Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dün ki menüm;
Kahvaltı
Yumurta, zeytin, çay, bal, kepek ekmeği

öğle
Zamansızlıkkk

akşam
Salata balık portakal suyu
Kalmasın diye bikaç kaşık bulgur pilavı

su
15 brd

aralarda da pek bişey yiyemedim
Akşam nescafe

bu arada virüsten ben d korkuyorum yaa, süt izni olanlara 12 gün idari izin gelmiş. Virüs gittikçe çoğalacak

Yawrukush CEYDOS stitch angelnesss

Çok şükür bende iyiyim ablacım uğraşıyorum valla temizlikle bi yanda çocuk
kolay gelsin canım buraya sık uğramıyorsun dikkat et kendine salma sakın.uğramaya çalış olur mu?
sadece bulgur yediğin için bişey demiyorum ve bulgur kaliteli süt yapar. ama şu kalmasın mantığını kafanızdan atın ne olur. çözüm: yemekte kalanları eşine kakala o yesin, çözüm : dondurucuya kaldır , : ertesi gün evdekiler yesin, çözüm : hiç tutma konu komşuya dağıt yaptıklarından, çözüm : kedi köpeklere ver.

Süpersin Canım çok güzel sporların

:)) kuzum Zaten en çok yediğim yemekte bile gün içinde 500 kcal alıyorum :) ay inşallah ya 106 hiç aklımda yok ya nasıl mutlu olurum. Bi an önce “9” gelse keşke bi mezdeke oynarım :)

Güzel bir günden kareler..

Çok güzelmiş Canım neresi burası?

Bugun hiç sohbetlere katılamadım. Oğlum çok hastaydı. Annelerde geliyor diye is güç hiç fırsat bulamadım

Geçmiş olsun canım yeşil soğan ver eline dişlerini rahatlatır ben hep öyle yaptım. Kemiriyordu iyi geliyordu, diş kaşıma o plastikleri verme hiç

Puanları artık biz hesaplıyoruz demek ben oynamıyorum

Hep biz hesaplıyordum Canım değişmedi :)

Geçmiş olsun durum kötü Türkiye’de aynı durumda tatillere başlanılmış az kişi olduğunu sanmıyorum.

Evet canım tek öğüne düştüm iyi gidiyor Pazartesi 36 saatlik oruç başlıyor.

günaydın canım nasılsın? kapattın mı eve kendini. nasıl yapacağız hala kestiremedim alışveriş vs işler için çıkmak zorundayız. en azından ben nikotin için çıkmalıyım sanal marketlerde satışı yok
Kızlar ne yapıyorsunuz, ben güzel uykumu böldüm bakıma geldim :)
benimde güzel uykum eşim sayesinde delindi .acıkmışlar. herkese ayrı bişeyler hazırladım.
bakımı ben geçen hafta hallettim.bu hafta üstünden geçerim.derin bir cilt temizliği şart ama banada

:)) kuzum Zaten en çok yediğim yemekte bile gün içinde 500 kcal alıyorum :) ay inşallah ya 106 hiç aklımda yok ya nasıl mutlu olurum. Bi an önce “9” gelse keşke bi mezdeke oynarım :)
pazartesi tartılma sen salı tartıl 107 göreceksin baskülde cuma günü 106 lar gelecek kehanette bulundum ben diledim olsun.

Arrietty_ ne güzel bişey yapmışlar. bende aşağı indim az önce spor salonu kapı duvar.anahtarı aradım resepsiyonda yoook. görevlide yok bantlarım toplarım ve çemberim içeride of ne zaman alabileceğim bilmiyorum. canım sıkıldı sırt ve kol kaslarım için ihtiyacım var onlara ve iç bacak için çember sarkacak vücudum.

günaydın.sağol canım hemen güncelliyorum sen nasılsın ne yedin bu sabah.
Sabah fena gecmedi sanki. 2 yumurtadan sodiski yumurta yapip yedim biraz da donates. Sonra 1 fincan cay, 1 fincan sutlu kahve. Dun jillian yaptim hergunku gibi ve 30 dakika tum vucut calistirma (yerinde kisma, squat, plank vs..).
Sen dunnyaptin ki jillian canim? Unutma hergun yapiyoruz.

Jillians devam canim, sarkmaz merak etme tas gibi hatunsun masallah

Dunku menum
09:00- 2 yumurradan mantarli omlet, biraz taze sebze
Ara: 2 fincan az sutlu kahve
14:00- ceyrek porsiyon kuzu biryani (etli pilav), 1 kase yogurt, 1 kase salata, yarim hint ekmegi
17:00- yarim kase tavuklu corba, biraz salata, 1 tane hont ekmegi (gozleme gibi)

su: 2,5 lt
Spor: jillian level 1
30 dakika tum vucut calismasi (yerinde koa, bokser losudu, squat, plank..)
Yawrukush CEYDOS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…