Evet sorun varBe de giremedim telefonun ekranından sanıyordum
Evisi sayilsin ya zaten cok tutmuyorPuanları artık biz hesaplıyoruz demekben oynamıyorum
Nasil yailiyor bana uyarsa denerimSalonu dip kose temizlemek Neredeyse 2 saatimi almis. Günün sporu
Bu arada ben haftasonu ve Pazartesi yumurta orucu yapacagim.
Katilmak Isteyen var mi
Nasil yaptin canim, ellerine saglik :)herkes cuma rahatlaması yaşadı galiba.offf yemek harikaydı tavsiye ederim.
Canim bol odull ubir menu olmus, bu hafta sonuncu olduk malesef, oyuzden kacamak yapma hakkimiz yok..İyi geceler
Menumu yazsammi kararsiz kaldim cok farkli birgun oldu benim icin
Gun icinde yedimlerim
Yarim gevrek 4 dilim ekmek
5 zeytin az tereyag
1 kiymali yumurta
1domates 2 kase yogurt
2 tabak karnabahar
2 sade kahve
1 yesil cay
1 elma
2 kurabiye
Az patlamis misir
2 cilek
3 lt ye yakin su
Yawrukush CEYDOS @stitch
Spor az yuruyus birazda bacaklari karna cekerek kosma
Tedbir alip, temizlige ozen gosterip, kalabaliklardan da uzak durup, atlatacagiz insallah canim...7. Olmusuz simdi baktim uzuldum bu hafta daha dikkatli olacagim. Ya birde su virus konusu insani rahatsiz ediyor. Hayirlisi ile atlatiriz insallah
Cok guzel menu, az yemissin oldukca canim, tek ogune mi dustu menun?Bugünün menüsü:
17:30 gibi:
Bulgur pilavı
1 tavuk fırın (pirzola gibi)
Acı kırmızı biber (şili)
1 adet kuşkonmaz
1-2 yk çoban salata
1-2 adet karnabahar turşusu (kendi yaptığım)
2 kuru erik, 2-3 çiğ fındık
Sıvılar:
3 lt su
Filtre kahve
Türk kahvesi
Yeşil çay
Spor yok ama hareketliyim gezdik misafirlerim vardı şimdi de misafirlikteyiz :)
etiket yapamadımçıkmadı
Kaptanim ari gibisin masallah...DİKKAT
Bu hafta PUANLI SPOR yarışmamız var kuzucuklarım.sağlık sorunu olanlar dışında tam katılım bekliyorum.mutlaka yapmaya çalışalım.hadi bakalım Kaslarımız gelişsin kilolar gitsin.
Aktif spor yapılabilmesi için ev işlerini dahil etmedim.lütfen puanlamaya dahil etmeyelim.
Puan Hesaplamalarını mesajlarına eklemeyenlerin spor puanları hesaplanmayacak ve o günü geçersiz sayılacaktır.
***EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI ***
1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 PUAN
11 adet mekik ya da herhangi bir karin egzersizi= 3 PUAN
1 adet squat ya da wallsit egzersizi = 3 PUAN
1 adet dizleri karnimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 3 PUAN
1 adet jumping jack hareketi = 3 PUAN
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
1 dakika dans etme egzersizi = 4 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 4 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 4 PUAN
100 adim = 5 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 5 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 7 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 7 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 7 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 7 PUAN
1 dakika zumba= 7 PUAN
1 dakika kardiyo ya da herhangi bir fitness egzersizi= 10 PUAN
1 dakika crossfit egzersizi = 10 PUAN
1 dakika plank egzersizi = 10 PUAN
1 dakika yuzme egzersizi= 10 PUAN
20 dakika Jillian Michaels - Beginner Shred - Workout 1 = 250 PUAN
GÖRMEDİK DUYMADIK YOK
Arrietty_ DeryaOnDiet @angelnesss @plasticwoman @isimsiz965 @AppLesma asena87 @DDeeRRiiNN41 milkk @fmad fyzanur @gulum7 @Kozmogirl17 M Meryem1306 mifihafa Puuff @stitch Yawrukush @zeynebzeyneb @Periannem evinizinmimari
listede bir kişi eksik arayıp duruyorum fark ettim ki ben eksikmişim
Supersin :)
Hepinize kocaman nazar boncuklari ve tebrikler...rekabetçi ruhun ölmesin seni mi kıracağım.tamam dur 3 kişiyiz oy herkes nerede bu gece hemen seçeyim 12 olmadan ben 1374 adım yaptım.69 puanım var. muhtemelenmifihafa benden çok senden az yapmıştır.
