kolay gelsin canım buraya sık uğramıyorsun dikkat et kendine salma sakın.uğramaya çalış olur mu?Çok şükür bende iyiyim ablacım uğraşıyorum valla temizlikle bi yanda çocuk
sadece bulgur yediğin için bişey demiyorum ve bulgur kaliteli süt yapar. ama şu kalmasın mantığını kafanızdan atın ne olur. çözüm: yemekte kalanları eşine kakala o yesin, çözüm : dondurucuya kaldır , : ertesi gün evdekiler yesin, çözüm : hiç tutma konu komşuya dağıt yaptıklarından, çözüm : kedi köpeklere ver.Dün ki menüm;
Kahvaltı
Yumurta, zeytin, çay, bal, kepek ekmeği
öğle
Zamansızlıkkk
akşam
Salata balık portakal suyu
Kalmasın diye bikaç kaşık bulgur pilavı
su
15 brd
aralarda da pek bişey yiyemedim
Akşam nescafe
bu arada virüsten ben d korkuyorum yaa, süt izni olanlara 12 gün idari izin gelmiş. Virüs gittikçe çoğalacak
Yawrukush CEYDOS stitch angelnesss
bu günlerde geçecek en azından şu 15 gün tecrit edelim kendimizi insanlardan bakalım neler gelişecek kapmadıysak tabi.
insanlar umursamıyor hiç. bugün bimde insanlar önüme geçmek için üstüme çıktı yav. hoppp dedim durun bakalım ilk ben ve yanımdaki beyefendi geldik yarım saattir burada bekliyoruz. öncelik gürüş hakkı bizim dedim. sonra herkes aynı şeyimi alacak ki bu telaşınız nedir diye sordum birkaç kişi alacaklarını söyledi. ha tamam işte sıkıntı kalmadı herkes farklı şey alacakmış o zaman mesafe koyalım deyince durdular
olsun biz görüyoruz herşeyi hatta bize herşeyi gören göz diyebilirsin.bu hafta 106 bekliyorum ona göre beslen olur mu?
Güzel bir günden kareler..
Bugun hiç sohbetlere katılamadım. Oğlum çok hastaydı. Annelerde geliyor diye is güç hiç fırsat bulamadım
Puanları artık biz hesaplıyoruz demekben oynamıyorum
Selam kizlar nasilsiniz, ben tum gun siteye giremedim ,meger bilgisayar ve telefonumda reklam engelleyici varmis ondan dolayi sorun olmus.
Daha once hic olmamisti, neden oldu anlamis degilim..
Neyse gecmisi okuyayim.
Bu arada burada okullar 1 ay tatil edildi, Nisan 10a kadar cocuklar evde.
Baskan da (Trump) Ulusal acil durum ilan etti, sonumuz hayrolsun.
Hepiniz mutlu ,guzel bir hafta sonuna uyanirsiniz insallah..
Ben 2-3 gundur yumurta yiyemiyorum, ara ara geliyorlar bana boyle..
Aslinda cok severim ama bazen kokuyormus gibi hissediyorum, bikac gun ara veriyorum.
Ozluyoruz birbirimizi, askimiza kaldigimiz yerden devam ediyoruz..
Bu hafta sonu sana katilabilsem ne guzel olurdu , afiyet olsun simdiden..
günaydın canım nasılsın? kapattın mı eve kendini. nasıl yapacağız hala kestiremedim alışveriş vs işler için çıkmak zorundayız. en azından ben nikotin için çıkmalıyım sanal marketlerde satışı yokGunaydin kizlar
benimde güzel uykum eşim sayesinde delindi .acıkmışlar. herkese ayrı bişeyler hazırladım.Kızlar ne yapıyorsunuz, ben güzel uykumu böldüm bakıma geldim :)
pazartesi tartılma sen salı tartıl 107 göreceksin baskülde cuma günü 106 lar gelecek kehanette bulundum ben diledim olsun.:)) kuzum Zaten en çok yediğim yemekte bile gün içinde 500 kcal alıyorum :) ay inşallah ya 106 hiç aklımda yok ya nasıl mutlu olurum. Bi an önce “9” gelse keşke bi mezdeke oynarım :)
günaydın.sağol canım hemen güncelliyorum sen nasılsın ne yedin bu sabah.Masallah canim sana. Bu arada baskigindaki kilonu degistirsene canim
Sabah fena gecmedi sanki. 2 yumurtadan sodiski yumurta yapip yedim biraz da donates. Sonra 1 fincan cay, 1 fincan sutlu kahve. Dun jillian yaptim hergunku gibi ve 30 dakika tum vucut calistirma (yerinde kisma, squat, plank vs..).günaydın.sağol canım hemen güncelliyorum sen nasılsın ne yedin bu sabah.
Yasak degil canim. Biz jillian linkleri paylastik oncedenYoutube linki paylasmak yasak mi?
Yani orda yaptigimiz seyler tabi agirlik olmayinca hafif kaciyor
Jillians devam canim, sarkmaz merak etmeArrietty_ ne güzel bişey yapmışlar. bende aşağı indim az önce spor salonu kapı duvar.anahtarı aradım resepsiyonda yoook. görevlide yok bantlarım toplarım ve çemberim içeride of ne zaman alabileceğim bilmiyorum. canım sıkıldı sırt ve kol kaslarım için ihtiyacım var onlara ve iç bacak için çember sarkacak vücudum.
Bu biraz dukana mi benziyor kabizlik sorunu oluyor ondan endiseliyim yoksa yoksa yumurta yerim her turlu severim dusuneyim biraz. Bilgilendirdigin icin tesekkurlerEklenti de yaziyor tum detaylar
Sagol canim paylastigin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?