor. Ve buralarda calisan insanlar makyaj uzmani.

Arkadaslar listemizi paylastim, asena87 asena87 listen hayirli olsun canim. :KK200:
Arrietty_ Arrietty_ canimcim bugun arti bildirimle geldigin icin ve takimin ortalamasi malesef bu hafta cok dusuk oldugu icin, seni listeye bugun alsam takim ceza alacakti, ceza almamak icin seni haftaya listeye dahil edecegim canim.
Kilo veren , vermek icin gayret eden tum arkadaslarimi tebrik ediyorum.
Bu hafta ortalamamiz yi degil, bende son birkac gundur ilgilenemedim sizlerle, bugun oglumun okkul partisini halledip eskisi gibi aktif duzenime donecegim.
Simdi okul hazirliklarina geciyorum.Donuste gorusmek uzere..
Kolay gelsin canim. ben de birazdan isten cikip havuza gidecegim.
Bu haftaya artiyim ama haftaya sozz cook guzel bir eksiyle gelecegim. Bu haftaki takima verdigim zarari misliyle duzeltecegim haftaya. Durmak yok, hergun spor. Ve ketoya sonuna kadar devamm

08.45:biraz peynir,4 zeytin,2 ceviz
12.30 firinda az patates,kabak,patlican-yogurt
19.00 basit kereviz yemegi yogurt.

Gun icinde: 1.5 lt su,4 cay,2 Turk kahvesi,1 sutlu neskafe

Beklenen egzersiz;

15 dk leslie,squat,ve dunku yarisma hareketinden bir suru😁😁😁

Yapinca yazarim.

(Bu kez oglen patatesleri ayirmadim yedim valla😁
Arada boyle yemezsem iradem zayifliyor,zaten 3,4 dilimdi.)

amaaan tanrim ne kadar genclesmis ve guzellesmissin oyle , inanilmaz. Solda teyze , sagda sexi , cok guzel bir bayan . Bayildim degisimine. Harikasin canim. Benim de baslangic kilomu koysam herhalde benden de ancak teyze olur, bu benim insallah mezun olunca ikinci mezuniyetim olacak. Ilkinde ayni ben de soldaki sendim yani.
Inanilmaz degisimin, bayildiiiim.
Kesinlikle haklisin ve super bir basari hikayesi. Kilolarimiz yuzunden hayallerimizi erteliyoruz. Mutsuz ediyoruz kendimizi. Bu hafta motive olmustum, su yiyecekler sayesinde. Ama bunu okuyunca acayip motive oldum. Ellerine saglik fistik arkadasim benim, harikaaasin :*
cidden o zaman teyze diyorlardı sonra ablaya çevirdiler.hele büyük kızla yanyana görünce abla kardeşmisiniz ne kadar çok benziyorsunuz diyorlardı.
masallah masallah diyeyim kizin da sen de harikasiniz durup durup buyutup fotografiniza bakiyorum :KK70:
bak canım valla olabiliyoru idrak etmek için bazen bakmak gerekiyor. bende yapıyorum aynısını neydin ne oldun sonra ne oldun gene olacaksın yapıyorum hep.
Cok da guzel olmus canim.
Ben de gunduz yazi yazmistim.
Birilerini kirdim mi diye dusundum sonra ama anlasilan ortak fikir;hamur islerinin ekmegin ,1 fazla leblebinin bile yeri olursa kilo gitmiyor.iki ileri bir geri sayiyoruz.
yok canım olması gerekenleri yazdın sen bende katılıyorum yazdıklarına.
CEYDOS CEYDOS ayy nasil motive oldum, yerimde ziplayasim uca uca spora gidesim filan geliyor :)
hahaha ne güzel gaza geldin kuzum gidecek kilolar.

katılıyorum canım benim en uç hayallerimde bile o kadar kilo vermek mümkün değildi ama oluyormuş.çok güzel bir anı olarak kaldı bizler için eşimde aynı gösteride sahne aldı.sadece büyük kızımız yoktu. onunda aynı zamanda farklı bir yerde dans gösterisi vardı. çok sanatsever bir aileydik o yıl.inşallah sizlerde gelecekte çocuklarınızla unutulmayacak anılar paylaşırsınız.
Bundan daha motive edici bir başarı olamaz😀inşallah bir gün bende hayallerin ötesi bir başarı hikayesi paylaşırım😍fotonuza bakıp bakıp duruyorum.tebrikler 👏

Kahvalti:
1 s. b. Çay
1 zeytin
2 yumurta
2 ceviz 5 badem
1 serçe parmak peynir
Yarım armut
Akşam yemeği= 2 lahmacun, salata, 2 bardak ayran

4169 adım
2 lt su
akşam lahmacun olmamış. yoksa gün iyi gitmiş
08.45:biraz peynir,4 zeytin,2 ceviz
12.30 firinda az patates,kabak,patlican-yogurt
19.00 basit kereviz yemegi yogurt.

Gun icinde: 1.5 lt su,4 cay,2 Turk kahvesi,1 sutlu neskafe

Beklenen egzersiz;

15 dk leslie,squat,ve dunku yarisma hareketinden bir suru😁😁😁
Yapinca yazarim.

(Bu kez oglen patatesleri ayirmadim yedim valla😁
Arada boyle yemezsem iradem zayifliyor,zaten 3,4 dilimdi.)
öğlen olduğu için kabul edilebilir gördüm. arada yapmak lazım haklısın
Sabah 2 tane haşlanmış yumurta

Akşam
1 kase mercimek çorbası
Avuç içinden az pilav

1 dilim mozaik pasta kaçırdım kaptanım menüm nasıl
ooo mozaik pasta afiyet olsun yiyen var yiyemeyen var. ama yememek lazım

Back
X