Ne cok is yapmissin gulum, dinlenmissindir umarim guzelce..Menümü yazmayı ve son gundu ilaclarimi almayı unuttum
kızlar yatti oğlanda dus .aldirdim ayağımda sallıyorum
Mutfak ve çamaşır isim var halledip yazarım menümü insallah
Guzel birgun olmus canim :)Slm hayırlı geceler
Ben biraz doğa yürüyüşü yaptım enerji topladım bugün
Menüm..
Kahvaltı..
11 gibi
2 d. Peynir
5 zeytin
1 d. Tam buğ. Ekmeği
Domates, salatalık, dereotlu salata
Zeytin yağlı limonlu
Ara..
1 elma
1 türk kahvesi
5 gibi 2 hurma
Akşam..
Tavuk haşlama
1 kaşık pilav
Salata
Ayran
2 lt. Su
4000 adım
100 mekik
Ne guzel bir yermis, insanin fotodan bile ici acilyor..Güzel bir günden kareler..
Nasilsin Feyzos, her sey yolunda mi kuzum.58,8 kuzum
Ya kusura bakmayın çok geç yaptım bildirimi
Nesi var canim oglunun, geceniz nasil gecti, daha iyi mi?Bugun hiç sohbetlere katılamadım. Oğlum çok hastaydı. Annelerde geliyor diye is güç hiç fırsat bulamadım
Afiyet olsun canim ,cok guzel hafif bir menu ile kapatmissin gununu..Hayirli geceler kizdan. Vallahi bozdum uyku duzenimi
Aksam yemegi yapip yattim 1 saat uyuyayim da gece yarisina kadar oturrurum dedim.
E tabi kizim birakmadi sonra 20gibi uyuya kaldim. Simdide uyanigim hic uykum yok.
Neyse günün özeti
Sabah
1 kupa matcha ve Chai cayi
Ilk ogun 12 de
2 yumurta
Kibrit kutusu kdr beyaz peynir
10 badem
6ceri domates
Aksam
2 ince kepek wasa
2 soya füme
Su 1,5 L
10bin adim
1 saat ev temizligi
Cok is yapmissin canim, kolunun agrimasi normal..Bugün kendimi çok yordum galiba kolum ağrıdı yine
Menümü yaziyim unutmadan
Sabah
Çavdar ekmeğine yarim yağlı peynir yeşil biberli tost
Öğle
1.kase tavuklu corba(temizlik yapıyordum cok acıktım ellerim titriyordu ictim)
Aksam
Bol yoğurtlu ıspanak
Ara
Az Çekirdek
Su
2 litre
Spor
3 saat temizlik
50 mekik
100 bisiklet çevirme hareketi yerde
Tirilice odul olmus :)cuma menüm
Kahvaltı 1haşlanmış yumurta peynir zeytin şekersiz çay 2gün kurusu 2ceviz dereotu maydonoz
ara şekersiz çay tiriliçe
akşam 1kase tarhana çorbası 2yk barbunya 1kase yoğurt
1saat yürüyüş (kolonya aradım bugün biyerde yoktu 1saatlik arayış sonrası buldum temizlik malzemesi satan dükkanda milletin aklına gelmedi herhalde yoksa kalmazdıdezenfekte fiyatları deseniz 2katı olmuş eczaneci dahada yükselir dedi tfn numaramı yazdı gelince Arıcak alıcam Korona nedeniyle herkes panik içinde tedbirimizi alalımda )
2lt su
Ah canim, Allah yardimcin olsun...Ben gece temizligi yapiyorum. Cocuklar uyurken rahat rajay
Dengem sasti. Aslinda uyumam lazim.
Saglik sektorundeyim ve xtra mesaiye cagirma olasiligi cok yuksek
Ben 2-3 gundur yumurta yiyemiyorum, ara ara geliyorlar bana boyle..Salonu dip kose temizlemek Neredeyse 2 saatimi almis. Günün sporu
Katilmak Isteyen var mi
| İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| Deryaondiet | |||||||
| Ceydos | |||||||
| fyzanur | |||||||
| AppLesma | |||||||
| puff | |||||||
| evinizinmimari | |||||||
| gulum7 | ODUL | ||||||
| Meryem1306 | |||||||
| Arrietty | |||||||
| DDeeRRiiNN41 | |||||||
| milkk | |||||||
| plasticwoman | |||||||
| Periannem | |||||||
| Asena87 | |||||||
| mifihafa | |||||||
| angelnesss |
Nasil yailiyor bana uyarsa denerim
Bi önceki geceye göre daha iyiydi. Diş çıkarıyor. Dün acile gittim. Erken diş çıkarıyormusuz. 11 aylık köpek dişi ve yanındaki dişi çıkarıyor. Diş etleri şişmiş ve bembeyaz olmuş. Boynuma yapışıyor ve sürekli ağlıyorNasil yaptin canim, ellerine saglik :)
Canim bol odull ubir menu olmus, bu hafta sonuncu olduk malesef, oyuzden kacamak yapma hakkimiz yok..
Cok dikkat etmeliyiz, ceza aldik, ilk 3e girersek cezamiz silinecek..
Tedbir alip, temizlige ozen gosterip, kalabaliklardan da uzak durup, atlatacagiz insallah canim...
Cok guzel menu, az yemissin oldukca canim, tek ogune mi dustu menun?
Kaptanim ari gibisin masallah...
Supersin :)
Hepinize kocaman nazar boncuklari ve tebrikler...
Ne cok is yapmissin gulum, dinlenmissindir umarim guzelce..
Guzel birgun olmus canim :)
Ne guzel bir yermis, insanin fotodan bile ici acilyor..
Nasilsin Feyzos, her sey yolunda mi kuzum.
Hastanelerde koruyor musun kendini viruse karsi, aman diyim dikkat et gulum..
Nesi var canim oglunun, geceniz nasil gecti, daha iyi mi?
Afiyet olsun canim ,cok guzel hafif bir menu ile kapatmissin gununu..
Cok is yapmissin canim, kolunun agrimasi normal..
Iyi uyanirsin insallah, agrin sizin kalmaz..
Tirilice odul olmus :)
Tedbirini almanda fayda var canim, kolonyayida bulmussun gozunaydin..
Insallah kimseye bir sey olmadan atlatiriz bu virus olayini..
Ah canim, Allah yardimcin olsun...
Uykusuzda kalma, tum gun calisiyorsun ,vucudunun dinlenmeye ihtiyaci var, dikkat et kendine..
Ben 2-3 gundur yumurta yiyemiyorum, ara ara geliyorlar bana boyle..
Aslinda cok severim ama bazen kokuyormus gibi hissediyorum, bikac gun ara veriyorum.
Ozluyoruz birbirimizi, askimiza kaldigimiz yerden devam ediyoruz..
Bu hafta sonu sana katilabilsem ne guzel olurdu , afiyet olsun simdiden..
Her sabah 2 yumurta bile baydı. Günde 6 yumurta yiyemem gali aEklenti de yaziyor tum detaylar
Dünün kosturmacasina hatırlamıyorum ki ne yedim. SanirimTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Menulerinizi yazmayi unutmayin kizlar.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Deryaondiet Ceydos fyzanur AppLesma puff evinizinmimari gulum7 ODUL Meryem1306 Arrietty DDeeRRiiNN41 milkk plasticwoman Periannem SPOR? Asena87 mifihafa angelnesss asena87 , milkk , M Meryem1306 , evinizinmimari , puff , fyzanur , CEYDOS , DeryaOnDiet
@AKovser , @MigiMadid kizlar sizlerde iyisinizdir insallah..
Erken mı 11 aylık erken degil benım kız da 10aylıkken alttan dişi çıkardıBi önceki geceye göre daha iyiydi. Diş çıkarıyor. Dün acile gittim. Erken diş çıkarıyormusuz. 11 aylık köpek dişi ve yanındaki dişi çıkarıyor. Diş etleri şişmiş ve bembeyaz olmuş. Boynuma yapışıyor ve sürekli ağlıyor
Slm hayırlı geceler
Ben biraz doğa yürüyüşü yaptım enerji topladım bugün
Menüm..
Kahvaltı..
11 gibi
2 d. Peynir
5 zeytin
1 d. Tam buğ. Ekmeği
Domates, salatalık, dereotlu salata
Zeytin yağlı limonlu
Ara..
1 elma
1 türk kahvesi
5 gibi 2 hurma
Akşam..
Tavuk haşlama
1 kaşık pilav
Salata
Ayran
2 lt. Su
4000 adım
100 mekik
keyifli bir gün ne kadar güzel. keşke bende gidebilseydimGüzel bir günden kareler..
kilo az kalınca düşüşler duruyor değil mi? az bir dikkatle bu çileyi sonlandırmak elinde58,8 kuzum
Ya kusura bakmayın çok geç yaptım bildirimi
geçmiş olsun canım. önemli birşey değildir inşallah.Bugun hiç sohbetlere katılamadım. Oğlum çok hastaydı. Annelerde geliyor diye is güç hiç fırsat bulamadım
güzel olmuş günün ama uyku düzeni şart kilo vermek içinHayirli geceler kizdan. Vallahi bozdum uyku duzenimi
Aksam yemegi yapip yattim 1 saat uyuyayim da gece yarisina kadar oturrurum dedim.
E tabi kizim birakmadi sonra 20gibi uyuya kaldim. Simdide uyanigim hic uykum yok.
Neyse günün özeti
Sabah
1 kupa matcha ve Chai cayi
Ilk ogun 12 de
2 yumurta
Kibrit kutusu kdr beyaz peynir
10 badem
6ceri domates
Aksam
2 ince kepek wasa
2 soya füme
Su 1,5 L
10bin adim
1 saat ev temizligi
afiyet olsun bir kere çorba içmekle bişey olmaz endişe etmeBugün kendimi çok yordum galiba kolum ağrıdı yine
Menümü yaziyim unutmadan
Sabah
Çavdar ekmeğine yarim yağlı peynir yeşil biberli tost
Öğle
1.kase tavuklu corba(temizlik yapıyordum cok acıktım ellerim titriyordu ictim)
Aksam
Bol yoğurtlu ıspanak
Ara
Az Çekirdek
Su
2 litre
Spor
3 saat temizlik
50 mekik
100 bisiklet çevirme hareketi yerde
sen kendin değerlendirmişsin zaten sadece bugünlük olsun olur mu?cuma menüm
Kahvaltı 1haşlanmış yumurta peynir zeytin şekersiz çay 2gün kurusu 2ceviz dereotu maydonoz
ara şekersiz çay tiriliçe
akşam 1kase tarhana çorbası 2yk barbunya 1kase yoğurt
1saat yürüyüş (kolonya aradım bugün biyerde yoktu 1saatlik arayış sonrası buldum temizlik malzemesi satan dükkanda milletin aklına gelmedi herhalde yoksa kalmazdıdezenfekte fiyatları deseniz 2katı olmuş eczaneci dahada yükselir dedi tfn numaramı yazdı gelince Arıcak alıcam Korona nedeniyle herkes panik içinde tedbirimizi alalımda )
2lt su
evini denetlemeyeceklerse neden yoruyorsun kendini gece geceBen gece temizligi yapiyorum. Cocuklar uyurken rahat rajay
Dengem sasti. Aslinda uyumam lazim.
Saglik sektorundeyim ve xtra mesaiye cagirma olasiligi cok yuksek
tabi ki ben varım.Salonu dip kose temizlemek Neredeyse 2 saatimi almis. Günün sporu
Katilmak Isteyen var mi
sen oynamazsan bende oynamam üstüne birde küserim ama neden oynamıyorsun arkadaşım hadi gel zayıf olacağız bak.Puanları artık biz hesaplıyoruz demekben oynamıyorum
ev işini çıkarmamın nedeni aktif spora katılım olması için canım.evet efor sarf ediyoruz haklısın ama ev işi ile toparlasaydık şimdiye tığ gibi olmuştuk. onun dışında aktivitelere ihtiyaç var. birde zamanlama konusu var. hiçbir zaman ev işi full yapılmıyor otur kalk yapla geçiyor hal böyle olunca zamanlamada sıkıntı yaşanabiliyor.Evisi sayilsin ya zaten cok tutmuyor
bizde en az 21 olmalıydı kuluçkadaki virüsün etkileşimlerini tespit için . amerika mantıklı davranmış.Selam kizlar nasilsiniz, ben tum gun siteye giremedim ,meger bilgisayar ve telefonumda reklam engelleyici varmis ondan dolayi sorun olmus.
Daha once hic olmamisti, neden oldu anlamis degilim..
Neyse gecmisi okuyayim.
Bu arada burada okullar 1 ay tatil edildi, Nisan 10a kadar cocuklar evde.
Baskan da (Trump) Ulusal acil durum ilan etti, sonumuz hayrolsun.
Hepiniz mutlu ,guzel bir hafta sonuna uyanirsiniz insallah..
tarifini menüme ekledim.Nasil yaptin canim, ellerine saglik :)
Kaptanim ari gibisin masallah...
Hepinize kocaman nazr boncuklari ve tebrikler...
ay ya normaldir diş çıkarma zorlu bir süreç çocuklar için. o damağa sürülen ilaçları kullanmadan atlatmaya çalış olur mu?Bi önceki geceye göre daha iyiydi. Diş çıkarıyor. Dün acile gittim. Erken diş çıkarıyormusuz. 11 aylık köpek dişi ve yanındaki dişi çıkarıyor. Diş etleri şişmiş ve bembeyaz olmuş. Boynuma yapışıyor ve sürekli ağlıyor
of yesen çok daha hızlı kilo verirsin.zaten iyi gidiyorsun bununla uçuşa geçersinHer sabah2 yumurta bile baydı. Günde 6 yumurta yiyemem gali a
nasılsın seni gördüğüme sevindim.Erken mı 11 aylık erken degil benım kız da 10aylıkken alttan dişi çıkardı
3 aylık de çıkaran var diş çıkaranlar huzursuz oluyorçok zor
Eczaneden meyve süzgecı al
Diş çıkarınca rahat oluyorlar onla ben onla yaptım
Geçmiş olsun
Masallah canim sana. Bu arada baskigindaki kilonu degistirsene canimbirlikte göreceğiz canım ben 65 in başlarına ineceğim bu hafta sende 66 başlarına ne yiyeceğim diye düşünme evdekilere istedipini pişir sen kır iki yumurta peynirli pastırmalı mantarlı hangisini istersen otur ye tereyağda yada zeytinyağında.yok her öğün istemem dersen ben gibi yoğurt koy araya.
Çok şükür bende iyiyim ablacım uğraşıyorum valla temizlikle bi yanda çocuknasılsın seni gördüğüme sevindim.
AynenEvisi sayilsin ya zaten cok tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?